Jak se to počítají DPO?

186
20.6.11 11:15

jak se to počítá

Ahojte,měla bych menší dotaz. 15.6. jsem měla ovu(ukázková 14dc - brala jsem clostík), a nevím, jestli jsem dnes 20.6. 5dpo nebo 6 dpo? jinak snažení proběhlo 12.6.,13.6.,15.6.,ale ještě žádné přízanky..která brala clostík,otěhotněla a jak se to vyvíjelo?je ještě brzy na nějaké příznaky…? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24798
20.6.11 11:27

Jo, je brzo… netestuj dřív, než po vynechané MS (počítej 28 dní cyklus, když ovu byla 14DC…)
Přeju, aby to dobře dopadlo=)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
20.6.11 11:29

jojo,děkuju..ale četla jsem, že i 11dpo testovaly..A jsem tedy dnes 5dpo nebo 6dpo?? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69018
20.6.11 11:34

Jsi 5.DPO, den ovulace se nepočítá, testni 29.6. Dřv se něco může ukázat a taky nemusí, ale jestli tě nějak extra baví hledat duchy proti oknu a pak tu zakládat diskuze, jestli to tam vidí i ostatní, tak vzhůru do toho, můžeš začít klidně dnes, na některých testech píšou, že už se prý 5.DPO může :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
20.6.11 11:41

takže 5.dpo , ok, dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
690
16.6.14 18:11

Ahoj Holky jsem tu nova :-) a chtela bych se optat…od kdy pocitate DPO? od hlenu nebo samotne ovulace? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101754
16.6.14 18:14

@Haňulas Od ovulace, od čeho jiného ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
690
16.6.14 18:15

Takze kdyz jsem mela priklad : hlen v patek tudiz ovulace by mela byt v nedeli tak od nedele? omlouvam se za takovy dotaz :-/ jen mam proctenych asi miliardu stranek a uz mi z toho hrabe jak na kazde strance pisi malinko neco jineho… :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101754
16.6.14 18:23

@Haňulas Já bych hlavně nevycházela z předpokladu, že když máš hlen v pátek, tak by ovlace měla být v neděli, to nemusí jednak platit a druhak, pokud to máš jen načtené, tak nemusíš vůbec poznat, zda je to onen plodný hlen… takže bych se snažila potvrdit ovulaci nějak jinat, ale to už zase takhle zpětně těžko něčím potvrdíš :think: tedy můžeš DPO počítat od neděle, ale může to být podle plotu nebo taky ovulace vůbec nemusela proběhnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32918
16.6.14 18:32

@Haňulas pokud máš nějak potvrzenou tu ovulaci v neděli, tak pondělí je 1DPO (den po ovulaci). Ale polud to předpokládáš jen podle hlenu, tak to je nesmysl. Nejplodnější hlen může být v den ovulace stejně jako 3dny před ní. Obvykle se sleduje hlen v kombinaci s měřením bazální teploty. A od prvního dne vzestupu se počítají dny po ovulaci. Hlen je jen doprovodný symptom. Plodný hlen můžeš mít i několikrát za cyklus a ovulace vůbec být nemusí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
690
16.6.14 18:33

V patek 6.6. jsem mela hlen a ve ctvrtek na 12.6 mi bylo doktorem receno ze jsem po ovulaci…takze nekdy v te dobe mezi temi dny jsem ovulaci mela… jde mi o to jakou pravdepodobnost muzu mit otehotneni ze soboty 7.6.? a kdy popripade vyzkouset test? ted v sobotu 21. bych mela mit MS…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32918
16.6.14 18:36

@Haňulas teoreticky pravděpodobnost je. Po tom pátku se charakter hlenu změnil? Kdybych brala teoreticky že cca 1-3 dny po tom hlenu by byla ovulace (tj. 7-9.6.) tak šance určitě je. A testovala bych 14dní po ovulaci, takže teoreticky nejdřív toho 21.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
690
16.6.14 18:41

Od nedele od rana me bolelo v podrbrisku ( prikladam bolest po… :-D ) a presne nevim jestli jsem zjistila v utery myslim ze mam husty byli vytok ktery se hlavne drzi u cipku ktery mam do ted… prvni dny byl hodne husty az hrudkovity a tedka je malinko ridci ale porad bily a takovy lepkavy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32918
16.6.14 18:43

@Haňulas tak to je klasický obraz hlenu podle fáze cyklu. Kdybych to brala podle něj, tak myslím že toho 7.6. jste zadělat mohli. Ale víš jak, i při ideálních podmínkách je pravděpodobnost max. 40%. Tak uvidíš o/po víkendu. Ta nedělní bolest právě mohla být ovulační, plodný hlen 2 dny před klasika. Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
690
16.6.14 18:46

Jejda tak snad se zadarilo a je prijemne to cist jeste od nekoho jineho :-) dekuji… do dneska mi v tom podbrisku tahne a jsem mi prijde posledni dobou hrozne unavena :-) mockrat dekuji za nazory :-)a ted jen budu cekat na vikend a budu doufat :-) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí