Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahojky jsem alergik, vždy od konce března do půlky června je to fakt děsný. Brala jsem na to zodac, kterej spolehllivě zabíral. Můžu hoale při kojení?
Paji, me alergolog rekl, ze pri kojeni zadne prasky. Takze jsem zvedava, jak zvladnu pylovou sezonu jen s kapkami do oci a sprejem do nosu ![]()
Páji,já už takhle jedu snad 5rok…mám nejhorší ten začátek tedy teď…Prodávají se nějaké homeo, ale nzabralo mi to. U prvního těhu jsem občas kápla do oka to se nedalo, ale jinak bez prášku. bUď kojím nebo jsem těhu. Ještě příští rok a začnu zobat
.
Ano, můžeš, lepší je teda Zyrtec v kapkách (podle mé imunoložky je v nich méně chemie, neobsahují bělidla a spojovadla..). .Bral a jsem je jak v těhotenství, tak při kojení (16 měsíců), ne tedy denně, ani to nebylo třeba, ale jen dle potřeby.
dusicka.. píše:
Paji, me alergolog rekl, ze pri kojeni zadne prasky. Takze jsem zvedava, jak zvladnu pylovou sezonu jen s kapkami do oci a sprejem do nosu
no to jsem teda zvědavá taky, už teď pořád kejchám a pálí mě oči a to nejhorší teprve přijde ![]()
Raduš.ka44 píše:
Ano, můžeš, lepší je teda Zyrtec v kapkách (podle mé imunoložky je v nich méně chemie, neobsahují bělidla a spojovadla..). .Bral a jsem je jak v těhotenství, tak při kojení (16 měsíců), ne tedy denně, ani to nebylo třeba, ale jen dle potřeby.
no moment, tak můžu nebo ne? ale co, lepší asi bude zeptat se přímo doktorky ne?
Já taky už dnes mažu pro kapky do očí. Zánět spojivek je tady, kýchám no děs. Loni to bylo o skoro měsíc dýl.
Pájinka25 píše:Raduš.ka44 píše:no moment, tak můžu nebo ne? ale co, lepší asi bude zeptat se přímo doktorky ne?
Moje imunoložka řekla, že ho mám brát, je to doktorka, ke které mám 100% důvěru. Myslím, že pokud se dostává do mateřského mléka, tak proniká v těhotenství i k miminku, a já ho měla schválený i genetikou, takže v tom nevidím žádný problém.
ja ho bral pri tehu a ted kdyz kojim tak ho beru taky, doktorka mi rekla ze to nevadi, ani gyndarka ta se na to jeste informovala u primare a v porodnici jsme se zase informovala ja sama a bylo me receno od nekolika doktoru ze ho muzu brat tak ho beru
Mě+ bylo doporučeno brát taky. Prý je daleko lepší, když já nebudu trpět alergií, protože každý stres se přenáší do mléka.
Prostě vy musíte být OK, aby bylo Ok vaše mléko.
no tak dneska jsem se ptala přímo u doktorky, hledala to v nějaký knížce a prej nemůžu, tak nevim
hledala tam i nějaký jiný druhy prášků, ale prý nemůžu nic, tak fakt nevim, asi co doktor, to jinej názor................ale nedá se nic dělat, budu to muset holt vydržet ![]()