Čtyřbuněčné embrya

10572
18.6.11 14:17

čtyřbuněčné embrya

Zakládám tuto diskusi na základě včerejšího ET.Zavedli mi dvě 4-buněčná embrya.Chci se zeptat jestli se někomu zadařilo otěhotnět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14046
18.6.11 14:30

ahoj
mě zaváděli blastocysty.

Držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18551
18.6.11 14:30

já měla 4denní emrbyjka a chytlo se jedno :palec:
určitě šance jsou!Hodně odpočívej a věř jim :pankac: :hug:
Držím moc pěsti!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
18.6.11 14:36

Ahoj holky ale to jste už měly větší stadium vývoje.Mě zaváděli po 2 dnech od punkce.Jinak moc děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18551
18.6.11 15:00

jj, my víme. Ale vím tady o holčině které se chytly dvoudenní :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
18.6.11 15:22

Tak super,moc jim věřím.I když jsou jenom dvoudenní :andel: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10872
18.6.11 15:29

Některým embrouškům se daří víc u maminky než v tom hnusnym živnym roztoku!! A to je zrovna tvůj případ… Držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
18.6.11 16:02

Děkuji :kytka: No u nás to bylo tak,že náš CAR o víkendu nedělá.Je skoro nově otevřený.Chtěli jsme 72 hod.embryo ale jelikož nejsou víkendy,tak až blastocysta.Tak nám dr.řekl že se vyvíjí jak mají a do blastocysty by jsme jenom viděli jak se vyvíjí dál a u dvou by bylo riziko je nechat na PK :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.6.11 17:05

Píšu anonymně, protože se zatím raduju jenom potichoučku :wink:

Ale moje statistika - navzdory množství vajíček jsem nikdy po dvou dnech neměla víc jak 1-2 čtyřbuněčná, takže jsme PK logicky nedělali a „šoupli je tam hned“:
1. transfer - dvě čtyřbuněčná, jedno se chytlo, konec v 8.tt,
2. transfer - dvě čtyřbuněčná, nic z toho,
3. transfer - jedno čtyřbuněčné, 16 dní po transferu dvě naprosto stejně silné čárky na testu, dál se uvidí, držte palce :wink:

• Citovat
  • Upravit
10572
18.6.11 18:15

Tak tiše gratuluji :kytka: Tak jde to ale vše záleží na okolnostech nebo :andel: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
18.6.11 18:19

Anonymní,dělala jsi teď něco jiného než předtím?Nebo opravdu jen čekala jestli se to povede?Ty nervy jsou strašné :cert: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18551
18.6.11 18:21

Katko snaž se být v klidu a prostě věřit, že to vyjde! Já se pravdu snažila absolutně si nepipouštět, že by to nevyšlo. Jakmile na mě šly chmurný myšlenky, vzala jsme knížku, nebo pustila ffilm..prostě je vyhnala.

A poctivě jsem teda první dva dny jen ležela, až v podstatě ten 3den posedávala u PC a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
18.6.11 18:24

Loko,děkuji si hodná ani jsem nevěřila,že mi tady někdo napíše.Ty si na některé diskusi,že jo?Myslím že už jsem někde tvé jméno nebo teda nick viděla :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18551
18.6.11 18:36

já jsem na spoustě diskuzí :mrgreen: :oops:
většinou na ty, kjteré se týkají umělka, neplodnopsti atd odpovídám, protože jsme si tím prošla a vím jak jsem byla zklamaná když jsem založila diskuzi o PCO a první co mi jedna :pocitac: napsala že bych měla zhubnout že to je základ :pocitac: :poblion: no takže opravdu takovýhle radílky miluju, a tak když to jde se snažím pomoct :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
18.6.11 18:44

Takto je fajn,že takhle radíš když víš co a jak :hug: To já bych asi taky měla zhubnout ale co už.Jestli se můžu zeptat už jsi měla nějaké IVF?Toto je moje první.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí