Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Prosím poradte. S přítelem se již snažíme skoro rok o mimčo, ale zatím bezúspěšně. Tedy nedá se říci asi že by jsme se snažili, ale necháváme tomu volný průběh
Zatím jsem tedy ani nehlídala ovulku. Ale poslední tři cykly, to mám hodně rozházené. 1.5. jsem to měla dostat. Ale doted nic. Tulení bylo ale jen 30.3., druhý den jsem dostala menstruaci a poté tulení až 30.4
… je možné abych byla těhotná, když už mám nyní 9 dní zpoždění? Nebo to není možné a mám si spíš zajít na gynekologii? Případně mohu již dnes zkusit test? Děkuju všem za reakce
![]()
No… Musíš mít pohlavní styk, abys byla těhotná. Takže asi nic…
Zkus test, ale z tulení těhotná být nemůžeš… Mně máma tvrdila, že jo, když jsem byla malá, ale je to kec!
A tulení je proboha co?
nemůžeš napsat jak normální dospělý člověk, že jste měli sex? pochybuju, že jsi těhotna, když jste měli sex jen 30.4 a 1.5 jsi to měla dostat…takhle to fakt nefunguje…
@debra.morgan píše:
A tulení je proboha co?nemůžeš napsat jak normální dospělý člověk, že jste měli sex? pochybuju, že jsi těhotna, když jste měli sex jen 30.4 a 1.5 jsi to měla dostat…takhle to fakt nefunguje…
Tulení s příťou, aby měli mimíska… ![]()
Tulením jsem myslela jako sex… příště to tedy napíšu normálně ![]()
@radkka píše:
Tulení s příťou, aby měli mimíska…
Jooo, aby se ze snažilky stala těhulka.
@glamour Můžeš a nemusíš. Proč si prostě ten test nekoupíš? Pokud byl styk a měsíčky se nedostaví, tak si koupím test
Nebo když ti někdo tady napíše, ať ještě test neděláš, tak budeš jako čekat? Normálně si ho kup a za chvíli budeš vědět.
Při tulení jednou za měsíc spíš ne
zkus provozovat obden sex, to bude jistější. Ale sex, jo? Penis musí alespoň na chvíli v pochvě, jinak bude další roky snažení (volný průběh) k ničemu.
@glamour píše:
Tulením jsem myslela jako sex… příště to tedy napíšu normálně
Jestli spolu máte sex běžně jednou za měsíc, tak šance na početí nic moc… Asi bych má tvém místě zjišťovala, jestli mám ovulaci a kdy. ![]()
Myslela jsem právě zda nemohla být zpožděná ovulace, když jsem měla cykly poslední dobou rozházené
@radkka píše:
Jestli spolu máte sex běžně jednou za měsíc, tak šance na početí nic moc… Asi bych má tvém místě zjišťovala, jestli mám ovulaci a kdy.
Dobře, začnu si tedy dělat ovu testy ![]()
Nemuzes.
Test smis pouzit, az budes dospela a i tak bych pockala, az budes mit i sex, bez nej je to zbytecny. ![]()