Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Peggy,to mě zajímá
páč jsem taky v předčasném přechodu a doktor mi řek,že otěhotním jen a pouze s darovanými vajíčky ![]()
Dekuju moc za odpovedi, tolik sem jich necekala
a mysliste ze to muze byt teda PCO? Doktor mi delal ultrazvuk a rikal, ze zadnou cystu na vajecnicich nemam. Jo jeste sem zapomnela napsat, ze mam snizenou funkci stitne zlazy a beru na to leky. Myslite ze to muze byt i tim?
Tou štítnicí to nebude, pokud je správně kompenzovaná. Jinak diagnóza přes net je asi dost složitá, je potřeba provést všemožná vyšetření. PCO je jen jednou z mnoha možností.
Anonymní píše:
Ahojte,
uz delsi dobu me trapi jedna vec, tak se chci vypsat, znat vas nazor, poradit a nejlip jestli by se nasel nekdo s podobnym problemem …
Tak od zacatku, asi ve 13ti sem poprve dostala MS, sice slaba, ale byla. Asi za pul roku sem prestala menstruovat a za par mesicu sla k doktorovi. Nejdriv sem chodivala na vyvolavacky a v 15ti mi napsal HA. Ale co semnou je nikdo neresil. Ted se s pritelem snazime o mimi, v dubnu jsem vysadila prasky a MS se sama od sebe nedostavila. Mam zase chodil na agolutinove injekce, po kterych dostanu MS, ale zase celkem slabou. Chci se zeptat, jestli ma nekdo stejny problem, ze ma MS (slabou) jen po injekci a otehotnel bez niceho jineho? Myslite ze je to vubec mozne? Nevim jestli vubec muzu mit ovulaci, doktor ted semnou nic resit nechce, pry je jeste brzo. Ja vim ze jo, ale opravdu by me zajimalo co semnou je a nechci kdyztak s nejakou lecbou zbytecne cekat …
Diky za precteni tohoto dloooouheho prispevku
Ahoj, chtela bych te povzbudit. Ja jsem takovej pripad.
Strasili me, ze bez IVF mit deti nebudu, ale nakonec jsem otehotnela pouze po uprave cyklu utrogestanem a mame doma mesicni zlaticko. Aglutin opravdu nic neresi, ale pokud te netlaci vek, tak bych to hned v CAR nehrotila, zpetne si rikam, ze jsem si mohla usetrit nervy, vubec se nesnazili lecit muj problem, ale hned nas tlacili do IVF.
ahoj chtěla jsem ti napsat já před HA měla více méně pravidelou MS. a teď po vysazení jsem chodila na injekce vyvolávačky a po nich jsem to měla taky slabě ale teď mi napsal Duphostan na 3 měsíce a po dobraní 1.měsíce jsem to 3den dostala a to celkem normálně a teď ještě červenec a srpen a v září když sama nepřijde tak mi bude dělat hormonální profil a uvidíme co dál. ale řekl mi že se snažit mám, že je ta šance neni tak velká jako s ovulkou ale je tam šance. tak držim palečky ať máš brzo // ![]()
HOLKY ja teda odbocim od temy zakladatelky ale ne tak docela…
taky se dluho sanzime otehotnet.. pres dva roky ale ja mam nepravidelne cykly a muj sa zatim SG vyhyba ![]()
idu na laparko tak dufam ze sa zadarin i kdyz nadeje si nedelam…
Nechce na SG??? No, tak to teda sorry, ale to je základ každýho vyšetření neplodnosti páru. To se tak bojí???
ahoj já když přestala brát Ha tak jsem taky sama od sebe nemenstruovala, až po vyvolávačkách a otěhotněla jsem hned 3 měsíc…tak držím pěsti