Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
No tak u nás není potřeba na kožní ani žádanka ani objednání. Já bych hledala kožní, která vás vezme hned. K alergologovi naopak zadanou chtěli a objednací lhůta u toho našeho je běžné 4-6 měsíců…
Též jsem šla na kožní bez žádanky… ale zavolala bych pediatra a o žádanku požádala. A volala na všechny kožní, dokud by mě nevzali hned.. je to akutní problém
Do dubna bych nečekala, vypadá to strašně. Zeptej se doktora, jak co nejdřív dostat termín u dermatologa. Tipuji na mykózu.
@stinga píše:
ale zakladatelka už u pediatra byla a statim žádanku nedostala, v případě zhoršení má jíž na kožní a objednaní jsou na duben,
nevím na jaké zhoršení pediatr čeká, od pohledu to vypadá dost zle
Kdyz nedostanu zadanku, reknu si o ni. Nastesti nam to takhle funguje.
Večer se to zhoršilo. Od rána jsem litala po doktorech. Sehnala si zadanku a našla doktorku bez objednání. Nakonec se ukázalo, že se jedná o SVRAB. Tak upravím hlavní příspěvek, kdyby měl někdo stejný problém. Prý se to teď mezi dětmi šíří rychleji než obvykle.
@Anonymní píše:
Večer se to zhoršilo. Od rána jsem litala po doktorech. Sehnala si zadanku a našla doktorku bez objednání. Nakonec se ukázalo, že se jedná o SVRAB. Tak upravím hlavní příspěvek, kdyby měl někdo stejný problém. Prý se to teď mezi dětmi šíří rychleji než obvykle.
no mě se to hned zdálo jako svrab, ale nechtěla jsem strašit,
navíc jsi nepsala, že byste to měli všichni,
jak se svrab šíří mezi dětmi? dcera chodí do školky?
svrab je vysoce nakažlivý, ty a ostatní členové rodiny nemáte nic? to je dost nepravděpodobné
@stinga dcera do školky zatím nechodí, ale s dětmi se stykame a dost jsme teď chodili do heren ![]()
Mezi dětmi se šíří jen z objetí, půjčení oblečení a blízkého styku s nakažlivým..
Ukázalo se, že já jsem pouze na začátku. Mě to začalo teprve v noci. A ostatní členové taky nic nemají (alepson zatím).
@Anonymní píše:
@stinga dcera do školky zatím nechodí, ale s dětmi se stykame a dost jsme teď chodili do heren
Mezi dětmi se šíří jen z objetí, půjčení oblečení a blízkého styku s nakažlivým..
Ukázalo se, že já jsem pouze na začátku. Mě to začalo teprve v noci. A ostatní členové taky nic nemají (alepson zatím).
jejda, čtu to až dnes, tak hodně štěstí při léčbě,
snad už to máte za sebou a je to už dobré ![]()
@stinga děkujeme
mělo to být už za námi, protože jsme dodrzovali úplně všechno a mast na sobě měli 3× po navsteve jiné kožní nám bylo řečeno, že je to vyloučeny, když se to nepřeneslo na prarodiče se kterými je též pravidelně ve styku a spali jsme i u nich ( v jejich posteli) Tak o svrab se ani nejednalo a vyplasila nas zbytečně
Po mazání avirilelovou masti se vše uklidnilo a jsme objednání na alergologii ![]()
@Anonymní píše:
@stinga děkujememělo to být už za námi, protože jsme dodrzovali úplně všechno a mast na sobě měli 3× po navsteve jiné kožní nám bylo řečeno, že je to vyloučeny, když se to nepřeneslo na prarodiče se kterými je též pravidelně ve styku a spali jsme i u nich ( v jejich posteli) Tak o svrab se ani nejednalo a vyplasila nas zbytečně
Po mazání avirilelovou masti se vše uklidnilo a jsme objednání na alergologii
tak to je síla, pokud se nejednalo o svrab, ta léčba je dost hnusná a náročná, no ale už se stalo - tak hlavně ať je to dobré, a za mě lepší alergie než svrab