Mužská ejakulace

Anonymní
15.10.23 10:02

Mužská ejakulace

Dobrý den, jak to mají vaši chlapi s výstřikem při sexu? Udělají se hned při první možnosti nebo to prodlužují? Jak dlouho to dokáží a jak se pak určí správná chvíle pro výstřik?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3865
15.10.23 10:17

Víkendový troll?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
15.10.23 10:27
@Anonymní píše:
Dobrý den, jak to mají vaši chlapi s výstřikem při sexu? Udělají se hned při první možnosti nebo to prodlužují? Jak dlouho to dokáží a jak se pak určí správná chvíle pro výstřik?

Ta správná chvíle je každou středu ve 21:35 středoevropského letního času.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5654
15.10.23 11:13
@Veselej kluk píše:
Víkendový troll?
Že toto není blbý i těm trollům. Jestli sem podobné dotazy hážou ženy, které je myslí vážně, tak bych takovou fakt doma nechtela… :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5654
15.10.23 11:18
@Anonymní píše:

Jestli nejsi troll, tak chudák chlap. To se fakt nemůžes zeptat jeho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.10.23 16:17
@Anonymní píše:

Proc troll? Vubec jsem netusila, ze chlapi mohpu vystrik oddalovat, dokud jsem to nezjistila s nynejsim chlapem, je starsi a vidame cca 1 tydne. Oddaluje to treba i hodku.

• Citovat
  • Upravit
phdr.jelen
15.10.23 16:45
@Anonymní píše:
Proc troll? Vubec jsem netusila, ze chlapi mohpu vystrik oddalovat, dokud jsem to nezjistila s nynejsim chlapem, je starsi a vidame cca 1 tydne. Oddaluje to treba i hodku.

Jde to, no. Taky jsem to párkrát při blbnutí sám se sebou zkoušel. Je pak trošku víc ejakulátu a dostřik je delší. Nebo vyšší, podle polohy penisu. Extrémně dlouhé oddalování se nedoporučuje, protože může dojít k poškození tělísek uvnitř penisu a pak to nějakou dobu bolí.

• Citovat
  • Upravit
1029
23.5.24 12:31
@Anonymní píše: Více

Oddaluji to, klidně na půl hodiny, pokud partnerka toleruje třeba i hoďku. Říká se tomu „edging“. Proč? Delší, prodlužovaná rozkoš a potom objemnější výstřik (= zase větší rozkoš). Pro oddálení je potřeba změnit polohu, když to na člověka jde (typicky nenechat se partnerkou rychle vyšukat seshora). :srdce:
Některé ženy ovšem po jejich vlastním orgasmu už o další pokračování nestojí, to je potom 5-10 min (jen na vysvětlenou). :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí