Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky holky, vím, že tohle téma tady už x-krát bylo, ale pro mě je stále (bohužel) aktuální…Zajímalo by mně, jestli jste některá skutečně otěhotněla, když jste naposledy tulili jen pár dní před ovu.. My jsme tulili 3. a 1. den před ovu a pak už nebyla nálada (ze strany příte)..Tak mám teď z toho docela depku
.. O mimi se snažíme už 8. měsíc a pořád nic… ![]()
My se tulili den pred ovu a tři dny před ovu a těhu jsem…
Po 9 měsících takže no stres… Klíďo se mohlo zadařit… ![]()
A co nebo koho jste tulili?
![]()
PS: děti se dělají sexem
a spermie v tobě přežijí 2-4dny, tak je oplodnění klidně možné. Depkou si nepomůžeš, akorát se víc psychicky šprajcneš a odradíš partnera od další chuti na sex.
když chcete dítě, nebylo by lepší místo tulení začít se sexem? ![]()
No ha ha vy jste zase vtipný.. tím zakladatelce určitě hodně pomůžete…
Jééé, tak to mám hned lepší náladu…Jsem teprve dna dny po ovu a praskám zvědavostí a nedočkavostí (jako každý měsíc teda)..Byla docela fuška ovu nejdřív nabudit, pak vystopovat a pak se to nepovedlo celý „pokrýt“
..Jinak moc gratuluji k těhulkovstí..Třeba se konečně i na nás usměje štěstí ![]()
Také doporučuji spíš sex před ovulací, výsledek se časem jistě dostaví ![]()
smi to víš že usměje
Taky už jsem myslela, že to nikdy nepřijde a pak jsem koukala na test jako blázen.. ![]()
no v den ovu je šance samozřejmě největší,den před ovu je stále dost vysoká,2dny před ovu je řekněme jen vysoká a 3 dny před ovu je menší ale je to možné asi tak nějak jsem to někde nedávno četla a je to logické ![]()
My se tulili 2 dny před ovu a povedlo se, takže šance určitě je.
my měli sex den před ovu večer, další den večer byla ovu podle bolestí a jsem těhu ![]()
Den před ovulkou je určitě velká šance na těhu, takže držím palce ![]()
Třeba pokud má přítel pomalejší spermie, tak budou mít čas tam doputovat. Každopádně to neovlivníš a akorát ti přibudou vrásky.
Sledovala jsem se hlavně zpočátku taky, ale je to cesta k většímu stresu - partner taky je pak jak kašpárek - ne kdy se mu chce, ale kdy ovuluješ. Nakonec jsem otěhotněla, když nám řekli odborníci po cca roce a půl, kdy jsme se přiznaně snažili, že to podle spermiogramu prostě možné není a to opakovaně. A sex jsme měli dost před a dost po ovulaci, a to jsem si nejdřív nemohla vzpomenout jestli vůbec ![]()
Tak uvidíme, třeba budu mít také štěstí..Na spermiogram prý půjdeme za 3 měsíce, když do té doby neotěhotním…
pokrýt … to je jak u psů. A s tím vším sledováním toho pravýho „kdy“, vlastně jo:-)))
smiley1 píše:
Jééé, tak to mám hned lepší náladu…Jsem teprve dna dny po ovu a praskám zvědavostí a nedočkavostí (jako každý měsíc teda)..Byla docela fuška ovu nejdřív nabudit, pak vystopovat a pak se to nepovedlo celý „pokrýt“..Jinak moc gratuluji k těhulkovstí..Třeba se konečně i na nás usměje štěstí