Může škodit kontryhel při menstruaci?

22.1.19 20:57

Neublíží, pomůže. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15143
22.1.19 21:02

Mě snížil děložní sliznici a rozhodil cyklus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
22.1.19 21:09

@Sabina14 mne po potratu pomohl, brala jsem jeste gynex…MS chodila jak hodinky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
785
22.1.19 21:10

Kontryhel je idealni bylinka, pokud chces otehotnet (coz predpokladam neni Tvuj pripad) a byla bych s ni opatrna… Me diagnostikovali endometriozu a bohuzel uzivanim kontryhelu jsem si ji jeste zhorsila (to jsem jeste pri uzivani nevedela, ze ji mam)… Takze neni dobry uplne na vse…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
832
22.1.19 21:15

Já měla cyklus dlouho nepravidelný, pak se mi krásně ustálil a po pár měsících jsem začala s kontryhelem (kvůli bolestem). Hned první měsíc kontryhelu se mi to zas celé rozhodilo. Nemůžu s jistotou říct, že za to mohl přímo on, ale od té doby už mu nevěřím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
22.1.19 21:35

@Sabina14 mě po potratu nepomohl. MS jsem nedostala hoodně dlouho. Musela jsem na vyvolávačku. Někomu pomůže a někomu ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
22.1.19 21:41

Dobře, děkuju za odpovědi, já to i přesto risknu, přeci jen kdyby mi to rozhodilo, může se to naopak zas něčím ustálit, ne? Rozhodí to jen na nejakou dobu nebo dlouhodobě? Asi trochu blbá otázka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
22.1.19 21:42

@Sabina14 nebo zkus ten gynex…neni dobry jen pro poceti, ale i na upravu cyklu ;) jsou to jen bylinky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19981
22.1.19 21:43

Zhoršil mi endometriozu a rozhodil mi cyklus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
22.1.19 21:52

Být tebou, počkám. Po dvanácti menstruacích, nebo kolik si jich měla, nemůžeš čekat zázraky. Cyklus se ti může rovnat do 15, 16 let. Nech tělo, ať si zkusil najít cyklus samo. Případně naklusej ke gynekologovi, stejně máš nejvyšší čas. Sama bych si ve tvém věku takové bylinky neordinovala. Není to tak, že vypiješ lahvičku kontryhelu a když ti ublíží, tak si dáš zas lahvičku něčeho jinýho a hned se to spraví. Radši opatrně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
22.1.19 21:55

@Čičorečka měla jsem jich dokonce mnohem min, první, a potom půl roku nic :D jinak děkuji, máte pravdu. Jen mě unavuje čekat. Někdy dokonce i třeba přes 50 dní. Vím, že časem se to snad spraví, spíš mě to zajímá. Ale raději teda počkám ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
22.1.19 22:05

@Sabina14 buď ráda, že je máš zatím delší a nemusíš se často otravovat. Jediná překážka je v létě, když nevíš, kdy to můžeš čekat, no. Jestli tě to trápí, dojdi si na tu gynekologii. Prohlídne tě, jestli jsi zdravá a třeba ti něco doporučí. Sama se do toho ale nepouštěj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
23.1.19 06:49

@Sabina14 v klidu…kdyz mi MS zacinala, mela jsem jednu, pak pul roku nic..pak po mesici, pak ctvrt roku nic…a jak se tu pise, srovnalo se to a i kdyz jsem pak brala HA, po vysazeni jsem nemela jediny vykyv ;) pockej…opravdu nema cenu do sebe zase zbytecne kuprikladu HA cpat, pokud ji nepotrebujes…ja teda s kontryhelem spatnou zkusenost nemam, ba naopak, ale neprolejvala sem se jim :nevim: nevim, kolik ho pily holky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1308
23.1.19 06:53

Rozhodil mi celý cyklus a přestala téměř růst děložní sliznice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9493
23.1.19 07:04

@Sabina14 Kontryhel v Tvém případě by mohl udělat pěknou „paseku“. Tělo se hormonálně probouzí a je zcela normální, že než se vše ustálí, může to chvilku trvat. Pokud bys byla moje dcera, doporučila bych Ti bylinku - kokoška pastuší tobolka - čaj nebo kapičky - užívat vždy 10 dnů před předpokládanou menstruací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí