Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Monu- ja doma sice mam, ale musim si pockat, jsem ted 16 DC, takze casu dost
Ale pamatuju si u prvniho tehu, jak jsem byla nedockava, sla jsem si koupit test tenkrat do Tesca, kdyz lekarna byla zavrena ![]()
No ted to nejak zatim nehrotim…
Ja na sobe ovulaci nepoznam, zadne priznaky, jak jsem vycetla od ostatnich pisatelek, nemam ci co. Na to, ze uz dite mam, jsem jak nezkusene stene
![]()
Divine píše:
Ja na sobe ovulaci nepoznam, zadne priznaky, jak jsem vycetla od ostatnich pisatelek, nemam ci co. Na to, ze uz dite mam, jsem jak nezkusene stene![]()
Je, tak to jsme na tom stejně
Já vůbec nic nepoznám, takže nevím jestli mám koupit ovu testy, nebo se prostě obden snažit ![]()
Já právě ty předešlé 2 cykly nepozorovala vůbec nic, ani hlen..ani píchání, prostě nic, tak jsem teď šla k doktorovi na půlroční prohlídku 13DC a právě jsem mu to říkala, tak se mi na to mrknul a měla jsem dominantní folík 21mm, tak říkal, že to je moc dobré
že ovulka bude každou chvíli.
No mě ta ruka svrbí, ale budu zejtra 12DPO, tak jestli bude už něco vidět ![]()
monuline píše:
Holky a chystá se některá z Vás teď někdy testovat? mně už začíná svrbět ruka, ale doma žádnej nemám, ale mohla bych si zejtra zajet koupit do obchoďáku
Monuline, já už bych to nevydržela a testovala
12 DPO, to by myslim bylo něco vidět
Někdo má ducha už 9 DPO, a někdo až po vynechané MS . Máš nějaké příznaky ? ![]()
zlatuna píše:.. hoodně mě píchá a bolí v podbřišku, jakoby mi tahaj třísla nebo jak to popsat a cítím prsa, která jsem měla od lednové revize jako když nejsou moje
Monuline, já už bych to nevydržela a testovala12 DPO, to by myslim bylo něco vidět
Někdo má ducha už 9 DPO, a někdo až po vynechané MS . Máš nějaké příznaky ?
Monu- to se asi fakt neda vydrzet co? Ale chapu te
Tak at tam jsou ![]()
Zlatuno- to je fajn, ze nejsem jedina, kdo nic na sobe nepozoruje
Ja testy kupovat zatim nehodlam, sexujem zatim tak vseliak, ani ne obden. Ja si normalne ani nepamatuju, jestli me tenkrat bolel podbisek a prsa
Vim, ze mi bylo par tydnu spatne, ale jinak nic hrozneho. A co ty Zlatu, jak jsi tenrat prozivala malou?
monuline píše:děkuji, pochublím..jestli bude čím..
![]()
Ar-tep píše:
Teda holky, já uplně koukám, snažíme se půl roku, ale jště jsem śi pořád říkala, že je to docela málo, abych musela někde něco řešit u doktora a něco jíst či pítJá jsem to pojala jako celkem volně, ale asi už se do toho taky opřu a krom listovky, kterou beru začnu taky s čajíkama anevím čím, jen ať mi to konečně pomůže
Bubli moc tě obdivuji, já bych tohle všechno asi nezvládla, hubnutí a snažení se 5 dlouhých let
![]()
Už bych byla v Bohnicích
No snažení je 5 let ale hubnutí je 9 měsíců, je to strašně dlouhý ale jak jsem psala, pořád máme jistý cíl a motivaci ![]()
michaelas2010 píše:
ahojky muzu se k vam taky pridat?my se snazime druhy mes.jinak se snazime o prvni mimi.
Držím palečky, ať máte snažení co nejkratší a přinese vám štěstí ![]()
Divine to mi bylo 19 a musím říct, že jsem neměla vůbec žádný příznaky. Tenkrát si pamatuju, že v den MS jsem trochu zakrvácela, tak jsem brečela, šla si udělat test a byly tam
. Žádné bolesti prsou, podbřišku, nic. Naopak teď po ovulce si ty příznaky vsugerovávám ![]()