Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Jasně, že jo. Kojící „dieta“ v mojí porodnice byla právě v jednom mlíčku Lipánek navíc ![]()
Ano, ale raději opatrně, mimčo po něm může bolet bříško. Musíš to vyzkoušet a uvidíš.
@Anonymní píše:
Ahoj holky, neví někdo, zda se může při kojení pít mlíko?
může, proč by se nemohlo
pokud by to dítku nesedlo, tak to poznáš a pít ho přestaneš
Jo. Obcas to dite nenese dobre, v tom pripade vynechat, jinak bez problemu.
Muze, neni to prece alkohol… Ovsem me osobne nedela dobre a pila jsem ho pri kojeni starsiho jen kvuli mleku (na rady babicek). Jenze ono nedelalo dobre ani malemu. Mel po nem stejny brichabol a prujmy jako ja. Po vynechani na radu sestricky v nemocnici bylo razem vse OK.
Já za den vypila přes 1 litr melty právě na podporu kojení(resp. 1 litr mléka + velký hrnek melty smícháno dohromady)
Vyzkoušej, uvidíš. U nás se žádná potravinová alergie během kojení ani později neukázala, takže jsem mléko a mléčné výrobky normálně jedla a kolem třetího měsíce jsem začala zkoušet i další obvyklé alergeny - ořechy, med, čokoládu, jahody…
Meltu s mlíkem jsme dostávali už v porodnici.
Já jím a piju vše! zkoušej si dát a pak pozoruj mimčo. Já jím zelí, fazole, brambory, česnek, chilli, kofču, jujce…no prostě vše a malá je spokojená…že se něco,,nesmí" je individuální.
Ani mě nanapadlo, že by to mělo vadit, pila jsem ho každý den, hlavně denně aspoň hrnek melty a vše bylo OK ![]()
@macina25 : napodobne
I kdyz ja treba zrovna to mliko omezila, prcek blije a mame v rodine pripady intolerance mlecne bilkoviny…ale taky na to jdu systemem, ze muzu vsechno, pokud se neukaze problem ![]()
Ahoj holky, neví někdo, zda se může při kojení pít mlíko?