Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
@unuděná píše:Žádný zesměšňující tón tady nezazněl, nevím, kde jste vzala, že jsem se zapojoval pouze do těchto diskuzí, názor jsem vyjádřil i u více z nich. Tady jsem zastal názor, že není normální se ptát dvakrát na jednu věc a ještě pokud se jedná o malé holčičky, když to očividně dávání nějakou uchylárnou. Pokud vím, první jste mě obvinila s tím, že jsem založil já tuhle diskuzi, což není absolutně pravda. Za další, urazit jsem se vás nesnažil, to je vaší náturou tady. A nakonec za třetí vykat Vám nebudu, když někoho potkám také mu nevykám, vy si vykejte komu chcete.
Odhlédnu od toho zesměšňujícího tónu a jen tě upozorním na to, že jedním z dalších pravidel emimina je, že v diskuzích si nevykáme (a ani v reálném životě pravděpodobně netykáš někomu, koho se snažíš urazit) - pokud jsi tu od prosince, měl bys to vědětAle je celkem zajímavé, že jsi půl roku na dámském fóru, kde nepřispíváš, a zvednou tě ze židle dvě diskuze, které jsou navíc založeny nejspíš nějakým honičem nebo prostě trollem. A jdeš a tvůj první příspěvek je lup - anonymní. Na to nemusím být unuděná ani dokonalá, aby mi to přišlo kapánek padlé na hlavu. Ale co už, i tací jsou mezi námi.
@Matěj5 píše: Žádný zesměšňující tón tady nezazněl, nevím, kde jste vzala, že jsem se zapojoval pouze do těchto diskuzí, názor jsem vyjádřil i u více z nich. Tady jsem zastal názor, že není normální se ptát dvakrát na jednu věc a ještě pokud se jedná o malé holčičky, když to očividně dávání nějakou uchylárnou. Pokud vím, první jste mě obvinila s tím, že jsem založil já tuhle diskuzi, což není absolutně pravda. Za další, urazit jsem se vás nesnažil, to je vaší náturou tady. A nakonec za třetí vykat Vám nebudu, když někoho potkám také mu nevykám, vy si vykejte komu chcete.
A proto mi celou dobu vykáš? ![]()
Tykání je jedno z pravidel místního fóra, stejně jako důvody pro anonymitu nebo třeba zákaz vulgarismů a pod. Kdo chce s vlky výt… znáš to ![]()
@unuděná píše:Řekla jste to správně, NETYKÁM a v reálném životě se nesnažím nikoho urážet, to, že vy nejspíše ano, je vaše chyba. No, i takový jsou mezi námi.
Odhlédnu od toho zesměšňujícího tónu a jen tě upozorním na to, že jedním z dalších pravidel emimina je, že v diskuzích si nevykáme (a ani v reálném životě pravděpodobně netykáš někomu, koho se snažíš urazit) - pokud jsi tu od prosince, měl bys to vědětAle je celkem zajímavé, že jsi půl roku na dámském fóru, kde nepřispíváš, a zvednou tě ze židle dvě diskuze, které jsou navíc založeny nejspíš nějakým honičem nebo prostě trollem. A jdeš a tvůj první příspěvek je lup - anonymní. Na to nemusím být unuděná ani dokonalá, aby mi to přišlo kapánek padlé na hlavu. Ale co už, i tací jsou mezi námi.
@Matěj5 píše: Řekla jste to správně, NETYKÁM a v reálném životě se nesnažím nikoho urážet, to, že vy nejspíše ano, je vaše chyba. No, i takový jsou mezi námi.
nestojí ti za tvůj čas, kdyby každý den do někoho nevrtala, večer neusne
@unuděná ráda řešíš blbosti, podstatné ti uniká
@DanielaD děkuji, máte pravdu, paní hledá pořád chyba na ostatních, ale sama sobě uniká
@DanielaD píše:
@Matěj5nestojí ti za tvůj čas, kdyby každý den do někoho nevrtala, večer neusne
@unuděná ráda řešíš blbosti, podstatné ti uniká
@Matěj5 píše: Řekla jste to správně, NETYKÁM a v reálném životě se nesnažím nikoho urážet, to, že vy nejspíše ano, je vaše chyba. No, i takový jsou mezi námi.
A tohle jsi napsal taky ty, nějaká schizofrenie nebo co?:
A nakonec za třetí vykat Vám nebudu, když někoho potkám také mu nevykám, vy si vykejte komu chcete.
On je to vlastně docela vtipný oxymorón: „vykat Vám nebudu“ ![]()
@Matěj5 píše:
@DanielaD děkuji, máte pravdu, paní hledá pořád chyba na ostatních, ale sama sobě uniká
Pán má asi doktorát z psychologie na dálku, že? ![]()
@unuděná píše:
A tohle jsi napsal taky ty, nějaká schizofrenie nebo co?:
A nakonec za třetí vykat Vám nebudu, když někoho potkám také mu nevykám, vy si vykejte komu chcete.On je to vlastně docela vtipný oxymorón: „vykat Vám nebudu“
Mělo tam být tykat Vám nebudu, to by každý přemýšlející člověk pochopil.
@Matěj5 píše:
Mělo tam být tykat Vám nebudu, to by každý přemýšlející člověk pochopil.
Jakože ses upsal 3× za sebou? Aha.
Mimochodem, klidně si přečti mé diskuze tady. Vždy se snažím slušně (a v 99 % ve shodě v ostatními) poradit. S výjimkou! trollů, prudičů a anonymů ![]()
@unuděná píše:
Pán má asi doktorát z psychologie na dálku, že?
Nemám, nevím, kde jste vzala, že jsme Vás uráželi, unuděná jste si zvolila sama, více s vámi nemám co řešit.
@unuděná píše:
Jakože ses upsal 3× za sebou? Aha.Mimochodem, klidně si přečti mé diskuze tady. Vždy se snažím slušně (a v 99 % ve shodě v ostatními) poradit. S výjimkou! trollů, prudičů a anonymů
Ano, přepsal, přemýšlel jsem nad vaším výrokem, že nebudu tykat nikomu, koho se snažím urazit, také jste se přepsala, nejspíše tam mělo být vykat. Nechápu, proč máte potřebu neustále rýpat. Přeji Vám štěstí a třeba se jednou trefíte, s vaším detektivním čichem, do člověka, který je zakladatelem diskuze a nebudete obviňovat jiné, nevinné lidi.
@unuděná píše:
Pán má asi doktorát z psychologie na dálku, že?
@unuděná píše:Mimochodem, klidně si přečti mé diskuze tady. Vždy se snažím slušně (a v 99 % ve shodě v ostatními) poradit. S výjimkou! trollů, prudičů a anonymů
to je vidět, jak si slušná, žel ti stále chybí to 1%
dokážeš marnit čas blbostí, že se @Matěj5 spletl a byl anonym. Chápu, že tobě se to stát nikdy nemůže.
Rýpat do lidí, to je jediné co tady předvádíš v každé diskuzi. Nestojíš mě za můj čas
@atni píše:
Jak přebalit holčičku v kočárku
Normálně. Ale pozor! Pouze v případě, že se jedná o tvé dítě! V opačném případě hrozí, že dostaneš nejmíň do držky.