Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@inzenyrka85 píše:
hele já viděla krásně upravený vytuněný ukrajinky, byly pěkný dokad si v těch ultra krátkých krataskach nesedly a neukázaly pěknou celulitidu
Příroda je ale svi.ne co
![]()
@Lorre píše:
Jenže to platí i obracene, zas tak svaté všecky nejste. Tedy furt si myslím že je více normálních žen než normálních muzu, to je zřejmé, ale Já když si vzpomenu na ženský co vlezly do mého života, tak sem nadmíru šťastný, že jsem vlastně sám
.
Určitě.
Taky jsem neměla jen dobré zkušenosti se ženami (ve všech typech vztahů) a některé byly vcelku bizarní, takže jsem taky ráda, že už je to za mnou. Zároveň ale snad žádná z těch žen nedosahovala míry ujetosti/toxicity/vysloveně nebezpečí jako těch pár mužů, které jsem si kdy pustila k tělu. Jsem ráda, že se shodneme na té míře normality/použitelnosti v rámci pohlaví. ![]()
@Lorre píše:
Příroda je ale svi.ne co![]()
v tomhle případě docela spravedlivá ne ![]()
@WhiteCrow píše:
Určitě.Taky jsem neměla jen dobré zkušenosti se ženami (ve všech typech vztahů) a některé byly vcelku bizarní, takže jsem taky ráda, že už je to za mnou. Zároveň ale snad žádná z těch žen nedosahovala míry ujetosti/toxicity/vysloveně nebezpečí jako těch pár mužů, které jsem si kdy pustila k tělu. Jsem ráda, že se shodneme na té míře normality/použitelnosti v rámci pohlaví.
Není to jen o subjektivním pocitu, ale ke to i prokázané že muži páchají víc kriminálních činu a máme mnohem větší rozptyl IQ (dolů i nahoru) od celkového průměru, atd…
.
@inzenyrka85 píše:
v tomhle případě docela spravedlivá ne
No není
. Někdo má dáno, někdo nemá téměř nic
.
@Lorre píše:
No není. Někdo má dáno, někdo nemá téměř nic
.
no tak já to myslela právě docela škodolibě
jako že potěší občas ta nedokonalost druhých, dost mě to uklidňuje
vedle tý dvacítky s celulitidou nejsem zas tak zahození ![]()
@Alexandria Nixia píše:
Zvláštní. Jsem sama již několik let.
Protože tě nikdo nechce, nebo protože nechceš s nikým být ty?
@inzenyrka85 píše:
no tak já to myslela právě docela škodolibějako že potěší občas ta nedokonalost druhých, dost mě to uklidňuje
vedle tý dvacítky s celulitidou nejsem zas tak zahození
Však jo, člověk se nesmí srovnávat s vyretusovanyma namaskovanýma modelkama z casaku. Každý má svoje ![]()
@alisekR píše:
Tak já mám x kamarádek a známých kolem 40 samotných a dokonce i bez dětí. A nejsou to nějaké aktivistky, co jsou samy z přesvědčení. Prostě jim to nevyšlo a dnes mají problém najít partnera. Holky hezké, šikovné.
Chlapa po 40. bez ženské a dokonce bez dětí znám dva. Jeden má schizofrenii, druhý je zvláštní už od 18 let. Jednu dobu jsem si myslela, že je na chlapy. Přesto, že mě v 18 hrozně platonicky miloval.
Pak jsem měla jako dospělá podezření, že je hebefil, balil náctileté holky. A dnes jsem si téměř jistá, co se vlastně stalo. Narodil se zřejmě s mikropenisem a to mu zabránilo navázat vztah s dospělou ženou. Má krásný dům, je šikovný, ženskou nemá. Snaží se opakovaně nějakou sbalit a když má dojít na intimnosti tak z toho utíká.
Zajímavé příběhy. Toho druhého je mi líto.
@inzenyrka85 píše:
hele já viděla krásně upravený vytuněný ukrajinky, byly pěkný dokad si v těch ultra krátkých krataskach nesedly a neukázaly pěknou celulitidu
Ježišmarjá, myslíš, že to chlapům vadí? A vůbec, ony jsou prostě jiné, nečančají se jen proto, že loví @terien
Hehe každou partnerku s pomerančem to trápilo a u každé mi to bylo buřt. Je to někde úplně úplně dole na žebříčku mužských priorit. Nehledáme dokonalost v každém ohledu. Tělesná „dokonalost“ potěší když si chceme užít. To možná, ale to je tak vše.
@gabrriel píše:
Stačí pár slov, abych odhadl, kde je u tebe problém…
jo kde je problem?
@Fukitol píše:
Spis nez na pohlavi zalezi na kvalite kazdeho jedince. Pokud je to material jak z vymeny manzelek, tam asi budou ty moznosti omezenejsi.
Take je dobre vybudovat si zajimavy zivot nezavisle na tom, jestli zrovna nekoho mas nebo ne. Protoze lide, kteri maji primarni misi “musim si nekoho rychle najit, jinak nebudu stastny/a”, pusobi na okoli mene uvolnenym dojmem a spise ty lidi od sebe odezenou nez pritahnou
Souhlasím a ještě bych dodala, že k sobě přitahují totální individua, například žárlivý násilníky.
@OpenHearted píše:
Souhlasím a ještě bych dodala, že k sobě přitahují totální individua, například žárlivý násilníky.
Já nešťastné zoufalky ![]()