Můžu střídat UM?

5
3.11.14 14:57

Můžu střídat UM?

Zdravím maminky :),mám otázečku, sešli se mi 2 značky UM a to nutrilon a hipp, dávám jen hipp a zajímalo by mě jestli můžu sem tam dát i nutrilon, bojím se, že by z toho maličká mohla mít bolení bříška, tak si raději nechám poradit. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9299
3.11.14 15:04

Já bych dala nejdřív jedno a pak teprve druhé, UM se často střídat nema :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
3.11.14 15:08

Záleží hlavně, kolik malé je.. Pokud jí je do roku, tak bych nestřídala. Jako jasný, nic ji to neudělá a může ji maximálně „jen“ bolet bříško.
Já osobně jsem proti střídání UM. Když UM vyhovuje, dítě z něj nemá bolení bříška, průjem nebo ublinkávání, tak mi přijde naprosto zbytečné dávat něco jiného, nebo střídat. Ať má to, na co je zvyklé a co mu nic nedělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
3.11.14 16:00

Tak dobře, děkuji za rady, zůstaneme u značky hipp, používáme ho teprve chvilku a někdy mi přijde, že když ji krmím, tak u toho pláče, ale to se stalo tak 2×, nebudu dělat zatím žádné závěry. No a kašičku od nutrilonu klidně můžu??Nebo by měla být stejná značka jako UM. Maličká má 4 měsíce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
3.11.14 16:12

@Lekkninka

Já UM střídala protože moje starší odmítala dýl jak dva týdny pít jednu a tu samou značku, takže měla dvoje, nic jí to neudělalo, naopak byla spokojená. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
3.11.14 16:33

@Lekkninka
Kaše stejné značky být nemusí, záleží, co jí bude chutnat. My zatím zkoušeli nestlé a hrami a stejně nechce ani jednu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
3.11.14 18:07

Ještě se chci zeptat, jestli se musí kojenecká voda převařovat??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
3.11.14 18:42

@Lekkninka
Já používám aquilu a tam je přímo napsané, že se nemusí prevarovat, jinou jsem prevarovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
3.11.14 19:16

Můžeš míchat dle libosti, na to se neumírá. Může bolet břicho, což ale nikdy nebudeš vědět předem. Neumírá se ani na nepřevařenou vodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
3.11.14 19:22

Tak děkuji za rady, jsem po prvé maminka, která je ze všeho ještě vyplašená.. :lol: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
3.11.14 19:43

Nenapsala jsi, kolik malé teda je. Takhle se těžko radí. Třeba ročnímu dítěti bych nepřevařovala, ale dvouměsíčnímu ano. Stejně tak je to s těma mlékama.
Syn má 15 měsíců a většinou převařuji, ale spíše ze zvyku. Sem tam dám nepřevařenou a s tím jsem začala někdy v 10-ti měsících. Ale pořád dávám kojeneckou.
Kaše můžeš dávat jakékoliv, i když já se držela Sunarky - jsem na to šáhlá :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
3.11.14 20:24

Je to chvilka co jsem přestala kojit, tak mám spoustu otázek. Zatím jsem kojeneckou vodu nepřevařovala, ale nebyla jsem si jistá..Maličké jsou 4 měsíce a už dva dny dávám kašičku, moc ji chutná, jen ještě neumí papat se lžičky, má kaši víc na sobě, než v sobě :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová