Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Bublinko- teda ty sis asi prozila svoje. Hlavne, ze mas hlavu zprima a premyslis pozitivne- to se mi moc libi. Fakt ti preji hodne stesti a hlavne trpelivosti, kdyby nahodou neslo vsechno, jak si prejes!!!
A vitam Kacku a Ellienku
Kolik vam je let holky? Kacko- ty vypadas hodne mlade:lol:
Ellienko- zacinate se snazit o prvni ditko?
Zlatuno- ja zase neznam ze sveho okoli nikoho, kdo by nemohl otehotnet, nebo podstupoval umele opl. A nebo se o tom nemluvi asi moc nahlas????
Divine píše:
Zlatuno- ja zase neznam ze sveho okoli nikoho, kdo by nemohl otehotnet, nebo podstupoval umele opl. A nebo se o tom nemluvi asi moc nahlas????
Myslim, že je fakt doba, kdy to není tak jednoduché
Stále ale platí, kdo neplánuje, tak otěhotní hned a naopak ![]()
Divine píše:
Bublinko- teda ty sis asi prozila svoje. Hlavne, ze mas hlavu zprima a premyslis pozitivne- to se mi moc libi. Fakt ti preji hodne stesti a hlavne trpelivosti, kdyby nahodou neslo vsechno, jak si prejes!!!A vitam Kacku a Ellienku
Ellienko- zacinate se snazit o prvni ditko?Kolik vam je let holky? Kacko- ty vypadas hodne mlade:lol:
Děkuji moc, tu trpělivost už mám a na poprvé si nic neslibuji, prostě když to nevyjde poprvé, vyjde to po druhé… po páté… já se naučila že MS se dostaví, takže jsem to nehrotila a myslím, že u toho dál zůstanu.
Pokud se ale nezadaří do konce roku, budem uvažovat o CARu.
Divine diky za privitani
Mne je 31 a pritel 29. Snazime se o prvni, tak uvidime, jak se povede. Vsude ctu, ze snazeni nekolik mesicu je normalni ![]()
Bublinko blahopreju
Je mi jasne, ze tahle motivace byla urcite silna, tak at vse klapne dle predstav!
Ellienka píše:
Divine diky za privitaniMne je 31 a pritel 29. Snazime se o prvni, tak uvidime, jak se povede. Vsude ctu, ze snazeni nekolik mesicu je normalni
Bublinko blahopreju
Je mi jasne, ze tahle motivace byla urcite silna, tak at vse klapne dle predstav!
Děkuji moc
![]()
Ellienka píše:
Divine diky za privitaniMne je 31 a pritel 29. Snazime se o prvni, tak uvidime, jak se povede. Vsude ctu, ze snazeni nekolik mesicu je normalni
Bublinko blahopreju
Děkuji moc
![]()
Bubli musím říct, že máš můj obdiv akor v tom, že pořád přemýšlíš pozitivně a moc Ti držím pěstičky, aby se konečně zadařilo
Zlatuno podařilo se jedině s pomocí paní doktorky, nejdříve laparoskopie a potom nasazení prášků - moje vajíčka nedorůstají velikosti jaké je potřeba na otěhotnění
Divine děkuju za kompliment
, je mi 29 let a manželovi o rok více.
Jinak moc všem děkuji za tak milé přivítání ![]()
Holky, děkuji všem za podporu…
Já taky držím palečky všem snažilkám, ať už krátkodobým nebo dlouhodobým, vím, že dlouhé snažení je vyčerpávající ale holky, pořád je motivace, pořád naděje, že se ty // objeví… o to nám přece všem jde… a jsme schopny pro to udělat maximum… a společně to zvládnem ![]()
ahojky holky ja jsem dneska skoro hodila
kdyz jsem myla savem popelnici v praci ![]()
Příspěvek upraven 22.06.11 v 09:30
Bubli to máš naprostou pravdu ![]()
Míšo tak to vypadá nadějně, ne? ![]()
k acka píše:
Bubli to máš naprostou pravdu
Míšo tak to vypadá nadějně, ne?
Ahoj holky,
taky se přidám do diskuse. Já jsem na konci března vysadila HA po 11 letech. První MS v dubnu přišla jak hodinky po 30 dnech. V květnu se nedostavila, tak sem šla na provokačku a přišla MS až v sobotu po 50ti dnech hrůza
. Tak že v pondělí skončila a hurá na snažení, ale nic nepočítám, nesleduju, nehlídám, tak uvidíme, kdy se zadaří. je mi 27 let. Ale už bych ráda. Každopádně se mi asi nějakou dobu bude upravovat cyklus, ani nevím, jestli mám ovu ![]()
spike001 píše:
Ahoj holky,
taky se přidám do diskuse. Já jsem na konci března vysadila HA po 11 letech. První MS v dubnu přišla jak hodinky po 30 dnech. V květnu se nedostavila, tak sem šla na provokačku a přišla MS až v sobotu po 50ti dnech hrůza. Tak že v pondělí skončila a hurá na snažení, ale nic nepočítám, nesleduju, nehlídám, tak uvidíme, kdy se zadaří. je mi 27 let. Ale už bych ráda. Každopádně se mi asi nějakou dobu bude upravovat cyklus, ani nevím, jestli mám ovu
Ahoj spike, tak to jsme na tom podobně. Mně je taky 27 a vysadila jsem HA po 10 letech. Ale až teď v červnu, teď jedu první cyklus bez HA a taky čekám, že se mi bude cyklus určitě nějakou dobu rovnat
Annnet: No co tak čtu, tak u většiny holek to je po vysazení HA trochu divoký
. No uvidíme, byla bych ráda, kdyby se zadařilo. Co si brala za HA? Asi s nějakým hlídáním a sledováním počkám třeba do září, pak bych už se na to asi zaměřila. Potřebuju nejdřív „vychytat“, jak teď budu mít vůbec cyklus ![]()