Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den, chci se zeptat 4.5 2021 jsem mela s přítelem chráněny sex(kondom) 28.5 přišla normalni menstruace nyní mela menstruace prijit 25.6 a nic dnedka je to 7 dni zpoždění po 4 dnech zpoždění jsem si dělala tehotensky test negativní, už mám z toho nervy ze stále nepřišla co my poradíte mužů byt těhotná???
@karkarka kdyby někdo věděl co to muže byt? Ještě pořad čekám ze se objeví pak jdu k dr
Mám zpoždění nic za tím nehledej. Počkej pár dní pak si kdyžtak zajdi na gyndu na vyvolávačku.
Řešila jsem to před pár měsíci. Doktorka mi řekla, že se to občas stane a dostala jsem prášky, abych měla jistotu, že další měsíc dorazí.
Ne, těhotná nejsi. Zpoždění bude z jiného důvodu - můžeš buď čekat a nervovat se dále nebo si zavolej doktorce a ta tě prohlédne a určí další postup (s největší pravděpodobností ti píchne vyvolávačku)
@Oliverka28 super dekuju trošičku jsi mě uklidnila jsem nervózní o z toho ze mě parkrat za den při ohnatu poboliva na levé straně u pupku
Zdravíčko, snažíme se s přítelem o miminko zhruba 3 měsíce..nikdy jsem nebrala prášky, tak jsem očekávala, že to nebude dlouho trvat a dopadne to. Testy mi co týden vycházejí negativní, avšak mám pocit, že těhotná jsem a zpoždění menstruace mám cca 10 dní. Navíc mi neni dobře od žaludku, mám střevní potíže (to ale nevím, jestli nedozniva dovolená v Egyptě
) bolí mě v podbřišku uz přes týden, jako kdybych to měla dostat…po jak dlouhé době vám ukázal test 2 čárky?? Já jsem z každého testu akorát zklamaná..
Dobrý den, jsem tu nová a mám otázku. 14.6 až do 16.6 jsem s přítelem měla každý den a ne jen jednou za den nechráněný pohlavní styk. Za dva dny jsem začala špinit a pak dva dny krvácela. Ale byla čirá a bez nějakých kusů. A pak krvavení přestalo. Zkoušela jsem dělat těhotenské test který mi dvakrát vyšel s jednou čárkou. V podbřísku mě pobolíva ale dala MS mi má přijít až za 14 dnů. S přítelem se snažíme o miminko už delší dobu. Takže by mě zajímalo jestli bych mohla být těhotná a nebo jen další zklamání. Děkuji
![]()
Ahojky, chtěla bych se zeptat
Menstruaci jsem měla naposledy 4. Června, menstruaci mám nepravidelnou, a stále jsem to nedostala ale nikdy se mi to tak nezpozdilo
Dělala jsem 2.7 proužkovy test kde se ukázala slabá čárka. Nedalo mi to a v nedeli jsme dělala další test tam už ale byla jen jedna
ale menstruace furt nikde :/ Kamarádka říkala ze tomu mám dat ještě čas ale pořád si nejsem nějak jistá
Ahojky, chtěla bych se zeptat
Menstruaci jsem měla naposledy 4. Června, menstruaci mám nepravidelnou, a stále jsem to nedostala ale nikdy se mi to tak nezpozdilo
Dělala jsem 2.7 proužkovy test kde se ukázala slabá čárka. Nedalo mi to a v nedeli jsme dělala další test tam už ale byla jen jedna
ale menstruace furt nikde :/ Kamarádka říkala ze tomu mám dat ještě čas ale pořád si nejsem nějak jistá
Dobre den, jsem tu nová a chci se zeptat 3.5 jsem mela s pritelem chráněny sex poté přišla klasická ovulsve a další menstruace začala 28.5 další menstruace mela prijit 26.6 nepřišla mela jsem 8 dnů zpoždění a negativní test poté jsem dostala velmi slabou menstruaci která trvala 3 dny ale menstruace byla velmi slabá spis formou spineni a poboliva mě v podbrisku ve stejný den jako menstruaci jsem dostala rýmu
Jsem z toho dost nervózní predtim jsem díky tomu zažila strašný stres poradi mi někdo co to muže byt dítě neplánují poslední styk jak říkám 3.5
Dobrý den…. Moje poslední menstruace byla začátek 11.7.2021 …. Další by měla přijít za 6 dni… Už třetí den se citim unavená a chvilkove návali motaní hlavy dneska dokonce se přidalo i zvracení… V podbrisku mě sem tam zaboli jako by měla dojít menstruace ale nikdy jsem tohle takhle brzy neměla vždy až v den menstruace a to pouze bolest břicha… Dělala jsem si pepino test a negativní… Je možnost že jsem těhotná? Omlouvám se za blbou otázku ale to nejisté čekání je dlouhé a strašné. Děkuji