Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Hezký večer přeji..holky prosím poradíte mi? Mám doma malou holčičku které za 4 dny budou dva měsíce..
Před chvílí jsem ji kojila a byla u toho hrozně vzteklá..chvíli se přisála..pak začala plakat..pak se zase přisála a takhle dokola to bylo asi 30 minut..
Sála, pak přestala a začala se vztekat..
Může to být ono? ![]()
Spis bolavy brisko zarazenejma prdama. Naklop si ji briskem vic na sebe pri kojeni, podsad panev at je co nejvic vlastni vahou na tom brisku.
@Tarjei myslíte že to je tím?
Malá prdí normálně..ale možné to je. je to moje první dítě takže nejsem ještě tak zkušená..
Já jsem se hrozně bála že je to tím, že už mi dochází mléko ![]()
@Majka6802 Žádný mlíko ti nedochází. Večer jsou děti přetažený, ve 2 měsících nastávají koliky a tohle se bude nejspíš dít několik večerů ve stejnou dobu. Taky teče pomaleji večer mléko, déle to trvá je nakrmit. Ale není to nic zvláštního, zažije to skoro každá druhá ![]()
@pikola je pravda že dneska toho moc nenaspinkala a taky jsme dnes byli dlouho u babičky takže je to možná i tím..
Já mám úplně hrůzu z toho je ji jednou budu chtít nakojit a to mléko mi dojde..no jsem praštěná. ![]()
Ale každopádně vám moc děkuji za uklidnění ![]()
@Majka6802 píše:
@pikola je pravda že dneska toho moc nenaspinkala a taky jsme dnes byli dlouho u babičky takže je to možná i tím..
Já mám úplně hrůzu z toho je ji jednou budu chtít nakojit a to mléko mi dojde..no jsem praštěná.
Ale každopádně vám moc děkuji za uklidnění
Nic ti nedojde
laktace se může snížit, ale není to tak, že by tam najednou nebylo fakt nic. Prsa nejsou cisterna mlíka, to se vyrábí průběžně při sání.
@Majka6802 bacha na to, adrenalin blokuje vylucovani oxytocinu, pekne relax u kojeni…jasny, ja kojila tri deti, kazdy rok, a muze to bejt bolavym briskem.
@Majka6802 píše:
Já mám úplně hrůzu z toho je ji jednou budu chtít nakojit a to mléko mi dojde..no jsem praštěná.
Ale každopádně vám moc děkuji za uklidnění
Prosim te, mliko ti nedojde!! To se stava naprosto vyjimecne.
I kdyby to byl spurt nebo jakakoliv jina nespokojenost, stane se ti to u kojeni jeste mockrat, je potreba to vydrzet a najit takovou polohu, ve ktere se napije (u nas zabralo treba pri chuzi s pohupovanim).