Jak získat zpět milence?

Anonymní
14.10.23 21:34

Jak získat zpět milence?

Chtěla bych vědět jak ho získat zpět. Měli jsme spolu takový zvláštní vztah nevztah. Trvalo to několik měsíců. Bylo to dost o sexu, ale dost jsme si rozuměli. Mě to tak vyhovovalo. Chtěl mít vztah jinde a skončilo to. Jsme kamarádi. Blbe to nesu. Chtěla bych ho zpět. Co mám dělat a co dělat nemám? Předem se omlouvám za takový zoufalý dotaz.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Sandra.B1
14.10.23 21:36

Game over :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
14.10.23 21:38

Tak pokud chtel mit vztah a ty ne, tak s tim asi nic neudelas…on uz je nekde jinde… :nevim: Tyhle vztahy byvaji holt na dobu urcitou a casto do te doby, dokud jeden z tech dvou nenajde to, co hledal.

• Citovat
  • Upravit
celkemspokojena
14.10.23 21:38

Smířit se s tím a nechat ho jít :kytka:. A na nějakou dobu s ním úplně utnout kontakt!

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.10.23 21:43

@Sonarka
Vztah právě nechtěl. Tvrdil jak mu to vyhovuje. Ale jedna kolegyně o kterou měl vážný zájem v minulosti, se rozešla..

• Citovat
  • Upravit
2105
14.10.23 21:44

Ní no, budeš muset přijmout holý fakt skutečnosti. Čím dříve se s tím vypořádat, tím dříve se ti uleví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.10.23 21:44
@celkemspokojena píše:
Smířit se s tím a nechat ho jít :kytka:. A na nějakou dobu s ním úplně utnout kontakt!

Nevím jestli to zvladnu utnout kontakt. Chci ho zpet

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
14.10.23 21:52
@Anonymní píše:
@Sonarka
Vztah právě nechtěl. Tvrdil jak mu to vyhovuje. Ale jedna kolegyně o kterou měl vážný zájem v minulosti, se rozešla..

Tak asi chtel vic ji…s tim nic neudelas…mne taky ex milenec tvrdil, jak na vztahy neni a ze je sociopat a ze mu vyhovuje jen se vidat…dnes je zenat a ma 3 deti :lol: Ale tyhle pocity jsem mela taky, ze ho chci zpet a proste jsem neverila, ze uz me nechce…on se teda nakonec ozval a celkem brzy a chtel me zpet, ale mne mezitim doslo, ze nechci ja jeho :mrgreen: Lepsi je najit si nekoho, kdo bude chtit jen tebe a celou, ne se jen s nekym vidat a cekat, kdy potka nekoho lepsiho… ;)

• Citovat
  • Upravit
2721
14.10.23 21:57

Jestli na něm trváš, můžeš s ním zůstat v kamarádském kontaktu a čekat, až mu to s kolegyní nevyjde nebo začne uvadat a hádej, na koho si vzpomene.
To ti dodá naději a optimismus a v ideálním případě si zatím najdeš někoho lepšího, a až ti tenhle zaťuká na okénko, elegantně a s chutí ho odpálkuješ. A nebo se mu naopak vrhneš do náruče a budete konečně šťastní. Všechno je možný :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
14.10.23 22:00
@Anonymní píše:

Prohrála jsi. To se tak občas stane.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.10.23 22:02
@Sonarka píše:
Tak asi chtel vic ji…s tim nic neudelas…mne taky ex milenec tvrdil, jak na vztahy neni a ze je sociopat a ze mu vyhovuje jen se vidat…dnes je zenat a ma 3 deti :lol: Ale tyhle pocity jsem mela taky, ze ho chci zpet a proste jsem neverila, ze uz me nechce…on se teda nakonec ozval a celkem brzy a chtel me zpet, ale mne mezitim doslo, ze nechci ja jeho :mrgreen: Lepsi je najit si nekoho, kdo bude chtit jen tebe a celou, ne se jen s nekym vidat a cekat, kdy potka nekoho lepsiho… ;)

Tak oni se znali dlouho..
U mě je problém že nežiji sama mimo jiné proto nejsem úplně prespektivni..vím že je to sobecke

• Citovat
  • Upravit
celkemspokojena
14.10.23 22:05
@Anonymní píše:

Utnout kontakt je naprosto jednoduché ;), mnohem horší bude přestat na něj myslet a upínat se k tomu, že ho dostaneš zpátky, ale čím dřív si přiznáš, že tě nechce, tím dřív se můžeš posunout k něčemu lepšímu :kytka:

• Citovat
  • Upravit
21111
14.10.23 22:16

Byla jsi jen náhradnice a ne žena pro život, kterou by se chtěl chlubit, ta vztahová na rozdíl od tebe plní parametry vztahový partnerky. To není tvoje chyba, ale prostě jeho požadavky nesplňuješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
14.10.23 22:27
@Anonymní píše:
Tak oni se znali dlouho..
U mě je problém že nežiji sama mimo jiné proto nejsem úplně prespektivni..vím že je to sobecke

Tak sobecke, nesobecke, to je asi fuk…jemu to vyhovovalo, dokud si myslel, ze tu dotycnou nemuze mit…pak se asi holt chopil sance…treba jim to nevyjde, treba ano…ja bych ale chlapa, co me poslal k sipku kvuli jine, uz zpet nechtela.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.10.23 22:33
@Sedmnactnulajedna píše:
Jestli na něm trváš, můžeš s ním zůstat v kamarádském kontaktu a čekat, až mu to s kolegyní nevyjde nebo začne uvadat a hádej, na koho si vzpomene.
To ti dodá naději a optimismus a v ideálním případě si zatím najdeš někoho lepšího, a až ti tenhle zaťuká na okénko, elegantně a s chutí ho odpálkuješ. A nebo se mu naopak vrhneš do náruče a budete konečně šťastní. Všechno je možný :nevim:

Díky za jiný úhel pohledu. Teď je to pro mě strasne

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí