Jak to, že ženská nikdy nezůstane sama?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1604
15.10.23 07:59
@aanysek píše:
A s kým by ty ženy byly, když ne s chlapama (kteří zůstávají sami)? :think:

Protože dost chlapů to táhne s více ženskejma najednou a ty to buď nevědí nebo trpí, ale doufají, že nakonec zůstane s nima.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15503
15.10.23 08:12

@Pepiino Nemusi to tak nutně byt. Znám muže kteří po 40 jedou druhé kolo, nové manželky, další děti. Ženy které žijí x let samy taky znám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
15.10.23 08:12
@Lorre píše:
Nevím kde žiješ, ale z toho co vidím ja je singl ženských po 40 daleko víc a normální muži se stávají cennejsim zbožím, zatímco ženy sou nejvíc lovený do nějakých 30. Dobře to ukazují organizace zabývající se seznamováním lidí - pod 40 je přebytek chlapů, nad 40 přebytek ženských.

Otázkou je, kolik těch normálních a obstojných mužů po 40 je :lol: :think: Vesměs taky už nic moc. A já nevím, kde žiješ ty, ale na seznamce, kde jsem já, je mužů 2× víc, než žen :D A věkově hlavně ti starší :P

Příspěvek upraven 15.10.23 v 08:13

• Citovat
  • Upravit
12719
15.10.23 08:13
@Pepiino píše:
Zatímco chlap cca po 40 už si většinou nikoho nenajde, ženská vždycky, maximálně do půl roku a naprosto nezávisle na vzhledu. Jak je tahle záhada možná, ví to někdo?

Blbost na entou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34393
15.10.23 08:14
@Pepiino píše:
Zatímco chlap cca po 40 už si většinou nikoho nenajde, ženská vždycky, maximálně do půl roku a naprosto nezávisle na vzhledu. Jak je tahle záhada možná, ví to někdo?

Vždytˇto takhle vůbec není :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2561
15.10.23 08:17
@Kutil Tom píše:
Což klidně mít může, pro ženskou je sehnání „jen obšťastňovače“ mnohem jednodušší než sehnání chlapa pro vztah. Akorát většině žen ten „jen obšťastňovač“ nestačí…

no a to právě vůbec nemusí bejt pravda, my jsme se tu, nebo nevim v jakej diskuzi, dobraly k tomu, že máme stejně náročný požadavky jak na milence tak na partnera. Teď teda nepočítam nějaký finanční zajištění, ale povahový vlastnosti především. A to ty právě nechápeš, že nejde spát s každým, kdo se namane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
15.10.23 08:23
@inzenyrka85 píše:
no a to právě vůbec nemusí bejt pravda, my jsme se tu, nebo nevim v jakej diskuzi, dobraly k tomu, že máme stejně náročný požadavky jak na milence tak na partnera. Teď teda nepočítam nějaký finanční zajištění, ale povahový vlastnosti především. A to ty právě nechápeš, že nejde spát s každým, kdo se namane.

Potenciálně a v teorii, je to samozřejmě pravda. Když se přihlásíš na seznamku i bez fotky, budeš mít klidně 200 zpráv ve schránce. Akorát je to k ničemu, když z těch 200 je nula těch, co se ti líbí, že.

• Citovat
  • Upravit
5837
15.10.23 08:25
@Sonarka píše:
Otázkou je, kolik těch normálních a obstojných mužů po 40 je :lol: :think: Vesměs taky už nic moc. A já nevím, kde žiješ ty, ale na seznamce, kde jsem já, je mužů 2× víc, než žen :D A věkově hlavně ti starší :P
:lol: :lol: :lol: už jsem po 40-tce a kdyby manžel prchl, tak rozhodně hledat nebudu. Nedělám si iluze, že bych našla nějaký zázrak.
Nebudu psát důvody :lol: protože se vždy najde někdo „to můj manžel takový není“ ale co sleduju chlapy těch produktivních 20let, tak nečekám zázraky a raději bych si užívala života.
Chlapa na kafe, občas víkend, prachy na hodinového manžela…ale na trvalo domů, bych asi už nechtěla.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
15.10.23 08:27

Jinak si ale nemyslím, že by si chlap po 40, už nikoho neměl šanci najít :D…jen teda pokud nejsou úplně šviháci, tak mají ten výběr zúžený a holt se musí víc činit…navíc teda znám mnohem více žen k světu do té 50tky, než mužů…tam když je nad 45 fešák, je to zázrak a pochopitelně pak o něj bude rvačka :) Ale ženy to mají vždy tak nějak jednodušší…zase ale platí to samé, co u mužů, musí o sebe dbát…což většina ale dělá, si myslím. Zvlášť pokud jsou na lovu a hledají partnera…

Příspěvek upraven 15.10.23 v 08:29

• Citovat
  • Upravit
13320
15.10.23 08:28
@Pepiino píše:

Absolutní nesmysl a omezený pohled :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
15.10.23 08:30

Kopíruju z článku na ihnedu

Seznamovací večery pořádají od roku 2014 manželé Žwakovi. Přestože se sami potkali na internetu, konkrétně na kdysi populární platformě Líbímseti. cz, chtěli lidem nabídnout akce, které budou protiváhou online seznamování. A mají s nimi úspěch. Začínali s jedním dvěma večery měsíčně, nyní jich organizují čtyři až pět týdně. Na každý přijde v průměru 18 lidí. Cena v řádu vyšších stovek se odvíjí od věku a pohlaví účastníků.

„V kategoriích do 35 let je velký zájem ze strany mužů, takže to mají o něco dražší a dámy levnější, abychom byli schopní jednotlivá setkání naplnit,“ vysvětluje Jakub Žwak s tím, že kolem 40 až 50 let se to vyrovnává a ve starších kategoriích si naopak připlatí ženy, protože zájemců z řad mužů je málo. Žwak má spočítáno, že šance se s někým po seznamovacím večeru propojit je 70 procent. Kolik vznikne díky rychlorandění dlouhodobých vztahů, už pořadatelé nemají jak zjistit. Občas ale Žwakovým přijde fotka z dovolené, nebo dokonce ze svatby.

• Citovat
  • Upravit
2561
15.10.23 08:33
@Mango_Lassi píše:
Potenciálně a v teorii, je to samozřejmě pravda. Když se přihlásíš na seznamku i bez fotky, budeš mít klidně 200 zpráv ve schránce. Akorát je to k ničemu, když z těch 200 je nula těch, co se ti líbí, že.

no asi to nebude reakce na mě, ale potvrzuju, měla sem hranici do 45 a stejně psalo spoustu oplzlých dědků klidně i k 60 8o ale i jsem se hodně pobavila :) třeba když mi jeden napsal, že jsem nevděčná čůza, co nechce jeho miliony, že by mně pomoh zvednout se že dna :lol: (nic o mě nevěděl)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kutil Tom
15.10.23 08:35
@Mango_Lassi píše:
Seznamovací večery pořádají od roku 2014 manželé Žwakovi. Přestože se sami potkali na internetu, konkrétně na kdysi populární platformě Líbímseti. cz, chtěli lidem nabídnout akce, které budou protiváhou online seznamování. A mají s nimi úspěch. Začínali s jedním dvěma večery měsíčně, nyní jich organizují čtyři až pět týdně. Na každý přijde v průměru 18 lidí. Cena v řádu vyšších stovek se odvíjí od věku a pohlaví účastníků.„V kategoriích do 35 let je velký zájem ze strany mužů, takže to mají o něco dražší a dámy levnější, abychom byli schopní jednotlivá setkání naplnit,“ vysvětluje Jakub Žwak s tím, že kolem 40 až 50 let se to vyrovnává a ve starších kategoriích si naopak připlatí ženy, protože zájemců z řad mužů je málo. Žwak má spočítáno, že šance se s někým po seznamovacím večeru propojit je 70 procent. Kolik vznikne díky rychlorandění dlouhodobých vztahů, už pořadatelé nemají jak zjistit. Občas ale Žwakovým přijde fotka z dovolené, nebo dokonce ze svatby.

Jo jo, to je přesně ta realita těch hrdinek „já bych kdybych už chlapa domů nechtěla“ - pak si ještě připlácej za to, aby se o těch zbylých pár chlapů mohly poprat :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
15.10.23 08:35
@inzenyrka85 píše:
no asi to nebude reakce na mě, ale potvrzuju, měla sem hranici do 45 a stejně psalo spoustu oplzlých dědků klidně i k 60 8o ale i jsem se hodně pobavila :) třeba když mi jeden napsal, že jsem nevděčná čůza, co nechce jeho miliony, že by mně pomoh zvednout se že dna :lol: (nic o mě nevěděl)

To zní jako sociální experiment :mrgreen:

Příspěvek upraven 15.10.23 v 08:36

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
15.10.23 08:36
@Kutil Tom píše:
Jo jo, to je přesně ta realita těch hrdinek „já bych kdybych už chlapa domů nechtěla“ - pak si ještě připlácej za to, aby se o těch zbylých pár chlapů mohly poprat :lol: :lol: :lol:

Velmi zajímavá interpretace :mrgreen: a jak jsi přišel k tomu, že se jedná o tyto ženy?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky