Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, připojí se někdo, kdo má taky po embryotransferu a taky se čekání tak táááááááhne? ![]()
Ahoj holky
já mám dnes 5. den po ET. V jiných diskuzích všichni píšou, že pobolívání v podbřišku jako před MS prý může být příznak uhnizďování, takže to je myslím dobrá zpráva
mě pobolívalo jen první den a sem tam jakoby píchlo a ted nic.
Já mám dvě embryjka ve stádiu blastocysty … nejkritičtějších je prý prvních 5 dní po transferu, než se to uhnízdí
Mě dělali ET s embryjkem starým 72 hodin. To čekání je hrozný, vždycky si říkám, že na to nebudu myslet, ale nějak to nejde ![]()
mělo by se na to nemyslet a být v psychické pohodě, ale já furt hledám co bych mohla udělat špatně
ach jo… třeba jsem slyšela že smích a náhlé leknutí způsobí stažení dělohy a to může prý vypudit embryo… a jak na potvoru se ted lekám všeho, třeba zazvonění telefonu a pak se děsím že už tam embryjka nejsou
To jsou nervy na pochodu, myslím, že když máš dvě, je velká šance, že aspoň jedno se uchytí
Já nikdy neměla dvě na ET, takže vždy jedno a to zatím nevyšlo, tak snad teď, ikdyž mě bolí břicho, tak nevím ![]()
Určitě to dopadne dobře
fakt většina ženských které pak měly dvě čárečky na testu psaly, že je bolelo bříško jak před MS po transferu
Ahojda. Můžu se přidat?
Jsem dnes po KET a máme jedno. Teď to čekání…
Všem držím pěstičky,ať to dobře dopadne ![]()