Může to být u holčičky problém?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13972
28.7.21 11:45
@Anonymní píše:
Ahoj holky. Mám 15 měsíční dcerku. Každý den ji sprchuju, po každé výměně pleny ji utiram mezi nohama… Ted jsem ji musela pořádně utrit i umýt a všimla jsem si, že to ma mezi nozkama spojené.. Horní dva k sobě a ty dolní nejsou k sobě ale jedná část je k dupce.. Nebudu to tady raději popisovat do detailu.. Holky je to velký problém nebo není? Jdeme na rok a půl prohlídku ale mezi nohy se nikdy doktorka nedívala..ja se tak snažila aby byla vždy v čistém, pravidelně ji mažu a precejenom jsem něco zanedbala? Teď tady brecim že může mít kvůli tomu problémy, když jedna část srostla? :nevim: :,( :,( :,( promiňte možná se v tom nevyznate…

Hlavně si nic nevycitej. Zavolej na detskou gynekologii a jdi tam co nejdříve. Sama jsem se zminila v těhotenské poradně. Doktorka dělala prave i dětskou gyndu. Na dcerku se rovnou mrkla a rovnou jí to rozrušila a šly jsme. Říkala, že už to bylo hodně a mame štěstí, ze to ještě šlo, jinak churugicky zakrok v motole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.7.21 11:55

@Pidulka1991 ten zákrok se dělá pouze v Praze? To je od nás 6 hodin autem :( ach jo to je den, snad se nám to vyhne

• Citovat
  • Upravit
27896
28.7.21 11:55

Mne to tuším ešte v pôrodnici hovorili že ich mám oddeľovať aby nezrástli. Veď lekár ti hlavu neodtrhne a čím skôr tým lepšie. Dúfam že nebude treba chirurgiu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44197
28.7.21 11:58
@Anonymní píše:
@Pidulka1991 ten zákrok se dělá pouze v Praze? To je od nás 6 hodin autem :( ach jo to je den, snad se nám to vyhne

Všude po ČR, je to poměrně banalita. U holčiček, které k tomu mají sklony, se někdy maže estrogenová mast. Až bude dívka hormonalně aktivní, problémy vymizí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13972
28.7.21 12:04
@Pears206 píše:
Všude po ČR, je to poměrně banalita. U holčiček, které k tomu mají sklony, se někdy maže estrogenová mast. Až bude dívka hormonalně aktivní, problémy vymizí.

A proč nas teda posílala do Motola??? Když to mame 100km??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13972
28.7.21 12:04
@Anonymní píše:
@Pidulka1991 ten zákrok se dělá pouze v Praze? To je od nás 6 hodin autem :( ach jo to je den, snad se nám to vyhne

Kdyby to bylo hodně, ale dle tveho popisu by to mělo jit rozrusit ještě na gynde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1266
28.7.21 12:05

Hm, mám dvě holky a oběma jsem to ošetřovala stejně. Vždycky promazat olejíčkem po koupání. Ta starší byla v pohodě, u té mladsi stačilo dva dny vynechat a začalo to srůstat. Nic si nevyčitej :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44197
28.7.21 13:32

@Pidulka1991 U nás se tyto zákroky normálně dělají v krajské FN, na Moravě, Praha cca 300 km.

Pokud to není srostlé, ale jen slepené, rozruší na dětské gynekologii, ta je i u nás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
2.8.21 00:18

A jak se pozna srostle od slepeneho? Asi to mame taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
2.8.21 08:33

@Tinareii Slepené lze mírným trhnutím rozrušit zvládne i pediatr srůst se musí rozříznout

• Citovat
  • Upravit
423
2.8.21 09:08

Ok, diky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat