Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, připadá mi, že mezi vás ani nepatřím. Po tom všem, co jste si všechny prožily nebo jak dlouho se snažíte…Já jdu do toho teprve první měsíc…kdo ví, jak to dopadne. Přeji vám všem, ať brzy na testíku objevíte // ![]()
Radííí, já si zatím nic neprožila, zatím vše jen studuju, sice se půl roku snažíme, ale nechávala jsem to náhodě, která nepřicházela ![]()
Radiiik píše:
Ahoj holky, připadá mi, že mezi vás ani nepatřím. Po tom všem, co jste si všechny prožily nebo jak dlouho se snažíte…Já jdu do toho teprve první měsíc…kdo ví, jak to dopadne. Přeji vám všem, ať brzy na testíku objevíte //
Taky začínám teď první měsíc ![]()
ahojky muzu se k vam taky pridat?my se snazime druhy mes.jinak se snazime o prvni mimi. ![]()
Vitam nove snazilky ![]()
Radiiik- sem patri urcite kazda snazilka, at se jedna o prvni snazeni, nebo o pul roku, nebo o leta, jako u Bublibky
. To si mysli urco i zakladatelka Lojzicka, nemam pravdu ![]()
Holky, se zeptam asi blbe, ale k cemu je dobrej ten kontryhelovej caj? Nikdy me jaksi nenapadlo neco pit ci brat, krome obligatni listovky ![]()
A smim se zeptat kolik vam je let? Neni to podstatny, ja vim, jen jsem zvedava
Me je 27…
Divine píše:
Vitam nove snazilky
Radiiik- sem patri urcite kazda snazilka, at se jedna o prvni snazeni, nebo o pul roku, nebo o leta, jako u Bublibky. To si mysli urco i zakladatelka Lojzicka, nemam pravdu
![]()
Holky, se zeptam asi blbe, ale k cemu je dobrej ten kontryhelovej caj? Nikdy me jaksi nenapadlo neco pit ci brat, krome obligatni listovky
A smim se zeptat kolik vam je let? Neni to podstatny, ja vim, jen jsem zvedavaMe je 27…
Michaelas- mame skoro stejne stare chlapy- memu je 36. A jak ty jsi na tom, myslim psychicky? Snad v pohode, kdyz zacinate? Nechavate to osudu, nebo to hlidas, jak nektere holky?
Ahoj holky. Tak mě je 25, manžovi 26. Terka se povedla hned po vysazení HA. Teď vůbec neznám důvod, proč nám to nejde. Možná, že jsem po císaři, tak Dr. říkal, že je to horší otěhotnět, jinak nevím
![]()
Divine píše:
Michaelas- mame skoro stejne stare chlapy- memu je 36. A jak ty jsi na tom, myslim psychicky? Snad v pohode, kdyz zacinate? Nechavate to osudu, nebo to hlidas, jak nektere holky?
Divine
Ahoj, kontryhel má více použití, zejména působí na děložní sliznici, podporuje její růst a zrání a tím vytváří oplodněnému vajíčku příznivé podmínky pro uhnízdění. Zároveň pomáhá srovnat cyklus a měl by pomáhat i na bolestivou MS. Ale pokud chceš otěhotnět, tak je dobré ho pít od MS do ovulace, aby v tomto období hezky narostla sliznice. Dávkování najdeš na balení, ale většinou se pije tak 3× denně. ![]()
A jinak mně bude za měsíc 25 let..mám z toho depky, jak ten život utíká
![]()
Monu- depku jo? Hehe, ja kdyz si vzpomenu, ze jsem otehotnela poprve ve 23 a ted je mi uz ,,27,, tak nechapu, kde se ta leta vzala
A uz vubec nechapu, ze Sebastian uz ma skoro 3,5 roku ![]()
Tak si mozna skocim v po do lekarny pro ten caj
Dik za info, ja jsem nejak lina hledat na netu…
Divine
já vím, že je to asi blbý, ale je to tak.. ![]()
Já beru Femibion a přítel si koupil vitamíny zinku..mají prý blahodárný vliv na prostatu a tvorbu spermií..tak zobá a ještě mi řekl, že chce ten čaj don juan(nejsem si jistá jak se to píše přesně
).
Nějak se do toho zapálil
kdyby radši nechlastal to pivo
jo a přítelovi je 33 ![]()
Koukám, že jsme všichni věkově dost podobně, mně je 27 a přítelovi 29. Jinak beru taky Femibion.
Holky a chystá se některá z Vás teď někdy testovat? mně už začíná svrbět ruka, ale doma žádnej nemám, ale mohla bych si zejtra zajet koupit do obchoďáku ![]()