Snažilky červen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8521
21.6.11 11:50

Divine: :) Taky jsem ráda, těším se na ty pocity…Pokud mě teda to štěstí potká :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
21.6.11 12:07

:wink: To vis ze potka, to je jasnyyyyyyyyy!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8521
21.6.11 12:30

Divine: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15696
21.6.11 13:10

ahoj holky :mavam:

Tak já jsem dneska 14DC a podle hlenu a čípku už mám ovulku za sebou, ale podle teplot, nevím, nevím, ty mě dost matou :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6399
21.6.11 13:12
Ar-tep píše:
ahoj holky :mavam:Tak já jsem dneska 14DC a podle hlenu a čípku už mám ovulku za sebou, ale podle teplot, nevím, nevím, ty mě dost matou :zed:

no jo, vítej v klubu :mavam: já mám tady za sebou krásnej ukázkovej „bílek“, bolesti břicha, změkčený čípek ale teplotu na h… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15696
21.6.11 13:18

tak market, teplota není tak důležitá, jako hlen a čípek, ty jsou přednější ne??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6399
21.6.11 13:22
Ar-tep píše:
tak market, teplota není tak důležitá, jako hlen a čípek, ty jsou přednější ne??

no, všude se to říká, tak uvidíme…já mám 8 dní do MS, takže to uvidím už za chvíli :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6918
21.6.11 15:59

Ahoj holky, můžu se přidat? Tenhle měsíc se taky začneme snažit o miminko, respektiva tomu možná necháme volný průběh, protože doma máme dvouletou holčičku, ale jelikož jsme na ní delší dobu čekali, tak raději začneme již teď. Dneska mě končí MS tak jsem zvědavá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2316
21.6.11 16:54

Kací, vítej :kytka: Ono je fakt asi lepší začít dřív, a le jako na potvoru se zadaří dřív než byste chtěli :lol: nebo taky ne a bude to trvat déle jako všem snažilkám tady :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6918
21.6.11 17:01

Děkuju za přivítání :-). Jsem na to sama zvědavá, protože prvního vytouženého miminka jsme se dočkali až téměř po třech letech … Ale jelikož mi vajíčka nedozrávají do dostatečné velikosti nejspíš se budeme zase jen dlouho snažit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.6.11 17:04
k acka píše:
Ahoj holky, můžu se přidat? Tenhle měsíc se taky začneme snažit o miminko, respektiva tomu možná necháme volný průběh, protože doma máme dvouletou holčičku, ale jelikož jsme na ní delší dobu čekali, tak raději začneme již teď. Dneska mě končí MS tak jsem zvědavá :-)

Ahojky, tak to jsme na tom stejně, taky mi dnes končí MS a snažit se teď taky chystáme :palec: tak držím palečky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6918
21.6.11 17:09

Taky držím pěsti ať se zadaří co nejdřív :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2316
21.6.11 17:19

Ahoj holky, muzu se taky pridat? My se ted snazime 4. mesic a dneska nebo zitra bych mela mit ovu. Poznam si ji podle hlenu a tenhle mesic zkousim i ovu testy, jestli to s tim hlenem sedi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.6.11 17:30

Taky bych se ráda přidala, tak připojím něco o sobě… :kytka:
Od dětství jsem bojovala s obezitou… ne nadváhou, ale obezitou. Dostala jsem se až na váhu, kterou tady ani uvádět nebudu (bmi 47)jen dodám, že jsem měla morbidní obezitu a stím se jaksi otěhotnět dá těžko. Přesto jsme to tehdy zkoušely s Clostíkem, výsledek po 3 sériích byl ten, že mi neprobíhala OVU.
Je tomu rok, co jsem se rozhodla udělat razantní krok s váhou, začala jsem zjišťovat, obvolávat, ptát se, diskutovat. Nabírala jsem veškeré info.
Dnes je to 9 měsíců, co jsem podstoupila operaci žaludku (více se na foru o tom rozepisovat nebudu, když tak pisněte zprávu) a s morbidní obezitou jsem se definitivně rozloučila. Dnes mám obezitu, bmi 35.
Podotýkám, že vše jsem podstoupila pod lékařským dohledem, před operací jsem podstoupila psychologa. Nikdy jsem neměla psych.problém, nikdy jsem nijak netrpěla, co se týká náhlého hubnutí po operaci, vše u tohoto zákroku je normální, tedy patří to k léčbě.
Těhotenství se doporučuje při tomto typu zákroku, jako jsem byla já, tak po 8 měsících nebo 9 měsících až roce. Tělo je zregenerováno, dvakrát za tu dobu se mi zatavila váha… tělo odpočívá a pak opět hubne. Není to nic drastického, je to pro mě vysvobození z toho, co jsem byla. Ani na vteřinu jsem ničeho nezalitovala.
Proč to píšu… Rozepsala jsem se, že se snažíme téměř 5 let, ale dříve to tak jednoduché nebylo… to už jistě každou napadne, proč, pak jsem psala, že se snažím znova a po jakém úbytku… je logické, že každého napadne, že je to moc, takže jsem zdůvodnila, proč tak moc, že je to po operaci. Můžu potvrdit, že jsem naprosto v pohodě a vyrovnaná, jako nikdy před tím a že žádné negativa prostě v tomto případě nejsou alespoň u mě.
Proto se opět dávám na cestu snažení… už tu šanci mám vyšší a pokud se to nepovede na poprvé, tak třeba napodruhé, na po páté… Pokud to nepůjde do konce roku, pak budu uvažovat o CARu.
Tolik o mě, mém předchozím neúspěšném snažení a důvodech, proč jsem tady, proč to tenkrát nešlo a teď už by to šlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2316
21.6.11 18:19

Kací a po 3 letech se zadařilo přírodní cestou nebo s pomocí Dr. ?
Holky byla jsem dnes u kadeřnice a ta mi řekla, že každá druhá zákaznice má problém přijít do jiného stavu :zed: Zdá se mi, že teď kolem sebe mám samé snažilky a těhulky neee :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí