Mužů byt těhotná?

4
1.7.21 18:40

Mužů byt těhotná prosím ?

Dobrý den, chci se zeptat 4.5 2021 jsem mela s přítelem chráněny sex(kondom) 28.5 přišla normalni menstruace nyní mela menstruace prijit 25.6 a nic dnedka je to 7 dni zpoždění po 4 dnech zpoždění jsem si dělala tehotensky test negativní, už mám z toho nervy ze stále nepřišla co my poradíte mužů byt těhotná???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15151
1.7.21 18:41

Ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
1.7.21 18:42

@karkarka kdyby někdo věděl co to muže byt? Ještě pořad čekám ze se objeví pak jdu k dr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1378
1.7.21 19:12

Mám zpoždění nic za tím nehledej. Počkej pár dní pak si kdyžtak zajdi na gyndu na vyvolávačku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
1.7.21 19:14

Řešila jsem to před pár měsíci. Doktorka mi řekla, že se to občas stane a dostala jsem prášky, abych měla jistotu, že další měsíc dorazí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
1.7.21 19:21

Ne, těhotná nejsi. Zpoždění bude z jiného důvodu - můžeš buď čekat a nervovat se dále nebo si zavolej doktorce a ta tě prohlédne a určí další postup (s největší pravděpodobností ti píchne vyvolávačku)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
1.7.21 20:35

@Oliverka28 super dekuju trošičku jsi mě uklidnila jsem nervózní o z toho ze mě parkrat za den při ohnatu poboliva na levé straně u pupku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.7.21 13:05

Za jak dlouho jste měly pozitivní tehotensky test?

Zdravíčko, snažíme se s přítelem o miminko zhruba 3 měsíce..nikdy jsem nebrala prášky, tak jsem očekávala, že to nebude dlouho trvat a dopadne to. Testy mi co týden vycházejí negativní, avšak mám pocit, že těhotná jsem a zpoždění menstruace mám cca 10 dní. Navíc mi neni dobře od žaludku, mám střevní potíže (to ale nevím, jestli nedozniva dovolená v Egyptě :lol: ) bolí mě v podbřišku uz přes týden, jako kdybych to měla dostat…po jak dlouhé době vám ukázal test 2 čárky?? Já jsem z každého testu akorát zklamaná..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.7.21 15:50

Dobrý den, jsem tu nová a mám otázku. 14.6 až do 16.6 jsem s přítelem měla každý den a ne jen jednou za den nechráněný pohlavní styk. Za dva dny jsem začala špinit a pak dva dny krvácela. Ale byla čirá a bez nějakých kusů. A pak krvavení přestalo. Zkoušela jsem dělat těhotenské test který mi dvakrát vyšel s jednou čárkou. V podbřísku mě pobolíva ale dala MS mi má přijít až za 14 dnů. S přítelem se snažíme o miminko už delší dobu. Takže by mě zajímalo jestli bych mohla být těhotná a nebo jen další zklamání. Děkuji :oops: :oops: :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.7.21 18:43

Mužů být těhotná?

Ahojky, chtěla bych se zeptat
Menstruaci jsem měla naposledy 4. Června, menstruaci mám nepravidelnou, a stále jsem to nedostala ale nikdy se mi to tak nezpozdilo
Dělala jsem 2.7 proužkovy test kde se ukázala slabá čárka. Nedalo mi to a v nedeli jsme dělala další test tam už ale byla jen jedna :nevim: ale menstruace furt nikde :/ Kamarádka říkala ze tomu mám dat ještě čas ale pořád si nejsem nějak jistá

• Citovat
  • Upravit
2
6.7.21 20:39

Mužů být těhotná?

Ahojky, chtěla bych se zeptat
Menstruaci jsem měla naposledy 4. Června, menstruaci mám nepravidelnou, a stále jsem to nedostala ale nikdy se mi to tak nezpozdilo
Dělala jsem 2.7 proužkovy test kde se ukázala slabá čárka. Nedalo mi to a v nedeli jsme dělala další test tam už ale byla jen jedna :nevim: ale menstruace furt nikde :/ Kamarádka říkala ze tomu mám dat ještě čas ale pořád si nejsem nějak jistá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
6.7.21 21:21

Dobre den, jsem tu nová a chci se zeptat 3.5 jsem mela s pritelem chráněny sex poté přišla klasická ovulsve a další menstruace začala 28.5 další menstruace mela prijit 26.6 nepřišla mela jsem 8 dnů zpoždění a negativní test poté jsem dostala velmi slabou menstruaci která trvala 3 dny ale menstruace byla velmi slabá spis formou spineni a poboliva mě v podbrisku ve stejný den jako menstruaci jsem dostala rýmu
Jsem z toho dost nervózní predtim jsem díky tomu zažila strašný stres poradi mi někdo co to muže byt dítě neplánují poslední styk jak říkám 3.5

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
7.7.21 20:30

@Simonkk udělej si test

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
7.7.21 20:33

Ty vogo to je jak u dementů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.8.21 07:55

Dobrý den…. Moje poslední menstruace byla začátek 11.7.2021 …. Další by měla přijít za 6 dni… Už třetí den se citim unavená a chvilkove návali motaní hlavy dneska dokonce se přidalo i zvracení… V podbrisku mě sem tam zaboli jako by měla dojít menstruace ale nikdy jsem tohle takhle brzy neměla vždy až v den menstruace a to pouze bolest břicha… Dělala jsem si pepino test a negativní… Je možnost že jsem těhotná? Omlouvám se za blbou otázku ale to nejisté čekání je dlouhé a strašné. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí