Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
A přesně jak píše @lorelai947 dr. přeci říkali, aby jsi týden vyčkala. Hlavně, že jsi další se šťastným koncem, tedy začátkem ![]()
Přiznám se, že to bych vůbec nečekala. Doktor měl pravdu - nic se neděje, kontrola za týden…
@Anonymní píše:
@ivašot. Take bych to necekala gor kdyz napsal zamlkle tehu
Napsal podezření na ZT, ale chtěl počkat do příštího týdne. A … gratulace ![]()
Blahopřeji!To je krásné. Jo, a ty jsi nic nehrotila, měla jsi jen strach, což je reakce přirozená.
Drž se a hodně štěstí
![]()
@Anonymní píše:
Ted jsem dojela s Boskovic s ginekolokie sem v soku pridavam foto nemuzu mluvit uplne sem stastna az treti doktor potvrdil srdicko ja uz jela na potrat bolelo me I bricho ted co na Toto reknete verit lekarum???Hrozny
@Demi Moc dekuji prave ten strach nechtela jsem mrtve site v tele tak sem jela primo do nemocnice za primarem
@Markéta80 píše:![]()
![]()
gratuluji, uf ty nervy
Já to takhle měla u prostředního. HCG tabulkové ale rostl jen gestační váček, kontroly v nemocnici časté a pak v pátek že revize a tu jsme odmítla že v pátek ne a přijdu v pondělí. O víkendu jsme litovala že jsem měla jít hned v ten pátek. A v pondělí na utz a tam vše- plod i srdíčko. Rozdíl 10 dnů co nevycházelo. Otěhotněla jsme po hormonech a dle výpočtu kdy jsme dle lékařů otěhotněla tak u byl pozitivní test. Za další dva týdny rozdíl jen 2 dny
. Ty nervy to bylo něco příšerného. Smířená jsme byla že to je špatné ale jistota žádná a kdy jsme v to pondělí řekla po utz že mne hnali na revizi v pátek tak doktor pokrčil rameny že i to se stává
Ty bláho … ještě že jsi neposlechla. Je jasné, že čekání a nejistota jsou příšerné, ale já nejsem příznivcem radikálních okamžitých řešení, tak bych asi taky čekala a dala tomu svůj čas.