Ovulace nebo cysta

186
16.6.11 11:36

Ovulace nebo cysta

Zdravím holky, tak tento měsíc jsem užívala 3-7DC clostík.Včera 14dc mě tak bolely vaječníky,spíše ten pravý,bylo to něco jak bolest při menses,ale zase taková jinačí-tupější,tako by mě tam něco tlačilo..trvalo to do dnešního rána(tuleníčko-pro případ ovu).Na UZ nechodím, tak mě napadlo,zda to nemohla být cysta? ale že by se udělala tzv. ze dne na den?je to možné? můj cyklus je 29-31,tak spíš ten 14dc byla ovu asi že? já totiž celých 21cyklů nejspíš neovulovala,takže to včera nevím, k čemu přiřadit,snad jen,že to ovu byla v důsledku clostíku a že clostík zabral :roll: ,ale s jakým výsledkem,to uvidíme za malou chvíli :nevim: :palec: :-) děkuji za vaše rady a zkušenosti!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13770
16.6.11 12:22

Já bych to řekla fakt na ovu :-) Když jsem měla cystu, tak mě způsobovala hlavně dlouhé krvácení, nepravidelný cyklus se špiněním. No a jak mi praskla, to byla pak bolest, jinak jsem o ní nevěděla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
16.6.11 12:25

já si taky myslím že spíš ovu,cysta by snad bolela pořád,a dnes, fakt nic necítím,žádná bolest,pichání,tlak,nic…snad se to povedlo :think: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68943
16.6.11 12:26

Folikul je vlastně taky druh cysty, akorát praskne a uvolní vajíčko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
16.6.11 12:54

ale cysta sama o sobě nebolí jeden den a pak nic,ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
16.6.11 15:42

a je možné,že jsem ráno měla BT 36,3° (to jsem během noci byla 4× na záchodě),takže celkem nízká teplota.Ale už delší dobu si ji neměřím,jen jsem to tak z hecu ráno zkusila,když asi ten den předtím „probíhala“ ovu,zda se teplota třeba nebude držet 36,8 a víc..Je možné,že ovu ještě neproběhla dle teploty,ale jak říkám,neměřím si ji.Ale v 6ráno 36,3.Poradtě :nevim: Zkusím zítra ráno taky změřit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68943
16.6.11 15:45

Nikkito, těžko říct, možná BT stoupne zítra. Ale pokud už ti dr. předepsal Clostil a víc tě nesledoval, pokusila bych se vydupat cca týden po předpokládané ovulaci kontrolu hladiny progesteronu, ta by ji měla spolehlivě prokázat. Jinak jsou to všecko jen spekulace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.6.18 06:55

Ahojte, mám takový dotaz. Ovulaci mívám/nemívám kolem 18.-20. dne. Mívám často anovulační cykly. Teď se mi stalo to, že jsem v noci z 18. na 19. den začala lehce špinit a dopoledne 19. den se pak přidala bolest - tlak v podbřišku, spíše vlevo. Docela nepříjemná, připomínala mi nucení na velkou nebo větry :oops:. Odpoledne jsem musela do práce a abych fungovala, vzala jsem si brufen. Poté bolest odezněla a už se nevrátila. Od noci jsem už i bez špinění. Myslíte, že to byla cysta? Nebo se tak může projevovat obyčejná ovulace? Mám pro jistotu skočit k doktoru?

• Citovat
  • Upravit
6534
1.6.18 07:52

Takhle se může projevovat i ovulace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat