Můžu nahlásit těhotenství na ÚP bez průkazky?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
@Anonymní píše:
Jsem evidovaná na ÚP. Ted jsem otěhotněla a v úterý mám termín schůzky na ÚP. Chci se poradit, jestli už to můžu nahlásit ikdyž ještě nemám průkazku? Nebo to musím hlásit až s průkazkou?
průkazku nepotřebuješ, taky jsem to tak měla
nahlásila jsem to a pak jsem při další návštěvě musela mít potvrzený od doktora. Ten mi to napsal jen na kus papíru, že jsem těhotná. Jinak těhotenská průkazka na UP nezajímá, ta je jen pro lékaře ![]()
- Citovat
- Upravit
Já myslím, že jsem jim to jen řekla.. Ale já už asi měla trochu břicho, už si nejsem jistá. Každopádně paní byla rozumná a řekla, že mě nikdo nezaměstná a nemusela jsem tam vůbec chodit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Muzes to nahlasit ted i pozdeji. Ja to hlasila az v 5 meici a prukazku jsem si zapomela doma, tak si ji okopirovala az pri dalsi navsteve.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Janeet O to mi přesně jde
.Já tu průkazku pak dodám. Jen ted jí ještě nemám. Tak fajn ![]()
- Citovat
- Upravit
@gabriela82 Právě,jsem už po jednom potratu a nerada bych se stresovala nebo něco. Navíc i ta paní se zdá v pohodě, tak mi přijde fér jí to říct ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@Janeet O to mi přesně jde.Já tu průkazku pak dodám. Jen ted jí ještě nemám. Tak fajn
vůbec průkazku nikdy nikdo na ÚP nechtěl, ale musela jsem právě doložit jen to potvrzení, no a taky šlo o to, aby měla v ruce papír, že mě nemusí poslat uklízet s vestičkou pro město
no a od té doby jí musím koncem každého měsíce poslat papír, že těhotenství trvá
- Citovat
- Upravit
Ja tedy nic neposilam. U nas se chodi na UP 1× za 3-4mesice a to ji jen podepisu list ze jsem tam byla a da mi dalsi termin navstevy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Janeet Jasně,chápu
.Tak potvrzení taky není při další návštěvě problém
.Tak moc děkuju za info ![]()
- Citovat
- Upravit
@kajmi Taky se u nás chodí v takových intervalech. Myslím, že naposledy jsem byla na začátku února nebo března
.Už ani nevím, strašně to utíká.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@Janeet Jasně,chápu.Tak potvrzení taky není při další návštěvě problém
.Tak moc děkuju za info
není zač, hodně štěstí ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@kajmi Taky se u nás chodí v takových intervalech. Myslím, že naposledy jsem byla na začátku února nebo března.Už ani nevím, strašně to utíká.
ja právě na ten pracák teď nemusím chodit, co jsem řekla, že jsem těhu. Jednou za měsíc jen posílám emailem naskenované potvrzení o trvání těhotenství. Tak že jsem tam byla naposled někdy v listopadu a další návštěvu mám až po porodu, to tam dojdu s rodným listem dítěte a oni mě vyřadí z evidence ![]()
- Citovat
- Upravit
@Janeet Tak to mi prijde, ze jsem na tom lip jak ty. Byla jsem tam 2× za cele tehu a nemusim se stvat se zadnymi maili
Ale kazda urednice chce neco jineho. S tim se hold musi pocitat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jsem evidovaná na ÚP. Ted jsem otěhotněla a v úterý mám termín schůzky na ÚP. Chci se poradit, jestli už to můžu nahlásit ikdyž ještě nemám průkazku? Nebo to musím hlásit až s průkazkou?