Pregnyl a sex

465
16.6.11 17:39

pregnyl a sex

Ahojte holky,
chtěla bych se Vás zeptat,kdy jste se začaly tulit po injekci Pregnylu.Já jsem byla včera na injekci v 15,30hod.Manžel má odpolední,tak jsem si říkala,že dneska musím na něj počkat a :-)
Měla jsem 4 folikuly(20mm,18,5mm,19mm a 18mmm)
Kéž by se to již podařilo.V červenci to budou dva roky co jsm,e se začaly snažit.Měla jsem blbou paní gynekoložku,která se mnou nic nedělala,proto jsem letos v lednu přešla k jiné a mám za sebou veškeré vyšetření a vše je OK,jen manželovi spermie jsou pomalé.Tak nevím :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
68941
16.6.11 18:19

Zítra večer, ideálně i dnes. Ovulace by měla nastat do 36 hodin po Pregnylu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1797
16.6.11 21:01

V průběhu dneška a zítřka. A držím palce! :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
16.6.11 21:46

mě dali v CARu jeden den dopoledne pregnyl a druhý den dopoledne dělali IUI, takže tak nějak byste měli načasovat :hug: :palec: … jinak přítul měl také pomalé spermíky, po užívání vitaminu E a tablet Energyman jsou OK :palec: .. ale projeví se to nejdřív za 2 měsíce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15924
17.6.11 11:11

Odpolední nevadí :) ja jsem ji dostala v patek cca ve 2 odpoledne a tulili jsme se od patku vecera cely vikend :) kazdopadne gratuluji k folikum, mas je opravdu ukazkove, to budou dvojcatka jak vysite :palec: nam to trvalo 2 cykly nez jsme telo „nabudily“ ale vysledek i s 1 folikem stoji za to :dance: hodne stesti i tobe :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.6.11 15:08

pokud ma pritel malo spermii doporucila bych kapky Gynex, jsou vhodne jak pro zeny tak i pro muze, nam se tak spermio zlepsilo behem mesice o 7% :palec:

• Citovat
  • Upravit
1521
16.8.11 15:54

pregnyl+Utrogestan+sex

Ahojte holky,
mám dotaz ohledně pregnylu.
Vím jak to chodí.Už jsem dostala 6 žihadlo, už to s pregnylem zkoušíme po šesté.To je vždy injekce,na druhý den bolesti v podbřišku,při sexu nic moc příjemné a pak s nohama nahoře mám co dělat abych vydržela hodinu,protože se mi vždy po chce šíleně ale šíleně na malou.
Teď poslední jsem dostala v sobotu ráno v 10 hodin a doktor říkal, že v neděli večer je ideální čas,taky jsme se tak zařídili.Včera (v pondělí) taky a dnes?Od pondělí také beru Utrogestan a to 3× denně a plus stále bez ohledu na menses či cokoli jiného už 6 měsíců také Prednison (mimo to od 5 DC Clostylbegyt a to 5 dní 2× denně).
Už jsem se různě dočetla už u první injekce,že se má od aplikace pregnylu cca 36 hodin „začít tulit“,ale nikde jsem se nedočetla, jak dlouho to má jakoby smysl.Doktor sice stále říká 2-3 dny jsou vaše.
Co vám, jak to „naordinoval“?A jak často?Jen bych chtěla získat informace od jiných snažilek,co jim doktor říká.
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68941
16.8.11 16:02

Ovulace nastává do 36 hodin po Pregnylu a styk je nejúspěšnější v době před ovulací, víc jak 24 hodin po ní už to prakticky nemá smysl. Hodina s nohama nahoře je docela zbytečná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2208
16.8.11 16:05

Ahojky, tak já taky měla clostilbegy, pregnyl, sex a pak utrogestan :mrgreen:
nevím nevím, ale mi to Dr. zřejmě říkala úplně blbě :zed: My jsme museli :hug: do jedné hodiny po píchnutí a pak DO 36 hodin. Už jsem se ale dočetla mockrát v jiných diskusích, že ovulka nastává PO 36 hod. Takže jsme se zřejmě už 6× tulili blbě. My jsme totiž měli maraton DO těch 36 hod. a pak už se nám samozřejmě nechtělo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68941
16.8.11 16:10

Ne, ovulace nastává NEJPOZDĚJI PO 36 hodinách po píchnutí. Takže obvykle doporučují to rozmezí 12-36 hodin po Pregnylu jako nejplodnější.

PŘESNĚ PO (+- hodina) 36 hodinách nastává po IVF, kdy jsou k Pregnylu přidávány ještě jiné léky, které tlumí produkci vlastních hormonů. Je to z toho důvodu, aby byl odběr vajíček načasován na hodinu přesně. To ale při přirozeném snažení nebo IUI není třeba, takže se do toho klidně motají vlastní hormony a ovulace může přijít i o trochu dřív než za těch 36 hodin. Později by neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2208
16.8.11 16:28
ugluk píše:
Ne, ovulace nastává NEJPOZDĚJI PO 36 hodinách po píchnutí. Takže obvykle doporučují to rozmezí 12-36 hodin po Pregnylu jako nejplodnější.PŘESNĚ PO (+- hodina) 36 hodinách nastává po IVF, kdy jsou k Pregnylu přidávány ještě jiné léky, které tlumí produkci vlastních hormonů. Je to z toho důvodu, aby byl odběr vajíček načasován na hodinu přesně. To ale při přirozeném snažení nebo IUI není třeba, takže se do toho klidně motají vlastní hormony a ovulace může přijít i o trochu dřív než za těch 36 hodin. Později by neměla.

Díky za info :palec: Takže jsme se teda tulili dobře a stejně na prd :cry: chjooo :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68941
16.8.11 16:38

Nojo, no, někdy je to běh na hodně dlouhou trať :-? Držím palce! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1521
15.9.11 10:16

takže včera folikul 38mm, macík.Bylo jich tam víc,ale tento největší.Tak velké jsem je ještě neměla.A včera také ve 14 hodin Pregnyl a teď je to na nás :hug: .
Tak se uvidí jestli to klapne ve spojení s těmi prášky, čaji, vitamíny a cvičením Mojžíšové :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
28.12.13 21:41

Ahoj vsichni, mela bych dotaz ohledne sexu po pregnylu, proto obnovuji diskuzi.

Sestricka mi pichla pregnyl 25.12. kolem 15:00. Rika se, ze ovulace probehne do 36 hodin, takze nejpozdeji probehla 27.12. ve 3 rano? Sex jsme meli 25.12. a 26.12. pozde vecer. Nepropasla jsem neco? Na dalsi sex jsme bohuzel nemeli cas.

Diky za vase nazory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
28.12.13 21:52

Ne, myslím, že nepropásli, e by bylo i zbytečné dělat víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí