Může doktor přehlédnout srdíčko?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4841
28.2.19 19:06

A přesně jak píše @lorelai947 dr. přeci říkali, aby jsi týden vyčkala. Hlavně, že jsi další se šťastným koncem, tedy začátkem :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2642
28.2.19 19:11

hustýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15431
28.2.19 19:18

Přiznám se, že to bych vůbec nečekala. Doktor měl pravdu - nic se neděje, kontrola za týden…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.2.19 19:32

@Janita3 Vam take dekuji mooooc :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.2.19 19:34

@ivašot. Take bych to necekala gor kdyz napsal zamlkle tehu

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.2.19 19:49

@ivašot. Ja to same jeste ted jsem s toho uplne vedle

• Citovat
  • Upravit
6661
28.2.19 20:53
@Anonymní píše:
@ivašot. Take bych to necekala gor kdyz napsal zamlkle tehu

Napsal podezření na ZT, ale chtěl počkat do příštího týdne. A … gratulace :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4047
28.2.19 21:02

Blahopřeji!To je krásné. Jo, a ty jsi nic nehrotila, měla jsi jen strach, což je reakce přirozená.
Drž se a hodně štěstí :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59404
28.2.19 21:05
@Anonymní píše:
Ted jsem dojela s Boskovic s ginekolokie sem v soku pridavam foto nemuzu mluvit uplne sem stastna az treti doktor potvrdil srdicko ja uz jela na potrat bolelo me I bricho ted co na Toto reknete verit lekarum???Hrozny
:potlesk: :potlesk: :potlesk: gratuluji, uf ty nervy :? Já to takhle měla u prostředního. HCG tabulkové ale rostl jen gestační váček, kontroly v nemocnici časté a pak v pátek že revize a tu jsme odmítla že v pátek ne a přijdu v pondělí. O víkendu jsme litovala že jsem měla jít hned v ten pátek. A v pondělí na utz a tam vše- plod i srdíčko. Rozdíl 10 dnů co nevycházelo. Otěhotněla jsme po hormonech a dle výpočtu kdy jsme dle lékařů otěhotněla tak u byl pozitivní test. Za další dva týdny rozdíl jen 2 dny :roll: . Ty nervy to bylo něco příšerného. Smířená jsme byla že to je špatné ale jistota žádná a kdy jsme v to pondělí řekla po utz že mne hnali na revizi v pátek tak doktor pokrčil rameny že i to se stává :jazyk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.3.19 03:00

@bartsch dekuji

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.3.19 03:02

@Markéta80 Ano hruza to byla bezmocnost srach nejedla jsem hruza

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.3.19 03:04

@Demi Moc dekuji prave ten strach nechtela jsem mrtve site v tele tak sem jela primo do nemocnice za primarem

• Citovat
  • Upravit
1487
1.3.19 06:31

Tak to je mazec! :lol: Moc gratuluju!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4047
1.3.19 08:04
@Markéta80 píše: :potlesk: :potlesk: :potlesk: gratuluji, uf ty nervy :? Já to takhle měla u prostředního. HCG tabulkové ale rostl jen gestační váček, kontroly v nemocnici časté a pak v pátek že revize a tu jsme odmítla že v pátek ne a přijdu v pondělí. O víkendu jsme litovala že jsem měla jít hned v ten pátek. A v pondělí na utz a tam vše- plod i srdíčko. Rozdíl 10 dnů co nevycházelo. Otěhotněla jsme po hormonech a dle výpočtu kdy jsme dle lékařů otěhotněla tak u byl pozitivní test. Za další dva týdny rozdíl jen 2 dny :roll: . Ty nervy to bylo něco příšerného. Smířená jsme byla že to je špatné ale jistota žádná a kdy jsme v to pondělí řekla po utz že mne hnali na revizi v pátek tak doktor pokrčil rameny že i to se stává :jazyk:

Ty bláho … ještě že jsi neposlechla. Je jasné, že čekání a nejistota jsou příšerné, ale já nejsem příznivcem radikálních okamžitých řešení, tak bych asi taky čekala a dala tomu svůj čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí