Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojte holky,
chtěla bych se Vás zeptat,kdy jste se začaly tulit po injekci Pregnylu.Já jsem byla včera na injekci v 15,30hod.Manžel má odpolední,tak jsem si říkala,že dneska musím na něj počkat a ![]()
Měla jsem 4 folikuly(20mm,18,5mm,19mm a 18mmm)
Kéž by se to již podařilo.V červenci to budou dva roky co jsm,e se začaly snažit.Měla jsem blbou paní gynekoložku,která se mnou nic nedělala,proto jsem letos v lednu přešla k jiné a mám za sebou veškeré vyšetření a vše je OK,jen manželovi spermie jsou pomalé.Tak nevím ![]()
Zítra večer, ideálně i dnes. Ovulace by měla nastat do 36 hodin po Pregnylu.
mě dali v CARu jeden den dopoledne pregnyl a druhý den dopoledne dělali IUI, takže tak nějak byste měli načasovat
… jinak přítul měl také pomalé spermíky, po užívání vitaminu E a tablet Energyman jsou OK
.. ale projeví se to nejdřív za 2 měsíce ![]()
Odpolední nevadí
ja jsem ji dostala v patek cca ve 2 odpoledne a tulili jsme se od patku vecera cely vikend
kazdopadne gratuluji k folikum, mas je opravdu ukazkove, to budou dvojcatka jak vysite
nam to trvalo 2 cykly nez jsme telo „nabudily“ ale vysledek i s 1 folikem stoji za to
hodne stesti i tobe ![]()
pokud ma pritel malo spermii doporucila bych kapky Gynex, jsou vhodne jak pro zeny tak i pro muze, nam se tak spermio zlepsilo behem mesice o 7% ![]()
Ahojte holky,
mám dotaz ohledně pregnylu.
Vím jak to chodí.Už jsem dostala 6 žihadlo, už to s pregnylem zkoušíme po šesté.To je vždy injekce,na druhý den bolesti v podbřišku,při sexu nic moc příjemné a pak s nohama nahoře mám co dělat abych vydržela hodinu,protože se mi vždy po chce šíleně ale šíleně na malou.
Teď poslední jsem dostala v sobotu ráno v 10 hodin a doktor říkal, že v neděli večer je ideální čas,taky jsme se tak zařídili.Včera (v pondělí) taky a dnes?Od pondělí také beru Utrogestan a to 3× denně a plus stále bez ohledu na menses či cokoli jiného už 6 měsíců také Prednison (mimo to od 5 DC Clostylbegyt a to 5 dní 2× denně).
Už jsem se různě dočetla už u první injekce,že se má od aplikace pregnylu cca 36 hodin „začít tulit“,ale nikde jsem se nedočetla, jak dlouho to má jakoby smysl.Doktor sice stále říká 2-3 dny jsou vaše.
Co vám, jak to „naordinoval“?A jak často?Jen bych chtěla získat informace od jiných snažilek,co jim doktor říká.
Děkuji
Ovulace nastává do 36 hodin po Pregnylu a styk je nejúspěšnější v době před ovulací, víc jak 24 hodin po ní už to prakticky nemá smysl. Hodina s nohama nahoře je docela zbytečná.
Ahojky, tak já taky měla clostilbegy, pregnyl, sex a pak utrogestan ![]()
nevím nevím, ale mi to Dr. zřejmě říkala úplně blbě
My jsme museli
do jedné hodiny po píchnutí a pak DO 36 hodin. Už jsem se ale dočetla mockrát v jiných diskusích, že ovulka nastává PO 36 hod. Takže jsme se zřejmě už 6× tulili blbě. My jsme totiž měli maraton DO těch 36 hod. a pak už se nám samozřejmě nechtělo ![]()
Ne, ovulace nastává NEJPOZDĚJI PO 36 hodinách po píchnutí. Takže obvykle doporučují to rozmezí 12-36 hodin po Pregnylu jako nejplodnější.
PŘESNĚ PO (+- hodina) 36 hodinách nastává po IVF, kdy jsou k Pregnylu přidávány ještě jiné léky, které tlumí produkci vlastních hormonů. Je to z toho důvodu, aby byl odběr vajíček načasován na hodinu přesně. To ale při přirozeném snažení nebo IUI není třeba, takže se do toho klidně motají vlastní hormony a ovulace může přijít i o trochu dřív než za těch 36 hodin. Později by neměla.
ugluk píše:
Ne, ovulace nastává NEJPOZDĚJI PO 36 hodinách po píchnutí. Takže obvykle doporučují to rozmezí 12-36 hodin po Pregnylu jako nejplodnější.PŘESNĚ PO (+- hodina) 36 hodinách nastává po IVF, kdy jsou k Pregnylu přidávány ještě jiné léky, které tlumí produkci vlastních hormonů. Je to z toho důvodu, aby byl odběr vajíček načasován na hodinu přesně. To ale při přirozeném snažení nebo IUI není třeba, takže se do toho klidně motají vlastní hormony a ovulace může přijít i o trochu dřív než za těch 36 hodin. Později by neměla.
Díky za info
Takže jsme se teda tulili dobře a stejně na prd
chjooo ![]()
Nojo, no, někdy je to běh na hodně dlouhou trať
Držím palce! ![]()
takže včera folikul 38mm, macík.Bylo jich tam víc,ale tento největší.Tak velké jsem je ještě neměla.A včera také ve 14 hodin Pregnyl a teď je to na nás
.
Tak se uvidí jestli to klapne ve spojení s těmi prášky, čaji, vitamíny a cvičením Mojžíšové
.
Ahoj vsichni, mela bych dotaz ohledne sexu po pregnylu, proto obnovuji diskuzi.
Sestricka mi pichla pregnyl 25.12. kolem 15:00. Rika se, ze ovulace probehne do 36 hodin, takze nejpozdeji probehla 27.12. ve 3 rano? Sex jsme meli 25.12. a 26.12. pozde vecer. Nepropasla jsem neco? Na dalsi sex jsme bohuzel nemeli cas.
Diky za vase nazory.