Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak už jsem tam něco napsala!
stačí?? Nebo se tam píše něco víc?? Děkuji za rady!!
![]()
Aduš to všechno píšeš do toho okna na ten popisek uživatele.Jenom někdy se to nechce uložit tak dáš:dát uložit-pak dáš tu F5 jak to tam píše a ještě klikneš jak máš nahoře vedle nastavení napsáno můj profil tak na to.
Teda aspoň já to tak dělám.
Holky,ale když mrknu k někomu na profil tak o něm nic taky nevidím jen jméno......a kolik příspěvků a jaké diskuze to je vše ![]()
Jaruš,tak to klobouk dolů,pěkná úroda.Já na stimulku reagovala špatně,musela pak poslední 4 dny píchat toho více.A jen 7 folíků a 5 vajuch
.
Já taky nevidím ![]()
Chtěli jsme dvě,ještě v neděli dvě byli,ale přes noc se to menší zastavilo,takže ve finále máme jedno.Příroda to tak chtěla.
Elennn píše:
Holky,ale když mrknu k někomu na profil tak o něm nic taky nevidím jen jméno......a kolik příspěvků a jaké diskuze to je vše
No já když si dám dvůj profil tak nad jménem mám ten popisek co jsem o sobě napsala asi 5 řádků
,ale když mrknu ke komukoliv jinému tak tam nevidím nic asi něco dělám zase špatně ![]()
Katka1311 píše:
Elennn,dej si ještě zobrazovat podpisy,to je jak je teď na stránce velký nadpis ČEKÁNÍ PO ET // tak tam je malýma písmena napsané zobrazit podpisy.Elennn píše:
Holky,ale když mrknu k někomu na profil tak o něm nic taky nevidím jen jméno......a kolik příspěvků a jaké diskuze to je vše
Jsi mě předeběhla ![]()
Elennn píše:
Ale ten popis je pak vidět tady v diskuzi
Koukni, jak má třeba Kačka ten růžový popis.
jj povedlo stačilo kliknout jen na to zobrazovat podpisy a to jsem nevěděla tak ještě jednou moc všem DÍKY ![]()