Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@aanysek píše:
A s kým by ty ženy byly, když ne s chlapama (kteří zůstávají sami)?
Protože dost chlapů to táhne s více ženskejma najednou a ty to buď nevědí nebo trpí, ale doufají, že nakonec zůstane s nima.
@Pepiino Nemusi to tak nutně byt. Znám muže kteří po 40 jedou druhé kolo, nové manželky, další děti. Ženy které žijí x let samy taky znám.
@Lorre píše:
Nevím kde žiješ, ale z toho co vidím ja je singl ženských po 40 daleko víc a normální muži se stávají cennejsim zbožím, zatímco ženy sou nejvíc lovený do nějakých 30. Dobře to ukazují organizace zabývající se seznamováním lidí - pod 40 je přebytek chlapů, nad 40 přebytek ženských.
Otázkou je, kolik těch normálních a obstojných mužů po 40 je
Vesměs taky už nic moc. A já nevím, kde žiješ ty, ale na seznamce, kde jsem já, je mužů 2× víc, než žen
A věkově hlavně ti starší ![]()
Příspěvek upraven 15.10.23 v 08:13
@Pepiino píše:
Zatímco chlap cca po 40 už si většinou nikoho nenajde, ženská vždycky, maximálně do půl roku a naprosto nezávisle na vzhledu. Jak je tahle záhada možná, ví to někdo?
Blbost na entou
@Pepiino píše:
Zatímco chlap cca po 40 už si většinou nikoho nenajde, ženská vždycky, maximálně do půl roku a naprosto nezávisle na vzhledu. Jak je tahle záhada možná, ví to někdo?
Vždytˇto takhle vůbec není ![]()
@Kutil Tom píše:
Což klidně mít může, pro ženskou je sehnání „jen obšťastňovače“ mnohem jednodušší než sehnání chlapa pro vztah. Akorát většině žen ten „jen obšťastňovač“ nestačí…
no a to právě vůbec nemusí bejt pravda, my jsme se tu, nebo nevim v jakej diskuzi, dobraly k tomu, že máme stejně náročný požadavky jak na milence tak na partnera. Teď teda nepočítam nějaký finanční zajištění, ale povahový vlastnosti především. A to ty právě nechápeš, že nejde spát s každým, kdo se namane.
@inzenyrka85 píše:
no a to právě vůbec nemusí bejt pravda, my jsme se tu, nebo nevim v jakej diskuzi, dobraly k tomu, že máme stejně náročný požadavky jak na milence tak na partnera. Teď teda nepočítam nějaký finanční zajištění, ale povahový vlastnosti především. A to ty právě nechápeš, že nejde spát s každým, kdo se namane.
Potenciálně a v teorii, je to samozřejmě pravda. Když se přihlásíš na seznamku i bez fotky, budeš mít klidně 200 zpráv ve schránce. Akorát je to k ničemu, když z těch 200 je nula těch, co se ti líbí, že.
@Sonarka píše:
Otázkou je, kolik těch normálních a obstojných mužů po 40 je![]()
Vesměs taky už nic moc. A já nevím, kde žiješ ty, ale na seznamce, kde jsem já, je mužů 2× víc, než žen
A věkově hlavně ti starší
Jinak si ale nemyslím, že by si chlap po 40, už nikoho neměl šanci najít
…jen teda pokud nejsou úplně šviháci, tak mají ten výběr zúžený a holt se musí víc činit…navíc teda znám mnohem více žen k světu do té 50tky, než mužů…tam když je nad 45 fešák, je to zázrak a pochopitelně pak o něj bude rvačka
Ale ženy to mají vždy tak nějak jednodušší…zase ale platí to samé, co u mužů, musí o sebe dbát…což většina ale dělá, si myslím. Zvlášť pokud jsou na lovu a hledají partnera…
Příspěvek upraven 15.10.23 v 08:29
@Pepiino píše:
Absolutní nesmysl a omezený pohled
…
Seznamovací večery pořádají od roku 2014 manželé Žwakovi. Přestože se sami potkali na internetu, konkrétně na kdysi populární platformě Líbímseti. cz, chtěli lidem nabídnout akce, které budou protiváhou online seznamování. A mají s nimi úspěch. Začínali s jedním dvěma večery měsíčně, nyní jich organizují čtyři až pět týdně. Na každý přijde v průměru 18 lidí. Cena v řádu vyšších stovek se odvíjí od věku a pohlaví účastníků.
