Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak to je super, už určitě rostou
A co bříško, bolí? A jiné příznaky? TT už se blíží, kdy máš svůj klasický termín ms?
Já právě žádné příznaky nemám, ale dnes ráno jsem se ptala v CARu a řekli mi že příznaky nemusí být ani ještě třeba 3 týdny žádné. Termín MS jsem měla včera, jenže píchají mi Agolutin a ten MS zabraňuje, takže i jestli se neuchytili, tak to dostanu až mi nebudou píchat ten Agolutin
Tak to je na dobré cestě, já jsem při prvním taky neměla vůbec nic, prsa, břicho všechno v pohodě a je to kluk ![]()
PaFi píše:
Já právě žádné příznaky nemám, ale dnes ráno jsem se ptala v CARu a řekli mi že příznaky nemusí být ani ještě třeba 3 týdny žádné. Termín MS jsem měla včera, jenže píchají mi Agolutin a ten MS zabraňuje, takže i jestli se neuchytili, tak to dostanu až mi nebudou píchat ten Agolutin
No vidíš,sami ti řekli,že můžeš být bez příznaků,tak odpočívej a buď v pohodě,co nejvíc to jde.
Ty blastocysty jsou už pěkně vyvinuté a zahryzávají se pěkně
.
PaFi píše:
Jo, kdyby tak mohly zaťukat haló, ještě jsme furt tady
Tak to by se mi taky líbilo
.Alespoň by to čekání nebylo tak hrozný.
PaFi píše:
Jo, kdyby tak mohly zaťukat haló, ještě jsme furt tady
Tak holky už jsem doma od dr.Nechal mě ještě na PN.Jinak mi hodně gratuloval ale já řekla,že ještě celkem není k čemu.On mi říkal,to je už jisté a musím myslet pozitivně!!!Kdyby to tak šlo
.
Katko,když to říká dr.,tak to bude pravda
.a optimismus dělá hodně.
Katka1311 píše:
Tak holky už jsem doma od dr.Nechal mě ještě na PN.Jinak mi hodně gratuloval ale já řekla,že ještě celkem není k čemu.On mi říkal,to je už jisté a musím myslet pozitivně!!!Kdyby to tak šlo.
To jsi byla tak brzy po ET u dr? A dělal ti UTZ?
Ado,já nebyla na KO v CARu ale u svého gynekologa,protože on mi vypsal PN abych nemusela mít PN z CARu
.
Aha, tak to jo
A jak se cítíte holky? U mě zatím dobrý, snad se zahryzávají ![]()