Snažilky červen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2608
18.6.11 19:22

Monu- ja doma sice mam, ale musim si pockat, jsem ted 16 DC, takze casu dost :wink: Ale pamatuju si u prvniho tehu, jak jsem byla nedockava, sla jsem si koupit test tenkrat do Tesca, kdyz lekarna byla zavrena :roll:
No ted to nejak zatim nehrotim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8521
18.6.11 19:44

Já taky ne, jsem dnes 13.DC a myslím, že ovu zatím nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
18.6.11 19:47

Ja na sobe ovulaci nepoznam, zadne priznaky, jak jsem vycetla od ostatnich pisatelek, nemam ci co. Na to, ze uz dite mam, jsem jak nezkusene stene :oops: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2316
18.6.11 19:49
Divine píše:
Ja na sobe ovulaci nepoznam, zadne priznaky, jak jsem vycetla od ostatnich pisatelek, nemam ci co. Na to, ze uz dite mam, jsem jak nezkusene stene :oops: :wink:

Je, tak to jsme na tom stejně :lol: Já vůbec nic nepoznám, takže nevím jestli mám koupit ovu testy, nebo se prostě obden snažit :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6064
18.6.11 19:52

Já právě ty předešlé 2 cykly nepozorovala vůbec nic, ani hlen..ani píchání, prostě nic, tak jsem teď šla k doktorovi na půlroční prohlídku 13DC a právě jsem mu to říkala, tak se mi na to mrknul a měla jsem dominantní folík 21mm, tak říkal, že to je moc dobré :dance: že ovulka bude každou chvíli.
No mě ta ruka svrbí, ale budu zejtra 12DPO, tak jestli bude už něco vidět :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13002
18.6.11 19:54
ja testuju az 1.7
monuline píše:
Holky a chystá se některá z Vás teď někdy testovat? mně už začíná svrbět ruka, ale doma žádnej nemám, ale mohla bych si zejtra zajet koupit do obchoďáku :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2316
18.6.11 19:58

Monuline, já už bych to nevydržela a testovala :-P 12 DPO, to by myslim bylo něco vidět :think: Někdo má ducha už 9 DPO, a někdo až po vynechané MS . Máš nějaké příznaky ? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6064
18.6.11 20:07
zlatuna píše:
Monuline, já už bych to nevydržela a testovala :-P 12 DPO, to by myslim bylo něco vidět :think: Někdo má ducha už 9 DPO, a někdo až po vynechané MS . Máš nějaké příznaky ? :-)
.. hoodně mě píchá a bolí v podbřišku, jakoby mi tahaj třísla nebo jak to popsat a cítím prsa, která jsem měla od lednové revize jako když nejsou moje :lol: tak já ho zejtra zkusím :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2316
18.6.11 20:12

Tak budu držet palečky :kytka: A hnedka se nám pochlub :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
18.6.11 20:22

Monu- to se asi fakt neda vydrzet co? Ale chapu te :wink: Tak at tam jsou :lol:

Zlatuno- to je fajn, ze nejsem jedina, kdo nic na sobe nepozoruje :lol: Ja testy kupovat zatim nehodlam, sexujem zatim tak vseliak, ani ne obden. Ja si normalne ani nepamatuju, jestli me tenkrat bolel podbisek a prsa :wink: Vim, ze mi bylo par tydnu spatne, ale jinak nic hrozneho. A co ty Zlatu, jak jsi tenrat prozivala malou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6064
18.6.11 20:23

:hug: děkuji, pochublím..jestli bude čím.. :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13002
18.6.11 20:39
ja mam citlivejsi prsa a boli me podbrisek
monuline píše: :hug: děkuji, pochublím..jestli bude čím.. :roll: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.6.11 08:39
Ar-tep píše:
Teda holky, já uplně koukám, snažíme se půl roku, ale jště jsem śi pořád říkala, že je to docela málo, abych musela někde něco řešit u doktora a něco jíst či pít 8-o Já jsem to pojala jako celkem volně, ale asi už se do toho taky opřu a krom listovky, kterou beru začnu taky s čajíkama anevím čím, jen ať mi to konečně pomůže :-?Bubli moc tě obdivuji, já bych tohle všechno asi nezvládla, hubnutí a snažení se 5 dlouhých let :zed: :zed: Už bych byla v Bohnicích :jazyk:

No snažení je 5 let ale hubnutí je 9 měsíců, je to strašně dlouhý ale jak jsem psala, pořád máme jistý cíl a motivaci :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.6.11 08:41
michaelas2010 píše:
ahojky muzu se k vam taky pridat?my se snazime druhy mes.jinak se snazime o prvni mimi. :-)

Držím palečky, ať máte snažení co nejkratší a přinese vám štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2316
19.6.11 08:45

Divine to mi bylo 19 a musím říct, že jsem neměla vůbec žádný příznaky. Tenkrát si pamatuju, že v den MS jsem trochu zakrvácela, tak jsem brečela, šla si udělat test a byly tam :-P . Žádné bolesti prsou, podbřišku, nic. Naopak teď po ovulce si ty příznaky vsugerovávám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí