Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@terien píše:
Když se podívám na starší Ukrajinky, tak nějakou výraznou krásou zrovna neoplývají. Takže to čančání nemají jako celoživotní filosofii. Navíc většina je úplně bez vkusu, takže někdy je to lehce kontraproduktivníale to už je na jiné téma.
To jejich vytetovany obočí je pecka ![]()
My jsme snad meli v praci jednu jedinou hezkou Ukrajinku po 35. Ale ty mladsi snad chytnou ten zapadni styl, nesmej to zas prehnat na druhou stranu.
@asddsa píše:
Tak to asi začnu chodit do divadla. Chodil bych už dávno, ale samotnému je mi to blbé. Měl jsem za to, že se tam chodí v párech.
Já jdu klidně sám do divadla, kina, na večeři a je mi to fuk ![]()
@Lorre píše:
Já jdu klidně sám do divadla, kina, na večeři a je mi to fuk
Ja teda šla do divadla sama jen jednou, protoze jsem nutne potrebovala videt Švehlíka s Krajčem v Deštivé dny (outdoor Ungelt) a zbyla tam single vstupenka do predni rady. Ale na veceri bych sama teda nesla a do kina taky ne ![]()
@Arturie píše:
Ja teda šla do divadla sama jen jednou, protoze jsem nutne potrebovala videt Švehlíka s Krajčem v Deštivé dny (outdoor Ungelt) a zbyla tam single vstupenka do predni rady. Ale na veceri bych sama teda nesla a do kina taky ne
To mně zas nevadí chodit do kina sám. Do divadla nebo na výstavu třeba jo.
@Pepiino píše:
Zatímco chlap cca po 40 už si většinou nikoho nenajde, ženská vždycky, maximálně do půl roku a naprosto nezávisle na vzhledu. Jak je tahle záhada možná, ví to někdo?
b) má ženských plné zuby
c) jako formálně svobodný si může dovolit udržovat více nezávazných vztahů
@Arturie píše:
Ja teda šla do divadla sama jen jednou, protoze jsem nutne potrebovala videt Švehlíka s Krajčem v Deštivé dny (outdoor Ungelt) a zbyla tam single vstupenka do predni rady. Ale na veceri bych sama teda nesla a do kina taky ne
Já chodím i sama úplně všude (restaurace, kino, divadlo, výstava, snad úplně cokoliv) a je to super.
Miluju tu volnost a dělat si co chci kdy chci.
@asddsa píše:
To mně zas nevadí chodit do kina sám. Do divadla nebo na výstavu třeba jo.
Do divadla bych nešla ani v páru, nebere mě to. Ae kino, výstava nebo restaurace? Zejména na to jídlo chodím sama úplně běžně.
@Arturie píše:
Jo sem si taky říkal před mnoho lety, ale nakonec jít sám je vlastně fajn a kolikrát i lepší než s někým. Nemusis brát ohled, větší svoboda, mnohokrát si to i víc uzijes a konec konců i ušetřís prachy ![]()
@asddsa píše:
Tak to asi začnu chodit do divadla. Chodil bych už dávno, ale samotnému je mi to blbé. Měl jsem za to, že se tam chodí v párech.
Už dávno se nechodí v párech. Já už párkrát byla v divadle i sama, no a co. Nebo jednou s kamarádem, ale opravdu s kámošem, on byl gay. To je to, že někdy tam žena jde s kamarádem, bráchou, kolegou, co spolu nic nemají a nebudou mít jen aby nešla sama a každý si myslí, že aha její chlap, přitom to tak není. Ale jedno období jsem chodila se 2 kámoškami. Všechny tři volné. Chlapy do toho divadla jsme cíleně lovit nešli, ale kdyby se našel někdo k nám, proč ne. Je mnohem sympatičtější seznámit se v tom divadle jako v hospodě.
@Lorre píše:
Jo sem si taky říkal před mnoho lety, ale nakonec jít sám je vlastně fajn a kolikrát i lepší než s někým. Nemusis brát ohled, větší svoboda, mnohokrát si to i víc uzijes a konec konců i ušetřís prachy
Sami chodí i ti, co jsou zadaní, protože když něco toho druhého nebaví, proč ho nutit. Jinak dneska člověk „sežene“ jednotlivce nebo i partu na cokoli, stačí být v nějaké zájmové skupince na FB třeba.
@Arturie píše:
Zatím nejlepší divadlo, co jsem kdy viděla
. A jít sama do divadla by mi nevadilo.
@WhiteCrow píše:
Já chodím i sama úplně všude (restaurace, kino, divadlo, výstava, snad úplně cokoliv) a je to super.Miluju tu volnost a dělat si co chci kdy chci.
Taky chodím běžně sama kamkoli.
@Lorre píše:
Jo sem si taky říkal před mnoho lety, ale nakonec jít sám je vlastně fajn a kolikrát i lepší než s někým. Nemusis brát ohled, větší svoboda, mnohokrát si to i víc uzijes a konec konců i ušetřís prachy
Tak on bude třeba taky rozdíl v tom, jestli má jít sám muž nebo žena. ![]()
Já bych sama asi nešla.
Ale, možná záleží i na povaze každého člověka. ![]()
@Černá Madonna píše:
Tak on bude třeba taky rozdíl v tom, jestli má jít sám muž nebo žena.
Já bych sama asi nešla.
Ale, možná záleží i na povaze každého člověka.
Jaký je v tom rozdíl? Tady nejsme muslimské zemi, kde muž musí ženu všude doprovázet. Ani se na ni nikdo nedívá skrze prsty, když je někde sama.
@Černá Madonna píše:
Tak on bude třeba taky rozdíl v tom, jestli má jít sám muž nebo žena.
Já bych sama asi nešla.
Ale, možná záleží i na povaze každého člověka.
To Zkus, třeba změnis názor. Zjistis že vlastně můžeš chodit i sama a nikoho k tomu nepotrebujes. můžeš si to užít i tak a využít výhod toho, že nejsi tlačená okolnostmi toho druhého