Snažilky červen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8086
22.6.11 12:58

Spike001

Brala jsem Mercilon celou tu dobu, sedla mi hned od začátku, takže jsem ani neměnila druh. A co jsi brala ty? No jsem zvědavá po kolika dnech přijde MS a jestli vůbec…před HA jsem měla cyklus tak 29-32, tak uvidím jak to bude teď. Jinak se v červenci chystám na dovču, takže to asi taky nebudu nějak moc řešit. Stejně bych to nemohla sledovat každý den. No a když bude MS v pohodě, tak pak třeba zkusím měřit BT nebo něco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
spike001
22.6.11 13:03

Annet. já brala tri-minulet, taky celých 11 let. Nikdy jsem nezkusila jinou. A stejně tak jsem ani jednou za 11 let neměla v antiko pauzu, myslím, tím, že bych jí třeba na 4 měsíce vysadila. Tak to seš dobrá, že si pamatuješ cyklus před 10ti lety :palec: to já vůbec netušim. Taky jedu v červenci na dovču. Jak ti to vychází, že by měla přijít první MS po vysazení? Protože tu já ještě dostala jak hodinky načasovanou.

• Citovat
  • Upravit
8086
22.6.11 13:29

Já taky neměla žádnou pauzu ani na měsíc. Cyklus si pamatuju měla jsem celkem pravidelnej ale nikdy ne úplně přesně na den. Když by MS dorazila tak jak má tak bych jí čekala tak někdy kolem 11.6. a dovču máme v plánu asi o 14dní dýl. Tak doufám, že to do tý doby dostanu a když ne tak to budu řešit až po dovče. To je zajímavý, že první si měla dobře a další už ne. Já bych čekala buď, že nepřijde už ani ta první a když jo tak že už to pak bude v pohodě. Tak to se mám možná taky na co těšit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
spike001
22.6.11 14:37

No, to že jsem to dostala hned prvně po vysazení přesně na den, je snad prý způsobeno tím, že v těle jsou ještě ty hormony z anti. :nevim: Tak držim pěsti, ať se buď dostaví před dovčou, nebo už vůbec. Jsem tu četla, že i některé holky byly těhu hnedle po vysazení :-)

• Citovat
  • Upravit
8086
22.6.11 14:45

Tak to by nebylo vůbec špatný, ale spíš počítám s tou variantou, že to budu mít rozházený, abych pak nebyla zklamaná. Tak snad se nám všem brzy zadaří:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6918
22.6.11 15:23

Míšo tak pak dej vědět, každopádně Ti držím pěsti :palec:

Taky jsem na to zvědavá jak teď budu mít MS - dnes zas po dvou letech začínám být bez prášků, takže za měsíc se ukáze :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2316
22.6.11 16:18

Ja dostala MS prvni mesic po vynechachni HA po 21dnech, druhy mesic po 35 dnech a treti mesic jsem najela na cykly 28 dni. Takze jsem to mela rozhozeny jen 2 mesice.
A po tech 21 dnech jsem to dostala na dovoleny, fakt mile :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
22.6.11 18:54

Tak vás tu všechny opět zdravím,dnes kontrola u lékaře teda nedopadla nic moc :cry: :cry: dle posledního odběru krve hcg jsem měla hodně a s menstruací mimi odešlo proto ta siná MS a cysta tam zůstala :zed: velká 5 cm v pátek mám přijít opět měla jsem nové odběry tak prý,ale musíme 2 měsíce se přestat snažit či co.Jaké máte s tímto zkušenosti podělte se prosím bud vděčná :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6918
22.6.11 21:12

Lojzičko s tímhle žádné zkušenosti nemám, ale držím Ti pěstičky :palec: , aby to příště dopadlo lépe než teď … :-)
Elli tak budu doufat, že po vysazení HA nebudu mít problém jako předtím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
23.6.11 10:09

Dobré ráno všem snažilkám holky doufám že příští měsíc si založíme těhulky s TP březen 2012 to by bylo supééééééééér :andel: a měly by jsme super šŤASTNÉ PRÁZDNINY

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6918
23.6.11 10:17

Také dobré ránko všem :-). Lojzičko tak to by bylo naprosto super :-), navíc bych doma měla druhého březňáčka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2316
23.6.11 11:27

Lojzicko, zase se rika, ze mas diky tomu „pohnojino“ a priste to pujde lip :wink:
Clovek musi proste pozitiva hledat ve vsem, kdyz ty TT porad pozitivni nejsou :wink:

Joo, brezen by se mi taky libil :) Ale asi mi to nebudete verit, ale na kazdy mesic si vzdy najdu neco, proc bude taky dobrej, kdyz ten predchozi nevysel :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6918
23.6.11 12:42

Elli to máš pravdu, že člověk na každém měsíci najde vždycky nějaké pozitivum, protože si tolik moc přeje mít ty dvě // :-D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
23.6.11 14:08

jasné berme to pozitivně :lol: ale březen je super,ale v prosinci a listopadu mě to moc neláká tam nic nenajdu jedno dítko mám v listopadu a já jsem v prosinci no nevím ty zimní měsíce mě moc nelákají tak holky máme to všechny za úkol v červenci tu dáme foto s pozitivním testem tak to berte zodpovědně :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2316
23.6.11 15:27
Lojzička píše:
holky máme to všechny za úkol v červenci tu dáme foto s pozitivním testem tak to berte zodpovědně :mrgreen: :mrgreen:
:lol:

Ja mela ovu pravdepodobne vcera, tak to jeste dneska chci pojistit :hug: Jestli uz teda nebude pozde.
Cetla jsem, ze vajicko se uvolnuje tak 18hod po ovulaci a je schopne oplodneni tak 12-24 hod. Takze je otazka, v jake jsem vlastne ted fazi :think: :-)

Ja teda budu v dobe testovani na dovce, tak na to aspon nebudu porad myslet a sledovat se, jestli se neco deje :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí