Snažilky červen 2011

11551
17.6.11 19:12

snažilky červen 2011

Holky konec MS a další měsíc snažení o mimonko kdo je na tom stejně ať se přidá :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2608
17.6.11 19:21

Ahoj. My se snazime, ale ne nejak extra, spis tomu nechavame volnej prubeh. Rikala jsem si, ze si jeste uziju prazdniny a dovolenou a pak trochu zprisnime :lol:
Jak dlouho se snazite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
17.6.11 19:30

My teprve minulý měsíc a taky jsem si říkala,že tomu nechámn volný průběh,ale po měsíci začínám panikařit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
17.6.11 19:31

Mám totiž 2 děti a vždy po prvním měsíci ale je pravda,že je to už let a bojím se že stárneme s manželem :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
17.6.11 19:43

Panikarit? Hehe, co blaznis…Nam se taky Sebastian povedl napoprve, tenkrat jsem to vubec neresila, ani me nenapadlo premyslet, ze neotehotnim hned, to je fakt… A jakpak mas stare deti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8521
17.6.11 20:10

Ahoj

Ahoj, můžu se přidat? Já zatím žádné dítě nemám, ale už bych docela chtěla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
17.6.11 20:19

Ahoj Radiiik, urcite se muzes pridat. A copak vy, jak dlouho se snazite o miminko? Uz jsi netrpeliva, nebo zatim v pohode? Jsou tu uz zajete diskuze, ale ja jsem rada, ze se otevrela nova :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8521
17.6.11 20:23

Ahoj Divine :)Pročítám emimino už docela dlouho a teprve teď jsem si řekla, že se přidám. My jsme si řekli teprve tento měsíc, že to zkusíme. Jsem 12 DC. Mám třísměnný provoz, takže měření BT moc nejde, takže ani nevím, kdy mám ovulaci :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
17.6.11 20:24

Ahoj holky, můžu se taky přidat? Mně dnes skončila MS a začne první měsíc snažení :-) Jinak jsem tedy po skoro 10ti letech vysadila HA, takže počítám, že stejně budu mít třeba pár měsíců rozházenej cyklus. Ale stejně bych byla ráda kdyby se to povedlo brzy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
17.6.11 20:35

Radiiik- ja taky nevim, kdy mam presne ovulaci- pocitala jsem ji minulej mesic, ale buh vi, jestli spravne. Mam cykly ruzne- 25-29, takze jsme se minule asi netrefili? :-D No a ted uz to nepocitam, nechavam tomu fakt volnej prubeh, nechci kvuli tomu nejak blaznit :wink: A trismenny provoz, teda asi je to zahul pro organismus, vid, zvlast kdyz se chces sledovat…

Annnet- vitej! Tak drzim pesti, at se zadari co nejdriv. Co vis, i takove zazraky se deji, ze se zadari hned po vysazeni HA..
Ale z vlastni zkusenosti nevim, nebrala jsem ji :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2316
17.6.11 21:05

Ahoj holky, vezmete mě mezi sebe ? :kytka: Máme holčičku, je jí 5 let. Od ledna se snažíme o druhé mimí, zatím bez úspěchu. Teď jsem 8 DC, ovulka mě teprve čeká, tak snad červen bude úspěšný :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
17.6.11 21:16

Zdravim Zlatuno :-D Dcerka je kocanda co? Podle fotky teda :lol: A mas nejake podezreni, proc se jeste nezadarilo? Za jak dlouho jste pocali dceru? Tak take hodne stesti, at se konecne zadari :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15696
17.6.11 21:18

ahoj holky, můžu se taky přidat??? Jsem 10 DC a doufám, že ovulka teprve dorazí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8521
17.6.11 21:41

Divine: No, to víš, že to moc sledovat při třísměnném provozu nejde :( Můžu se pozorovat o víkendu :D No, tak jelikož nevím, kdy mám ovulaci, tak to zkoušíme obden, když to vyjde. Jinak, co se týče mých cyklů, tak jsou většinou kolem 30, ale zrovna minulá ms se opozdila o týden, takže asi tak :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
17.6.11 21:47

Taky máme v plánu zkoušet obden. Zatím se mi moc nechce zkoušet nějaký testy jelikož nevím jestli to po HA vůbec dostanu normálně, tak abych pak netestovala 2 měsíce. A měření BT v době dovolených taky nic moc. Tak možná za pár měsíců,když se nebude dařit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí