Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
N, mám zavádět jen Utrogestan a ráno půlku Prednisonu, pak až test
Držím palce, třeba budou bojovníčci
Hlavně neztrácet naději!!
Jj, já to měla ale po prodloužené pětidenní kultivaci, proto se stihly tak krásně vyvinout
ještě jedna časná blastocysta je v mražáčku, pak dvě jsou ještě moruly a zbytek z 16 vajíček se zastavil vývoj.. tak snad se nezastaví i ty blastocysty
Elennn a kdy si děláš těhotenský test? Nebo půjdeš rovnou na krev? Jak dlouho máš po transferu? Taky držím pěstičky ![]()
To my nemáme v záloze už nic rozmrazili nám dávku po třech z těch se neprobudilo ani jedno tak museli další dávku po dvou taky nic a pak teda poslední po dvou kde se obě vzpamatovaly:) jedno na 3 a jedno na 4,ale pak se z 1.dávky vzpamatovalo jedno a rozdělilo se na 5 . Tak mi 2 dali…To je zamotaný co
za jak dlouho si mám zkusit udělat test jsem 4 dny po.
Testovat se má nejdřív 14. den po ET… dřív by tam druhá čárečka ještě být nemusela a pak je to zbytečný šok
Tak děkuji za odpovědi já to 14 dní nevydržím já už chci !!!!!! Po tak dlouhé době po tolika pokusích to už snad musí vyjít… A nevíte prosím někdo jaké jsou příznaky vím že to nemáme každá stejně,ale aspoň něco…já se teď pozoruju jak střelená
jakokýkoliv píchnutí kterýho bych si vůbec normálně nevšimla prostě všechno,ale dnešním dnem už končím s odpočíváním..už to musí stačit ty 4 dny ne?,Všem ostatním mo moc moc moc mo držím pěstičky. ![]()
http://www.orift.com/…hotenstvi-41
píšou že některé z těchto příznaků můžou být už brzo…
nejčastěji holky píšou bolest v podbřišku jak před MS a občas že tam píchne a citlivá prsa a únava.
jo a taky narůžovělý výtok, jakoby slabé špinění, ale to nemusí být u všech, jen asi 30% ženských špiní
Já když poprvé otěhotněla, tak jsem neměla vůbev žádné příznaky, jen jsem nedostala menses
A říká se, že pokaždé je to jiné.
Elennn a tobě říkali,že to je nic moc 4 a 5 buněčné? ![]()
PaFi a ty máš nějaké příznaky?