Může to být deprese?

3
31.5.23 12:44

Může to bejt deprese ????

Ahoj, potřebuji se tu svěřit, a dostat radu, pokud se s tím někdo potýká….
Večer se mi to stalo po druhé… cítila jsem se hrozně zvláštně, jak kdyby mě něco dusilo na hrudi.. sucho v ústech, a třes uvnitr těla.. zimnice… jela jsem na pohotovost… doktor řekl že to může být stres… což je pravda asi.. poslední měsíce toho na mě bylo dost… ale nevím jistě
Setkal se s tím někdo už? Víte co v takové situaci dělat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6180
31.5.23 13:02

Panická ataka, nejspíš, doporučuju psychoterapii a psychiatra (terapeut ti nestanoví diagnózu a případně nenapíše léky, doktor s tebou problém neprobere do hloubky, čili kombo obého je nejlepší).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
31.5.23 13:06

Panická ataka? Zkus se nějak vypořádat se stresem - sportovat (běh, jóga), relaxovat ap.

Jinak, pokud by se to opakovalo, tak zajít k lékaři pro léky (na úzkosti dávají AD), popř. zkusit i psychoterapii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4385
31.5.23 13:09

Panická ataka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.5.23 17:00

Nejspíš panicka ataka. Objednej se k psychologovi a nenechej to zajít daleko. A zkus se stresu vyvarovat, vím řekne se to těžko. Já jsem ve stresu vkuse už puk roku. Uklidňuje mě příroda ( procházka), teď třeba jak je krásně tak ležím na lehátku oplauji se a rádio k tomu, joga, večerní relaxační cvičení, svíčka, seriál, kreslení a pomaha mi hrát si s dětmi třeba na písku :lol:

• Citovat
  • Upravit
5889
31.5.23 17:48

Panická ataka, mně občas takto vyskočila ze slabé úzkosti do ataky. Většinou v době, kdy jsem měla náročné období a něco přišlo. Třeba jsem měla úzkosti z řešení kriminálky apod. a najednou přišel dopis, že nemá ani podmínku. Nebo když zjistil, kde bydlíme(bydleli jsme, na začátku dubna jsme se stěhovali).Zkus přijít na příčinu a pracovat s tím. Mně pomohlo o tom mluvit, vypouštět myšlenkové pochody a vyslechnout si na to názor někoho při smyslech.Ale pomáhá mi i hudba, kreslení, příroda. Byla jsem kvůli tomu i na pohotovosti, protože si pár lidí už dělalo starosti, že mám něco se srdcem(často jsem lapala po dechu) a vše v pohodě, jen psychika ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí