Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Partneři si nemají vzájemně ubližovat. Tohle není stejně vhodné, jako třeba když dá žena facku muži.
Jinak asi záleží i na okolnostech. Kdybych s partnerem byla x let, brala bych to jako zkrat.
Kdyby v řádu měsíců, tak bych to netolerovala.
Pokud se hadate casto, mate rozepre kvuli jeho matce, kterou nesnasis a v hadce te tahal za vlasy.. ano.
Ano byl by to důvod k rozchodu. Nyní jsou to vlasy, časem to může být facka a pak kdo ví co.
Ano, není to normální. Navíc je pravděpodobné, že se to bude časem stupňovat.
Jedna interpunkci nezná, druhá se bez ní ani nevykašle. No nic. Je samozřejmě nepřijatelné, že tě potáhl. Tedy za popsané situace. ![]()
To by zalezelo… Jak jste spolu dlouho, deti? Co se delo potom, co te takhle napadl? pokud by to jinak byli vse ruzove, asi bych si dovedla predstavit rozmluvu o tom, ze toto je absolutně no go zóna a jestli se to bude jeste nekdy opakovat, odchazis v tu vterinu
Pokud jsou ale hadky na dennim poradku, ukoncila bych to. Co se vztahem, kde jste porad v sobě a jeste do toho leze fyzické násilí?
Za mě ano, tohle do vztahu nepatří, vím o tom svý, už bych takovýmu člověku nedůvěřovala. A jo, časem se to bude stupňovat.
Příspěvek upraven 14.10.23 v 20:13
@sandum píše:
Jedna interpunkci nezná, druhá se bez ní ani nevykašle. No nic. Je samozřejmě nepřijatelné, že tě potáhl. Tedy za popsané situace.
@inzenyrka85 píše:taky se mi myšlenky ubraly tímto směrem, a to včetně facek..
To je vidět jak jsme naladění. Empaticky vzhledem k popotahované ženě nebo… ![]()
Ahoj, považovali byste za důvod k rozchodu pokud by vás chlap táhl za vlasy při hádce? Neboť jsme se pochytili kvůli tomu, že mám špatný vztah s jeho matkou, vyjádřila jsem se, že k ní nechci chodit, on začal, s tím, že to jako chápe ale občas by se patřilo kdyby zajdu alespoň občas, já jsem řekla, že ne a pak jsme se pochytili, s tím, že on to nedokáže, že se vkusu hádáme… pak jsem chtěla odejít, řekla, jsem to, že jdu pryč, a že ať si promluvíme když budeme mít chladnou hlavu, otočila se a on mě potáhl za vlasy…dosud nebyl nějak agresivní, všechno bylo v pohodě, a najednou tohle…zabolelo to, uvažuji o rozchodu, ale stejně nevím…rozešli byste se?