Dá se při kojení otěhotnět?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2275
15.5.12 16:05

ANO
obzvláště pokud kojíš méně často než po 2 hodinách

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
15.5.12 16:05

Takže já to chápu tak, že do 6 měsíců to funguje u většiny a pak už to „fungovat“ přestává… Což je logický, když se víc a víc „mlíčných“ dávek nahrazuje příkrmama a jinejma tekutinama… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
15.5.12 16:07
@Kallkapa píše:
Sama píšeš toto : „Jediný problém je, že taková antikoncepce netrvá věčně a dotyčná neví, kdy se plodnost vrátila.“Takže uznej, že těch 50 na 50 je férové číslo, když nevíš kdy se Ti ta plodnost vrátila.. :)

neuznám :jazyk: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
15.5.12 16:09
@Kallkapa píše:
Já ti Kate věřím.. já reagovala v podstatě na to, že je dotaz nesmyslně položen. Zakladatelka nenapsala - „dodržuji všechno co je na videu, jsem měsíc do porodu, nikdy jsem nic nezanedbala a k tomu všemu si ještě s partnerem dáváme pozor- dá se takhle otěhotnět?“ - Stejně bych jí napsala, že dá, ale že ta pravděpodobnost je nejspíš o dost menší.. :)

hele, ale to bys pak mohla napsat to samý někomu, kdo se zeptá, jestli mohl otěhotnět při sexu s kondomem… :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
15.5.12 16:15
@kate02 píše:
hele, ale to bys pak mohla napsat to samý někomu, kdo se zeptá, jestli mohl otěhotnět při sexu s kondomem… :think: :mrgreen:

No pokud by se mě někdo zeptal, jestli se dá otěhotnět s kondomem - řekla bych mu „ano, s kondomem se dá otěhotnět“.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
15.5.12 16:17
@Kallkapa píše:
No pokud by se mě někdo zeptal, jestli se dá otěhotnět s kondomem - řekla bych mu „ano, s kondomem se dá otěhotnět“.. :nevim:

a přesto to neznamená, že kondom není antikoncepce… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
15.5.12 16:21

Já doufám, že se otěhotnět dá… Pořád ještě kojím, na odstavení to nevypadá a už bychom pomalu chtěli druhoše…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
15.5.12 16:21

@kate02 ale to né :) u HA dostaneš pokyny a ke kojo antikoncepci žádný návod od Dr. nedostaneš :lol: nějak takhle sem to myslela :lol:

• Citovat
  • Upravit
26093
15.5.12 16:22
@lenochodka píše:
Já doufám, že se otěhotnět dá… Pořád ještě kojím, na odstavení to nevypadá a už bychom pomalu chtěli druhoše…

já při kojení otěhotněla, staršímu bylo cca 13 nebo 14 měsíců ;) :mrgreen: ale je to hodně individuální :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
15.5.12 16:26
@Vera111 píše:
a přesto to neznamená, že kondom není antikoncepce… :think:

Napsala jsem někde, že to není antikoncepce? Já jen opakuji, že při každém sexuálním styku se DÁ otěhotnět. Pokud nejsou hlavní aktéři neplodní. Jak jsem již psala, pravděpodobnosti jsou jiné, ale rozhodně se otěhotnět DÁ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
15.5.12 16:27
@kate02 píše:
já při kojení otěhotněla, staršímu bylo cca 13 nebo 14 měsíců ;) :mrgreen: ale je to hodně individuální :mrgreen:

No, ms sice mám, ale značně nepravidelnou. Však uvidíme. Ale bylo by to fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
15.5.12 16:30
@lenochodka píše:
No, ms sice mám, ale značně nepravidelnou. Však uvidíme. Ale bylo by to fajn.

já ms měla jen jednou :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
15.5.12 16:30
@Kallkapa píše:
Napsala jsem někde, že to není antikoncepce? Já jen opakuji, že při každém sexuálním styku se DÁ otěhotnět. Pokud nejsou hlavní aktéři neplodní. Jak jsem již psala, pravděpodobnosti jsou jiné, ale rozhodně se otěhotnět DÁ.

tak to se omlouvám, jestli jsi to nepsala.
Já se zase snažím vysvětlit, že kojení antikoncepce je. Ovšem za určitých podmínek, stejně jako ostatní druhy antikoncepce. A žádná není stoprocentní, o tom žádná.
Jen jsem chtěla uvést na pravou míru ty výsměchy typu „myslela jsem že už každá ví…“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
15.5.12 16:32
@lenochodka píše:
No, ms sice mám, ale značně nepravidelnou. Však uvidíme. Ale bylo by to fajn.

jestli máš MS, tak otěhotnět určitě můžeš ;) Musíte se holt pro sychr snažit pořád, když je nepravidelná :mrgreen: Já to měla za posledních 3,5 roku asi třikrát :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
15.5.12 17:12
@kate02 píše:
chjo, škoda, že se těhu průkazka nechává v porodnici, já v ní fakt měla napsaný, že kojení za dodržení těch podmínek z odkazu (všech zároveň, takže ženský, co otěhotněly víc jak půl roku po porodu při kojení se už nepočítaj!) má kojení stejnou „úspěšnost“ jako kondom u nekojících žen. To znamená nějakejch 93% ;)

Tak těhu průkazka se v porodnici nenechává, mám obou dětí a sestry mi jí přišly vždy vrátit. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí