Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zakládám tuto diskusi na základě včerejšího ET.Zavedli mi dvě 4-buněčná embrya.Chci se zeptat jestli se někomu zadařilo otěhotnět?
já měla 4denní emrbyjka a chytlo se jedno ![]()
určitě šance jsou!Hodně odpočívej a věř jim
![]()
Držím moc pěsti!!!
Ahoj holky ale to jste už měly větší stadium vývoje.Mě zaváděli po 2 dnech od punkce.Jinak moc děkuji ![]()
jj, my víme. Ale vím tady o holčině které se chytly dvoudenní ![]()
Některým embrouškům se daří víc u maminky než v tom hnusnym živnym roztoku!! A to je zrovna tvůj případ… Držím palce ![]()
Děkuji
No u nás to bylo tak,že náš CAR o víkendu nedělá.Je skoro nově otevřený.Chtěli jsme 72 hod.embryo ale jelikož nejsou víkendy,tak až blastocysta.Tak nám dr.řekl že se vyvíjí jak mají a do blastocysty by jsme jenom viděli jak se vyvíjí dál a u dvou by bylo riziko je nechat na PK ![]()
Píšu anonymně, protože se zatím raduju jenom potichoučku ![]()
Ale moje statistika - navzdory množství vajíček jsem nikdy po dvou dnech neměla víc jak 1-2 čtyřbuněčná, takže jsme PK logicky nedělali a „šoupli je tam hned“:
1. transfer - dvě čtyřbuněčná, jedno se chytlo, konec v 8.tt,
2. transfer - dvě čtyřbuněčná, nic z toho,
3. transfer - jedno čtyřbuněčné, 16 dní po transferu dvě naprosto stejně silné čárky na testu, dál se uvidí, držte palce ![]()
Tak tiše gratuluji
Tak jde to ale vše záleží na okolnostech nebo
.
Anonymní,dělala jsi teď něco jiného než předtím?Nebo opravdu jen čekala jestli se to povede?Ty nervy jsou strašné
.
Katko snaž se být v klidu a prostě věřit, že to vyjde! Já se pravdu snažila absolutně si nepipouštět, že by to nevyšlo. Jakmile na mě šly chmurný myšlenky, vzala jsme knížku, nebo pustila ffilm..prostě je vyhnala.
A poctivě jsem teda první dva dny jen ležela, až v podstatě ten 3den posedávala u PC a tak.
Loko,děkuji si hodná ani jsem nevěřila,že mi tady někdo napíše.Ty si na některé diskusi,že jo?Myslím že už jsem někde tvé jméno nebo teda nick viděla
.
já jsem na spoustě diskuzí
![]()
většinou na ty, kjteré se týkají umělka, neplodnopsti atd odpovídám, protože jsme si tím prošla a vím jak jsem byla zklamaná když jsem založila diskuzi o PCO a první co mi jedna
napsala že bych měla zhubnout že to je základ
no takže opravdu takovýhle radílky miluju, a tak když to jde se snažím pomoct ![]()
Takto je fajn,že takhle radíš když víš co a jak
To já bych asi taky měla zhubnout ale co už.Jestli se můžu zeptat už jsi měla nějaké IVF?Toto je moje první.