„V kategoriích do 35 let je velký zájem ze strany mužů, takže to mají o něco dražší a dámy levnější, abychom byli schopní jednotlivá setkání naplnit,“ vysvětluje Jakub Žwak s tím, že kolem 40 až 50 let se to vyrovnává a ve starších kategoriích si naopak připlatí ženy, protože zájemců z řad mužů je málo. Žwak má spočítáno, že šance se s někým po seznamovacím večeru propojit je 70 procent. Kolik vznikne díky rychlorandění dlouhodobých vztahů, už pořadatelé nemají jak zjistit. Občas ale Žwakovým přijde fotka z dovolené, nebo dokonce ze svatby.
@Mango_Lassi píše:
Potenciálně a v teorii, je to samozřejmě pravda. Když se přihlásíš na seznamku i bez fotky, budeš mít klidně 200 zpráv ve schránce. Akorát je to k ničemu, když z těch 200 je nula těch, co se ti líbí, že.
no asi to nebude reakce na mě, ale potvrzuju, měla sem hranici do 45 a stejně psalo spoustu oplzlých dědků klidně i k 60
ale i jsem se hodně pobavila
třeba když mi jeden napsal, že jsem nevděčná čůza, co nechce jeho miliony, že by mně pomoh zvednout se že dna
(nic o mě nevěděl)
@Mango_Lassi píše:
Seznamovací večery pořádají od roku 2014 manželé Žwakovi. Přestože se sami potkali na internetu, konkrétně na kdysi populární platformě Líbímseti. cz, chtěli lidem nabídnout akce, které budou protiváhou online seznamování. A mají s nimi úspěch. Začínali s jedním dvěma večery měsíčně, nyní jich organizují čtyři až pět týdně. Na každý přijde v průměru 18 lidí. Cena v řádu vyšších stovek se odvíjí od věku a pohlaví účastníků.„V kategoriích do 35 let je velký zájem ze strany mužů, takže to mají o něco dražší a dámy levnější, abychom byli schopní jednotlivá setkání naplnit,“ vysvětluje Jakub Žwak s tím, že kolem 40 až 50 let se to vyrovnává a ve starších kategoriích si naopak připlatí ženy, protože zájemců z řad mužů je málo. Žwak má spočítáno, že šance se s někým po seznamovacím večeru propojit je 70 procent. Kolik vznikne díky rychlorandění dlouhodobých vztahů, už pořadatelé nemají jak zjistit. Občas ale Žwakovým přijde fotka z dovolené, nebo dokonce ze svatby.
Jo jo, to je přesně ta realita těch hrdinek „já bych kdybych už chlapa domů nechtěla“ - pak si ještě připlácej za to, aby se o těch zbylých pár chlapů mohly poprat
![]()
@inzenyrka85 píše:
no asi to nebude reakce na mě, ale potvrzuju, měla sem hranici do 45 a stejně psalo spoustu oplzlých dědků klidně i k 60ale i jsem se hodně pobavila
třeba když mi jeden napsal, že jsem nevděčná čůza, co nechce jeho miliony, že by mně pomoh zvednout se že dna
(nic o mě nevěděl)
To zní jako sociální experiment ![]()
Příspěvek upraven 15.10.23 v 08:36
@Kutil Tom píše:
Jo jo, to je přesně ta realita těch hrdinek „já bych kdybych už chlapa domů nechtěla“ - pak si ještě připlácej za to, aby se o těch zbylých pár chlapů mohly poprat![]()
![]()
Velmi zajímavá interpretace
a jak jsi přišel k tomu, že se jedná o tyto ženy?