Byl by to důvod k rozchodu pro vás?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
14.10.23 20:14

@Mar__tanka1983 Deti ne, ale bylo to po prvé

• Citovat
  • Upravit
42962
14.10.23 20:14
@sandum píše:
Jedna interpunkci nezná, druhá se bez ní ani nevykašle. No nic. Je samozřejmě nepřijatelné, že tě potáhl. Tedy za popsané situace. :lol:
;) stejný myšlenkový tok ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2561
14.10.23 20:34
@sandum píše:
To je vidět jak jsme naladění. Empaticky vzhledem k popotahované ženě nebo… :nevim:

Tak jak vidíš je nás tu víc, sobota večer, víno otevřený..je to jasný :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8830
14.10.23 20:34
@Anonymní píše:
Ahoj, považovali byste za důvod k rozchodu pokud by vás chlap táhl za vlasy při hádce? Neboť jsme se pochytili kvůli tomu, že mám špatný vztah s jeho matkou, vyjádřila jsem se, že k ní nechci chodit, on začal, s tím, že to jako chápe ale občas by se patřilo kdyby zajdu alespoň občas, já jsem řekla, že ne a pak jsme se pochytili, s tím, že on to nedokáže, že se vkusu hádáme… pak jsem chtěla odejít, řekla, jsem to, že jdu pryč, a že ať si promluvíme když budeme mít chladnou hlavu, otočila se a on mě potáhl za vlasy…dosud nebyl nějak agresivní, všechno bylo v pohodě, a najednou tohle…zabolelo to, uvažuji o rozchodu, ale stejně nevím…rozešli byste se?

Nedávno tu byl hoooodně podobný dotaz s tím, že ji partner přišel na dávnou nevěru a zbil ji :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
14.10.23 20:52

Ano, už bych tajně balila…

Hádka kvůli matce stejně značí hádky do budoucna nebo tiché mlčení a přikyvování na téma „matka“… a fyzická stránka věci při hádce, může značit další stupňování. Pro mě „red flag“, dva faktory, které nemusím. S matkou a bývalkou nejde vyhrát :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8881
14.10.23 22:30

Ano, je překročena hranice…mez. Tohle si partner nikdy nesmí dovolit. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
14.10.23 23:33

Muži špatně snášejí, když si nerozumíš s jejich maminkou…
Měla by si to zvážit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
phdr.jelen
15.10.23 01:11

Která žena by se na něco takového vůbec ptala? Asi jenom ta, která to bere jako možnou normu. Normální to teda není, ale rozhodnutí je vždy na vás.

• Citovat
  • Upravit
15227
15.10.23 07:49

Když se na to musíš ptát, je jasné, že s ním zůstaneš a bude mimísek. Pak ti dá pár facek a… bude další mimísek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí