Poradna na téma rodinné právo
Mgr. Zoltán Duna
…je dobré mít záznam u nějaké lékaře… třeba u praktika pro psychické vydírání od manžela,…
Jinak být asi připravená na ladacos, mít toho hodně zjištěno a mít vymyšlené kroky dopředu.
@WhiteCrow píše: Více
No, nakonec to tak dopadlo, i když si ho brával. Ale ten vztah si mezi sebou zkrátka už nevybudovali ani z jedné strany. ![]()
Přiznám se, že mě to celé někdy mrzí a kolikrát si to dávám i za vinu, že kvůli mému špatnému výběru, vlastně můj syn nevyrůstal v úplné rodině…
Hele, chápu, že je to fakt psycho situace. Podle mě si udělala skvělý krok tím, že jsi rozhodnutá odejít, hlavně kvůli dětem. Myslím, že OSPOD je fajn začátek, tam ti poradí a pomůžou. Maximálně se zkus opřít o někoho blízkého, ať máš podporu okolo sebe. Drž se 🙌.
@Lissima píše: Více
Hm, všechno dobré, ale já bych mu asi ani ten rozvod neoznamovala. Není lepší výhody, než být o krok napřed. A s oznámením plánů si ona nijak moc nepomůže, akorát to odstartuje naopak jeho přípravy. Nevím, množná se pletu…
Včera jsem se i s dětmi sebrala a jsem u mamky. Na Ospod mám domluvenou schůzku ve čtvrtek. O svých krocích jsem se radila i s Bílým kruhem bezpečí a známým policistou.
Volal jenom včera když to po práci zjistil, vyhrožoval, ale nezastrašil mě. Od té doby nic
Po těch 7,5 letech je mi skvěle a rozhodně se neplánuji vracet. Bordel ještě počítám, že udělá, ale já už se zastrašit nenechám.
@Anonymní píše: Více
Jsi skvělá a silná! Už necouvni, všechny ti držíme palce ![]()
Ahoj, taky jsem si vyslechla jaka jsem, ze za vse muzu ja, ze se mi u soudu vsichni vysmeji, soudy nas znici a nejvic to odnese nase dite. Co jsem to za matku atd…U nas byla jina situace. Ale chci jen rict, ze jenom strasi. Ja se samozrejme lekla. Ale ve finale to bylo v pohode.
Urcite se porad s Ospodem, pravnikem… At pak nema neco, co by moh pouzit proti tobe. Hlavni je, ze ses rozhodla. K tomu gratuluju. Pro me to byl ten nejdulezitejsi krok a hrozne se mi tim ulevilo. Drzim palce!!!
Dobře tak dneska byl krásný rozhovor o tom jak já jsem zničila rodinu a opět za vše můžu jenom já… a prý když se dnes nebo zítra nevrátím, zbytek mých věcí vyhodí ven před vrata. Zámky už samozřejmě vyměnil a i klíče jsem mu dnes vrátila… několikrát jsem mu na to řekla, že už se prostě nevrátím. A ano, už jsem po těch letech naprosto v klidu a bez emocí… A klidně to může řešit soudně. Děti to jednou pochopí a zase bude dobře.
Jo a prý půjde na pracák a všechno prodá.