Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@sandum píše:
Jedna interpunkci nezná, druhá se bez ní ani nevykašle. No nic. Je samozřejmě nepřijatelné, že tě potáhl. Tedy za popsané situace.
@sandum píše:
To je vidět jak jsme naladění. Empaticky vzhledem k popotahované ženě nebo…
Tak jak vidíš je nás tu víc, sobota večer, víno otevřený..je to jasný ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, považovali byste za důvod k rozchodu pokud by vás chlap táhl za vlasy při hádce? Neboť jsme se pochytili kvůli tomu, že mám špatný vztah s jeho matkou, vyjádřila jsem se, že k ní nechci chodit, on začal, s tím, že to jako chápe ale občas by se patřilo kdyby zajdu alespoň občas, já jsem řekla, že ne a pak jsme se pochytili, s tím, že on to nedokáže, že se vkusu hádáme… pak jsem chtěla odejít, řekla, jsem to, že jdu pryč, a že ať si promluvíme když budeme mít chladnou hlavu, otočila se a on mě potáhl za vlasy…dosud nebyl nějak agresivní, všechno bylo v pohodě, a najednou tohle…zabolelo to, uvažuji o rozchodu, ale stejně nevím…rozešli byste se?
Nedávno tu byl hoooodně podobný dotaz s tím, že ji partner přišel na dávnou nevěru a zbil ji ![]()
Ano, už bych tajně balila…
Hádka kvůli matce stejně značí hádky do budoucna nebo tiché mlčení a přikyvování na téma „matka“… a fyzická stránka věci při hádce, může značit další stupňování. Pro mě „red flag“, dva faktory, které nemusím. S matkou a bývalkou nejde vyhrát
![]()
Ano, je překročena hranice…mez. Tohle si partner nikdy nesmí dovolit. ![]()
Muži špatně snášejí, když si nerozumíš s jejich maminkou…
Měla by si to zvážit ![]()
Která žena by se na něco takového vůbec ptala? Asi jenom ta, která to bere jako možnou normu. Normální to teda není, ale rozhodnutí je vždy na vás.
Když se na to musíš ptát, je jasné, že s ním zůstaneš a bude mimísek. Pak ti dá pár facek a… bude další mimísek.
@Mar__tanka1983 Deti ne, ale bylo to po prvé