Můžu se sáňkama do autobusu?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Můžu se sáňkama do autobusu?
Ahoj holky, asi blbý dotaz, ale kdybych brala sáně místo kočárku, můžu pak s nima do autobusu, tramvaje či metra? Určitě to tam nadělá míň bordelu, ale bojím se, aby mě pak třeba řidič nevyhodil ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Já myslím, že to problém nebude. V autobusech jsem viděla i větší věci. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Také si myslím, že by neměl být problém. Vzala bych si třeba nějaký igelitový pytel a před nástupem bych do něho ty sáňky šupla, aby řidiči třeba nenadávali, že jim třeba špiním podlahu nebo tak. Metro ani tramvaj tady nemáme, ale trolejbusem lidi přepravují kde co (matračky, lavice, skříňky, tyčky na záclony) a v autobuse by neměl být problém. A pokud by řidič autobusu nechtěl ty sáně vzít do prostoru pro cestující, může sáně dát do zavazadlového prostoru (pokud ho teda má).
Příspěvek upraven 28.01.14 v 07:38
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Urcite muzes, ale nevim, zda to neprekroci rozmer, kdy uz musi mit zavazadlo svuj listek. Kocarek ma vyjimku, ktera urcite na sane neplati, precti si privozni rad MHD.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mysicka31 v Praze bych se nebála.. hlavně v metru nebude problém, viděla jsem stěhovat i skříň
u nás by Tě třeba nevzali, ale to je něco jiného
tu jen kočárky, max chodítka pro staré, nic víc nepustí..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se píše:
@Mysicka31 v Praze bych se nebála.. hlavně v metru nebude problém, viděla jsem stěhovat i skříňu nás by Tě třeba nevzali, ale to je něco jiného
tu jen kočárky, max chodítka pro staré, nic víc nepustí..
No ja jsem jednou byla cestovala v šalině v Brně byla jsem na výlete a to o Vánocích a někdo v šalině táhnul velký vánoční strom z Ikey, odtud i nastupovala já
, no a pak za další půl roku jsem tam byla znovu a někdo táhnul dvoumetrovou matraci, no tak si říkám možné je vše
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jasně.. Já jezdím na Ladronku a tam se v zimě stěhují sáňky busem běžně ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já teda i v našem 70tis. městě jezdím v zimě autobusem se sáňkami a to jsou tu řidiči fakt na prd, problém mají i s kočárky, ale zkusili by si mi něco říct
![]()
- Citovat
- Upravit
@tumpach píše:
No ja jsem jednou byla cestovala v šalině v Brně byla jsem na výlete a to o Vánocích a někdo v šalině táhnul velký vánoční strom z Ikey, odtud i nastupovala já![]()
, no a pak za další půl roku jsem tam byla znovu a někdo táhnul dvoumetrovou matraci, no tak si říkám možné je vše
![]()
![]()
jj, v takových městech ano.. u nás nástup pouze předem a cokoliv se jim nezdá, tak nazdar
ale zas máme mhd zadara, že ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mysicka31 jo jasně, že můžeš. Normálně jsme jezdili tramvají se sáňkama nebo snowboardem k lanovce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se píše:
jj, v takových městech ano.. u nás nástup pouze předem a cokoliv se jim nezdá, tak nazdarale zas máme mhd zadara, že
No já neznám ani MHD, bydlím v zapádokově který má sotva 10 000 obyvatel
. Ale je pravda, že lidi táhnou různé krámy, až se člověk diví. A záleží na řidiči, některým e to jedno a mávnou nad tím rukou a někdo tě seřve ani nevíš někdy za co
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tumpach píše:
No já neznám ani MHD, bydlím v zapádokově který má sotva 10 000 obyvatel. Ale je pravda, že lidi táhnou různé krámy, až se člověk diví. A záleží na řidiči, některým e to jedno a mávnou nad tím rukou a někdo tě seřve ani nevíš někdy za co
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky díky za reakce, potěšily jste mě
já právě nikoho se sáněmi v buse neviděla
tu u nás v okolí fakt nikdy
jen tedy mi tam v nošení překáží ta „zpropadená“ ohrádka
sama takhle s dětmi asi do bus stejně nenastoupím
no uvidíme
zatím zase není až tolik sněhu abych to musela řešit, ale chtěla jsem vědět na co se připravit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit