Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj Holčiny, už jsem tu dlouho nepsala. Těhotná stále nejsem včera mě moje doktorka objevila cysty na vaječnících jsou malinké. Může to způsobovat, že se mi nedostavuje ovulace a tím pádem nemůžu otěhotnět. Mám si dělat ted ovulační testy, aby zjistila, jak to je. Takže zase úplně jiná dimenze problému. A velké doporučení na gynekoložku MuDr. Fučíkovou , můj gynekolog předchozí mi dělal ultrazvuk v červnu a nic tam neobjevil… A jak jste na tom vy? Doufám, že líp.
Nevím, jak často můžeš měnit doktorky, ale doporučuji Ti MuDr. Fučíkovou Zuzanu, která sídlí V Praze na Rajské zahradě. Je soukromá, platí se poplatek 1.500Kč za rok, ale zase je tam jen a jen pro tebe. ÚŽASNÝ PŘÍSTUP, NEPLATÍŠ DALŠÍ POPLATKY, POSÍLÁ VÝSLEDKY MAILEM, POKUĎ NEJSOU ŠPATNÉ, TO PAK VOLÁ. MÁ VŠECHNY PŘÍSTROJE V ORDINACI.RECEPTY POSÍLÁ POŠTOU. KAŽDÝ ČTVRTEK MÁ DO 19HODIN. Nevím teda odkud jsi, jestli to nemáš z ruky. No já,
a já se rozhodla, že se potřebuju psychicky dát do pořádku a tolik tyto věci neřešit, takže si dávám pauzu od diskuzí, od pokusů a od ovulačních testů a také od stránek zaměřených na těhotenství.