Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zatímco chlap cca po 40 už si většinou nikoho nenajde, ženská vždycky, maximálně do půl roku a naprosto nezávisle na vzhledu. Jak je tahle záhada možná, ví to někdo?
@Pepiino píše:
Zatímco chlap cca po 40 už si většinou nikoho nenajde, ženská vždycky, maximálně do půl roku a naprosto nezávisle na vzhledu. Jak je tahle záhada možná, ví to někdo?
Tohle tvrzení je úplný nesmysl…
A s kým by ty ženy byly, když ne s chlapama (kteří zůstávají sami)? ![]()
Ženská. Má. Velký výběr podle. Mě. Všude chlap má. Mega omezený
Asi, jak která. ![]()
Každá žena, si nemusí hledat někoho, jen aby ji někdo obšťastnil a necítila se sama. ![]()
Asi to bude spočívat i na celkovém charakteru ženy.
A to je samozřejmě, hodně individuální. ![]()
Tak já třeba znám mnohem víc dlouhodobě single čtyřicátníků než čtyřicátnic…
A myslím, že to je tím, že ty ženy jsou aktivnější v hledání partnera. A kdo hledá, najde. Plus mi přijde, že těm single chlapům to zkrátka i vyhovuje, sice říkají, že ne, ale v podstatě jsou rádi, že jsou sami. Takže to jde ruku v ruce.
Ale ono to asi platí bez ohledu na pohlaví, kdo nechce být single, tak není… ![]()
@Tomie píše:
Tak já třeba znám mnohem víc dlouhodobě single čtyřicátníků než čtyřicátnic…A myslím, že to je tím, že ty ženy jsou aktivnější v hledání partnera. A kdo hledá, najde. Plus mi přijde, že těm single chlapům to zkrátka i vyhovuje, sice říkají, že ne, ale v podstatě jsou rádi, že jsou sami. Takže to jde ruku v ruce.Ale ono to asi platí bez ohledu na pohlaví, kdo nechce být single, tak není…
Já Byt nechcu a jsem
Silně pochybuju, že tomu tak je. Možná spíš ženy po čtyřicítce spíš najdou chlapa, ale to platí tak nějak obecně, řekl bych.
@Černá Madonna píše:
Asi, jak která.
Každá žena, si nemusí hledat někoho, jen aby ji někdo obšťastnil a necítila se sama.
Asi to bude spočívat i na celkovém charakteru ženy.
A to je samozřejmě, hodně individuální.
podle mě by každá žena měla mít někoho, kdo jí obšťastní a klidně při tom může zůstat v pohodě singl ![]()
@inzenyrka85 píše:
podle mě by každá žena měla mít někoho, kdo jí obšťastní a klidně při tom může zůstat v pohodě singl
To je eané. Sex jediné z lásky. Jako mladý ucho jsem to razil proto, že jsem z těch ženských měl strach.
To jsem si přiznal až později.
Pak už jsem strach neměl a byl jen myšlenkou, že mě ženská chce ojet, nadržený jako prase, ale cítil jsem, že to prostě bez něčeho víc nechci. Jsem divný a vím to. Nikdo ale nechce být divný.
@phdr.jelen no tak to je na každým. poslední dvě věty jsou hovadina. tak pro většinu žen je to fajn, láska i sex, i já to tak mam. a někdo je rád divnej a dává to i na odiv ![]()
Nevím kde žiješ, ale z toho co vidím ja je singl ženských po 40 daleko víc a normální muži se stávají cennejsim zbožím, zatímco ženy sou nejvíc lovený do nějakých 30. Dobře to ukazují organizace zabývající se seznamováním lidí - pod 40 je přebytek chlapů, nad 40 přebytek ženských.
@inzenyrka85 píše:
@phdr.jelen no tak to je na každým. poslední dvě věty jsou hovadina. tak pro většinu žen je to fajn, láska i sex, i já to tak mam. a někdo je rád divnej a dává to i na odiv
A to jste nikdy ze svého „přesvědčení“ neuhnula? S tou láskou a sexem? Jestli jsem moc zvědavý, tak se omlouvám. Zeptal bych se pak na něco jiného, třeba jak to máte ráda. ![]()
No jo, ale on takto divný člověk by rád, kdyby i ten druhý byl takový. Ani nevím, proč by si to měl přát, když vlastně o nic nejde. Vidíte, už jsme u toho. Komplikuje to život, proto málokdo chce být divný.
Příspěvek upraven 15.10.23 v 02:03
@Lorre píše:
Nevím kde žiješ, ale z toho co vidím ja je singl ženských po 40 daleko víc a normální muži se stávají cennejsim zbožím, zatímco ženy sou nejvíc lovený do nějakých 30. Dobře to ukazují organizace zabývající se seznamováním lidí - pod 40 je přebytek chlapů, nad 40 přebytek ženských.
Diskuze ovšem není o počtech, ale tom hledání a nalezení, že někdo zůstane sám. To jsou dvě odlišné věci. Že je víc ženských po čtyřicítce k mání může taky znamenat, že neberou každého, kdo se namane, ale vybírají si. A kdyby chtěly, tak mají někoho hned.