Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak mě u prvního bylo 26 a taky jsem to nějak nepocitíla, vím, že to byl snad druhý pokus a když jsem měla dostat MS, tak jsem byla na třídním srazu, pořád mě bolelo bříško a tak jsem chodila co chvíli na záchod kontrolovat, jestli už MS nedorazila, ale že bych byla těhu mě nenapadlo, až tři dny po vynechání jsem si dělala test a byly tam //.Celá natěšená jsem to řekla chlapovi a tem mi na to normálně řekl, že to věděl, že jsem pár dní nesnesitelně protivná, takže to vlastně poznal dřív on než já
A rodině a všem okolo jsme to do 14tt tajili, protože jsem se bála, že bych o to mohla zase přijít ![]()
zlatuna píše:
Monuline tak jak jsi dopadla s testíkem ?
Ahojí, zdá se mi, že tam nic není..
tak ten druhý zkusím, až jestli ms nedorazí ![]()
Tak jo, ono je to asi lepší. Já měla slaboučkou čárečku a za dva dny přišla MS, tak je lepší to nevědět a testit až po vynechané MS ![]()
Holky, doufám, že nevadí, že se přidám. Sice už jsem těhu, ale se snažením mám hezký zážitek ![]()
My se začali snažit na základě příběhů z okolí, kdy mi všichni radili, že máme začít cca půl roku dopředu… Podlehli jsme a jednou jsme to zkusili a hned nám to vyšlo. Až jsem byla v šoku
. Tak vám všem držím palce, aby to taky tak hezky jde.
zlatuna píše:
Tak jo, ono je to asi lepší. Já měla slaboučkou čárečku a za dva dny přišla MS, tak je lepší to nevědět a testit až po vynechané MS
Je to tak..jen teda doufám, že to vydržím
![]()
Ahoj Billi, tak to moc gratuluju
My se chtěli začít snažit až po Vánocích, ale nakonec jsem před 10ti dny dobrala poslední HA a začnem se snažit už teď. Právě počítám, že to hned tak nepůjde. Ale vůbec by mi nevadilo, kdyby nám to vyšlo taky tak rychle jako tobě ![]()
Annnet, jsem ráda, že nám to tak šlo. I když to přišlo doprostřed rekonstrukce domu
Tak jen doufám, že prcek přijde už do hotového.
Držím palce, aby to u tebe bylo taky tak rychlé.
bili gratuluji
Jak dlouho jsi těhu? Mé první těhu bylo taky hned a celkem i nečekaně, snad na jediný pokus, za to teď… No snad už to bude co nevidět ![]()
Ar-tep, jsem 19+1. U nás to bylo na první pokus a ještě snad i mimo ovu. Navíc jsme pak s manželem oba měli chřipku a nic nebylo
. Myslím si, že čím víc se na to myslí a člověk se snaží, tak je to horší… Kámoška měla první v pohodě, druhé trošku problém, a pak najednou třetí přes antikoncepci… Jen díky tomu, že vlastně už nechtěli a nesnažili se ![]()
Billi píše:
Ar-tep, jsem 19+1. U nás to bylo na první pokus a ještě snad i mimo ovu. Navíc jsme pak s manželem oba měli chřipku a nic nebylo. Myslím si, že čím víc se na to myslí a člověk se snaží, tak je to horší… Kámoška měla první v pohodě, druhé trošku problém, a pak najednou třetí přes antikoncepci… Jen díky tomu, že vlastně už nechtěli a nesnažili se
Ahoj holky, všem Vám přeju příjemné a zdárné rozmnožováníčko
!! Píši asi s trošku zvláštním dotazem,, ale snad mi některá z vás bude schopná poradit . 2.6. jsem byla na preventivní gyn. prohlídce, po 14 dnech sem si volala a bylo mi sděleno, že mám špatnou cytologii a at se objednám do centra pro prevenci onkologických onemocnění , málem to se mnou šlehlo.. způsob tohoto sdělení, způsob podání informací, no hrůza...... Objednala sem se tedy do CPO a hned našla novou lékařku (gynporscan.cz), zde sem byla minulý čt, paní doktorka mi i podle mikroskopu diagnózu buněčných změn na čípku a děl. hrdle potvrdila a provedla mi vaginální ultrazvuk, po chvilce mi sdělila, že mám v děloze černou tečku (ultrazvuk provedla jiná lékařka 2. na prevenci a na tečku mne neupozornila)a zda je možné abych byla v jiném stavu ( s manželem sme se 3 měsíce snažili, ale po mých zdrav. potížích sme zvolnili ) ...... (poslední menstruace 26.5.), upozornila mě, že by šlo o krátkou dobu a že testovat zatím nemá smysl, samozřejmě sem si ze zvědavosti po dvou dnech stresu test udělala a byl negativní ..... Takže holky, co si o tom myslíte?
ofencess no já ti nevím, asi ti nezbyde nic jiného než ještě vyčkávat, pokud ti na utz mudr našla tečku a ptala se, jestli je možné, že by jsi mohla být těhotná, pak na tom asi něco bude, pokud by šlo o cystu, nebo něco jiného, tak by to asi poznala hned. Prostě jen pár dní s testama počkej ať tě to moc nestresuje, tak netestuj každý den a zkus myslet pozitivně, třeba jsi opracdu těhotná a moc bych ti to přála ![]()
Billi taky gratuluji
Ar-tep čím to je, že to druhé nejde hned ?
No snad už nebudeme čekat dlouho
Ofencess nezbývá než čekat a udělat si testík o pár dnů déle. ![]()