Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lorre píše:
No žes mi nedala za pravdu
Tak mně ještě není přes 40, tak dám vědět za ty 3 roky, jak se to vyvíjí
![]()
@Sonarka píše:
Tak mně ještě není přes 40, tak dám vědět za ty 3 roky, jak se to vyvíjí![]()
To ti řeknu rovnou, nijak
. Ty ses zablokovala s tím panem z Německa
@sandum píše:To si možná myslíte. Sexuálně atraktivní jste právě do 30 max. Po 40 si akorát myslíte, že jste sežraly všechnu moudrost světa protože jste obskočili dostatek penisů. Protože podvědomě cítíte, že vám ujel vlak tak se oháníte zkušenostmi. Sorry, na to my kašleme.
Jestli jsi to myslela tak že po 40 jste jen nadržené pak máš možná pravdu. To nevím.
haha, právě maminy mezi 30-40 jsou nejžádanější, protože si ten sex opravdu užívají mnohem víc a kouká jim to z očí
já osobně mam zájemců okolo sebe dost a musim odhánět, to fluidum se nedá nijak ošidit
to si řikej co chceš, já mam ráda svou věkovou kategorii, kdy vrásek je sice trochu ale zase tich zkušeností spousta, a je to pecka ![]()
@Lorre píše:
To ti řeknu rovnou, nijak. Ty ses zablokovala s tím panem z Německa
No a ty mě nechceš vysvobodit
![]()
@Sonarka píše:
No a ty mě nechceš vysvobodit![]()
![]()
Uz jedu
… Ale v tomhle tě celkem chápu. Takovydle závislý vztahy chtít rychle přejít je jak pokusit se proběhnout bažinu
@Lorre píše:
Uz jedu![]()
… Ale v tomhle tě celkem chápu. Takovydle závislý vztahy chtít rychle přejít je jak pokusit se proběhnout bažinu
Já bych to tak nedramatizovala…ono to nějak dopadne ![]()
@inzenyrka85 píše:
haha, právě maminy mezi 30-40 jsou nejžádanější, protože si ten sex opravdu užívají mnohem víc a kouká jim to z očíjá osobně mam zájemců okolo sebe dost a musim odhánět, to fluidum se nedá nijak ošidit
to si řikej co chceš, já mam ráda svou věkovou kategorii, kdy vrásek je sice trochu ale zase tich zkušeností spousta, a je to pecka
No nevím - pokud si mám vybrat mezi ženou 20 - 30 a 30 - 40, a jinak jsou srovnatelné, beru 20 - 30.
@inzenyrka85 píše:
a z jakýho přesvědčení myslíš?no jasně, že musíš najít stejně divnou polovičku, o tom to je
Z přesvědčení, že to pro toho jedince není přirozené, neužije si to, nebude to spojení tělesné i duševní. Prostě že pícháte někoho, koho máte ráda/milujete. ![]()
@Sonarka píše:
Já bych to tak nedramatizovala…ono to nějak dopadne
No budete se k sobě furt vracet jak sem se tehdy vsadil ![]()
@sandum píše:
Jestli jsi to myslela tak že po 40 jste jen nadržené pak máš možná pravdu. To nevím.
no jenže ženská ve 40 je sexuálně na vrcholu
To si možná myslíte. Sexuálně atraktivní jste právě do 30 max. Po 40 si akorát myslíte, že jste sežraly všechnu moudrost světa protože jste obskočili dostatek penisů. Protože podvědomě cítíte, že vám ujel vlak tak se oháníte zkušenostmi. Sorry, na to my kašleme.
Jste zahořklý, to k ničemu dobrému nevede.
@Prof. Farnsworth píše:
No nevím - pokud si mám vybrat mezi ženou 20 - 30 a 30 - 40, a jinak jsou srovnatelné, beru 20 - 30.
ale jo proč ne? tak to asi dost chlapů. ten muj ale kouká spíš kolikrát po pěkných 40+ nebo i mladší ale s objemnějším pozadím, a na ty žárlim víc než na mladý štíhlý.. protože ty jsou mimo jeho zorný pole
mam v tomhle právě super pozici, kdy jsem už v přijatelné věkové skupině, ale zároveň ještě poměrně pružná ![]()
@inzenyrka85 píše:
ale jo proč ne? tak to asi dost chlapů. ten muj ale kouká spíš kolikrát po pěkných 40+ nebo i mladší ale s objemnějším pozadím, a na ty žárlim víc než na mladý štíhlý.. protože ty jsou mimo jeho zorný polemam v tomhle právě super pozici, kdy jsem už v přijatelné věkové skupině, ale zároveň ještě poměrně pružná
Tak to máš super ![]()
Ale pokud to vezmeme obecně - tak žena po třicítce má buď už děti, a pak je časově dost omezení, nebo je nemá a cítí, že ji utíká čas a tak tlačí na pilu se vztahem i dětmi.
@phdr.jelen píše:
Z přesvědčení, že to pro toho jedince není přirozené, neužije si to, nebude to spojení tělesné i duševní. Prostě že pícháte někoho, koho máte ráda/milujete.
no nějak jsem se ztratila… my ale máme výborný duševní i tělesný spojení, on je prostě taková náhrada partnera a je v tej roli docela dobrej. Ví kdy obejmout a kdy přitvrdit
ale ze začátku to tak nebylo, až teď po dvou letech jsme se navzájem tak nějak pustili do tý nejosobnější zóny, tim nemyslim sex, spíš sdílení osobních informací..
@kamima píše:
Tohle tvrzení je úplný nesmysl…
Nejen nesmysl, ale presne naopak… chlap ma okamzite dalsi po rozvodu po ovdobeni… zeny zustavaji vetsinou sami a nebo tak, ze maji nekoho na zabavu, sex… neberou si ho domu…
Taky nesmysl