Špinění v době měsíčků

5
15.6.11 16:43

špinění v době měsíčků

Ahoj, holčiny,
S manželem se už pátý měsíc měsíc snažíme o miminko, zatím bez výsledně. Měsíčky mám po vysazení H.A. velmi nepravidelně, nyní už po více jak 40 dnech. Tento měsíc se místo MS. dostavilo jen špinění, které trvalo asi čtyři dny. Tehu test je, ale negativní, nemáte s tímto nějaké zkušenosti? Díky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4880
15.6.11 16:51

Takže to bude půl roku, co jsi vysadila HA? Do 3 měsíců by se ten cyklus měl upravit, ale pokud se ti cykly prodlužují a navíc ti teď hodně zeslábla ms, tak můžeš mít v nerovnováze hormony. Pokud se snažíte a máš tento problém, tak bych zavolala dr. a objednala. Já bych na zpravidelnění cyklů nasadila Duphaston nebo Utrogestan.

Já to měla podobně. Ms chodila po 28 dnech, potom po 32, po 34 po 38 a dokonce po 40 dnech a někdy délka ms byla i jen 3 dny a slabá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
15.6.11 17:00

Ne, HA mám vysazenou už od listopadu 2010. V prosinci a v lednu, přišla MS pravidelně, v únoru se nedostavila vůbec. A pak se interval prodlužoval.32 dní, 35 dní a nyní 40dní. Normálně mi MS trvá tak 4 dny, a je středně slabá. Tento měsíc jeden den špinění, silněnjší špinění, a dva další dny slaboučké špinění… K doktorovi jsem už objednaná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
15.6.11 18:44

ahojky…to je dobře,že jsi objednaná…to vypadá opravdu na rozhozené hormony… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
15.6.11 19:05

Já mám HA vysazenou už od Srpna 2010 a tvoje cykly jsou podobné těm mým. Mě přišla pravidělně jen 2 a 3 cyklus, pak se to prodlužovalo, jak jsem psala výše. Už je to tuším 10 měsíců snažení a nic :nevim:

Pak kdyžtak napiš, co ti dal dr, nebo co ti na to řekl. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Podkolenka
16.6.11 08:52

Určitě se ozvu, jen se v tomto rozhašeném cyklu špatně počítají plodné dny. Máte s tímto nějakou zkušenost? Díky
Sumay: Tobě přeju ať se miminko co nejdřív zadaří. :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
Podkolenka
20.6.11 13:47

Tak jsem byla dneska na gyndě. Pan doktor mi dělal vnitřní ultrazvuk. Nemám zvětšenou sliznici, takže těhotná nejspíš nejsem, pro jistotu mi ještě odebral krev, aby zjisti jestli nemám problém se štítnou žlázou a nebo nějaký jiný hormonální problém, léky na srovnání hormonů mi nenasadil, říkal, že se to stává, že když je žena ve stresu může mít takové problémy. Pokud se nám nepodaří otěhotnět do Ledna 2012- což je rok od prvního snažení dá mi doporučení na kliniku RP.

• Citovat
  • Upravit
4880
20.6.11 14:23
Podkolenka píše:
Tak jsem byla dneska na gyndě. Pan doktor mi dělal vnitřní ultrazvuk. Nemám zvětšenou sliznici, takže těhotná nejspíš nejsem, pro jistotu mi ještě odebral krev, aby zjisti jestli nemám problém se štítnou žlázou a nebo nějaký jiný hormonální problém, léky na srovnání hormonů mi nenasadil, říkal, že se to stává, že když je žena ve stresu může mít takové problémy. Pokud se nám nepodaří otěhotnět do Ledna 2012- což je rok od prvního snažení dá mi doporučení na kliniku RP.

Je dobře, že ti odebral krev na štít. žlázu a hormony. Toto mě neudělala doktorka nikdy a když jsem si o to řekla, tak se blbě tvářila.
Po roce se začíná něco řešit, ale nevím, jestli se musí hned valit nebo dávat doporučení na RP. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Podkolenka
20.6.11 14:50

A jak u tebe teda probíhají konzultace s doktorkou případně léčba? Byli jste s partnerem na testech jestli jste v pořádku? A jak probíhá u tebe ovulace, když máš cyklus takto nepravidelný?

• Citovat
  • Upravit
4880
20.6.11 15:18
Podkolenka píše:
A jak u tebe teda probíhají konzultace s doktorkou případně léčba? Byli jste s partnerem na testech jestli jste v pořádku? A jak probíhá u tebe ovulace, když máš cyklus takto nepravidelný?

Nikde na testech jsme nebyli. Nebrala mi nikdy krev na žádný rozbor, ale dala mi utrogestan na 3 měsíce, aby se ty cykly zkrátily. Já ho ale neberu, nechci do sebe cpát hormony.
Jinak já si měřila bazální teplotu a podle ní mám ovulaci 22 dne cyklu, ale kldně se může posunout na 20 nebo 24, záleží kolik dní nato to dostanu. Mě se stejně netvoří dominantní folikuly, takže se mi ty folikuly pravděpodobně vyfouknou nebo vstřebají. Dělají se mi totiž potom cysty, co jsem vysadila HA.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
20.6.11 15:22

Pokud máš cyklus 32 dní, tak ovulace mohla být 19-20 dne cyklu. KDyž máš cyklus 40 dní, tak ovu může být až okolo 27 dne cyklu. Nebo se prostě stane, že cyklus bude anovulační.
Holky tu psaly v diskuzích, že pomohl femigard. Já teda měla gynex a nic. Asi to nepůsobí na každého. Nebo zkus ten kontryhel, na srovnání cyklu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Podkolenka
20.6.11 15:41

A ten femigard je napředpis? asi jo co?

• Citovat
  • Upravit
4880
20.6.11 18:32

Ne, to je normálně..myslím v lékárně a je to extrakt z bylinek. Zkus tu najít diszkusi a zadej Femigard :-) Určitě tam budou příspěvky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Podkolenka
21.6.11 15:49

Neuvažovala si o tom, že změníš gynekoložku? Přijde mi apatická k tvým problémům. Já počkám na výsledky testů. První výsledky budu mít tento pátek a další 13.7. a pak uvidíme, jak dál…
23.7. odlétáme na dovču a manžel chce teď pokusy o miminko omezit, prý,aby mi na dvolené pak nebylo špatně. :lol: Dobrý co?

• Citovat
  • Upravit
4880
21.6.11 16:04

:lol: :lol: To by ti nebylo špatně :-)
Já jsem právě doktorku už měnila. Ta předtím byla stejná a možná horší. Myslím, že se může změnit doktor jen jednou za rok, aby potom nebyly problémy s pojišťovnou. Nebo nevím, jak to je. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí