Můžu nahlásit těhotenství na ÚP bez průkazky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Siluet
26.5.13 20:36

@kajmi jj, na každém ÚP je to jiné. No mě ty mejly neobtěžují, tak jsem ráda, že tam nemusím, jenom ji to pošlu. No ale stejně je to divný, že je to všude jinak. Kámoška třeba nemusela dokládat žádné potvrzení a nic a nehonili ji ani nikam :think:

• Citovat
  • Upravit
221
26.5.13 20:41

Tak já jsem musela přijít s průkazkou… Sice už jsem byla v 7.měsíci a břicho bylo vidět na kilometry daleko, ale,,milá" paní mi řekla, že to by tam takhle mohl přijít kdokoliv a říct, že je těhotný, že mi to prostě bez průkazky nevěří. :zed: Tak jsem tam musela znovu, s průkazkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.5.13 20:41

@Janeet @kajmi Holky,obojí je v poho :).Klidně budu posílat maily, nebo tam 2× zajdu, jen když mě nebude nějak prudit :).Znáte to, někteří lidi se v tom vyžívají. Snad dopadnu podobně jako vy :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.5.13 20:42

@venatrixx No,to je přesně to, co píšu výš. Že někteří se vyžívají v tom, že jim dal někdo „moc“ :zed:

• Citovat
  • Upravit
Siluet
26.5.13 20:43
@Anonymní píše:
@Janeet @kajmi Holky,obojí je v poho :).Klidně budu posílat maily, nebo tam 2× zajdu, jen když mě nebude nějak prudit :).Znáte to, někteří lidi se v tom vyžívají. Snad dopadnu podobně jako vy :)
:palec:
  • Citovat
  • Upravit
Kies
26.5.13 21:01

Mojí průkazku si skenovala… Jinak jsem to hlásila aź ‚s ni‘ po 3 měsících z důvodu… Kdyby náhodou něco! :?: ;)

• Citovat
  • Upravit
3807
26.5.13 22:48

Holky já mám jít na další schůzku na UP až koncem srpna, stačí když jim to nahlásím až v tom srpnu že jsem těhu? A nevyřadí mě kvůli tomu, že jsem těhu z evidence? Mám z toho trochu obavy :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.5.13 23:04

@Kies Je mi to jasný ;)
@Zuzie Já si myslím, že můžes být v klidu :).Vyřadit z evidence by podle mě neměli.

• Citovat
  • Upravit
Kies
27.5.13 08:38
@Zuzie píše:
Holky já mám jít na další schůzku na UP až koncem srpna, stačí když jim to nahlásím až v tom srpnu že jsem těhu? A nevyřadí mě kvůli tomu, že jsem těhu z evidence? Mám z toho trochu obavy :think:

nevyřadí… To nemůžou.. Já tam byla celé těhu i teď (nejsem na MD). A pokud máš normální pani na ÚP, pozve Tě jen jednou za celé těhu :jazyk: né-li až po porodu, jako jsem to měla já ;) Ale zas je fakt, že mi nic neplatěj, pouze zdravotní, takže to je taky asi stěžejní :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.5.13 09:48

@Kies Mě taky platí jen zdravotní. Tak snad to bude ok

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat