Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
@Demi ano jedu za hodku
Držím ti moc palce, ať to dopadne dobře! ![]()
@Anonymní píše:
@Tiger-lily podledni mesicky byly 28.12.2018
Ovulace mohla být trochu posunutá. Fakt buď zatím v klidu
týden to vydrž. Dej si čokoládku, jdi na procházku.
@Anonymní píše:
@Markéta80 doktor rekl ze zatim srdce nevidi ale ze nemam zoufat za tyden kontrola KDE se rozhodne ted PSAT us nebudu ocividne to zde vadi zenam tak budu bojovat sama jinak vsem dekuji za sz
Tady to ale opravdu nevyřešíš. Dostala jsi zcela normální odpovědi - včera i dnes - ale tobě se nelíbí, to není problém ostatních
Ve zprávě, kterou jsi včera v té druhé diskuzi zveřejnila, bylo od lékaře napsáno, že je podezření na zamlklé těhotenství.
@Tiger-lily píše:
Ovulace mohla být trochu posunutá. Fakt buď zatím v klidutýden to vydrž. Dej si čokoládku, jdi na procházku.
Ve vedlejší diskuzi ale psala, že před 2 týdny těhotenství odpovídalo správnému týdnu těhotenství a embryo dále rostlo.
@Anonymní píše:
@Demi ano jedu za hodku
Drž se a hlavu vzhůru! ![]()
@Miasofi píše:
Já to moc nechápuVčera jsi byla 8+4 a dnes 8+1? Určitě běž ještě jinam, pokud nechceš čekat a chceš to vědět hned. Držím palec
Včera byla 8+4 dle MS a 8+0 dle utz. Takže dnes je 8+1 dle utz.
@ugluk píše:
Včera byla 8+4 dle MS a 8+0 dle utz. Takže dnes je 8+1 dle utz.
Díky ![]()
@bartsch píše:
Ve vedlejší diskuzi ale psala, že před 2 týdny těhotenství odpovídalo správnému týdnu těhotenství a embryo dále rostlo.
Už jsem to dočetla…
a teď koukám, že jde k lékaři, tak snad jen držím palce. ![]()
@Anonymní píše:
@Demi ano jedu za hodku
hodně štěstí,ale je fakt že jsem v 10tt začala hodně slabě krvácet a na utz doktor že nic není a mám jít do nemocnice
a tam doktor kdy jsme byla na utz a kdy jsme řekla že asi před hodinou tak prý asi pan doktor měl vypnutou obrazovku jinak nechápe že přehlédl plod který má pár cm
To čekání je nejhorší ![]()
Včera na té fotce bylo embryo pěkně vidět a bylo tam i pěkně změřené. Tak jen popřeji zakladatelce pevné nervy a štěstíčko
Teď je to stejně buď a nebo … ![]()
zakladatelko, baj očko patnáct holek tu to zajímá, zajímá je co si myslíš, čím se trápíš a povídají si s tebou.. nenech se v tak těžké situaci znechutit dvěma rýpalkami co si nechtějí povídat (můžou jít jinam, že)
kdo souhlasí hodí smajlík, ať vidí zakl. ten dav co si nemyslí že se má jít někam zakopat a nediskutovat tu o tom
@kjhui jeste skvela brecim brecim je me uplne zle nevim jak to do utery zvladnu
![]()
@Demi ano jedu za hodku