Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
šak jsi říkal,že ti jej napsala už ne?jak jsi tam byla před tím ![]()
Nééé, napsala mi Clostík, aby moje folikuly dozrávaly do potřebné velikosti vhodné k oplodnění
aha tak to je,ale popleta dyť první potřebuješ srovnat cyklus,že?
To ano, ale předtím mi to chodilo normálně, takže proto mi rovnou napsala Clostík … Až teď to nějak zahabrovalo … No nevím, jsem z toho všeho už nějaká unavená ![]()
Ahojky, tak mě už MS dorazila, tak může začít nové snažení
. A jak jste na tom Vy ostatní?
k acka píše:
Ahojky, tak mě už MS dorazila, tak může začít nové snažení. A jak jste na tom Vy ostatní?
Ahoj Kaci,já každým dnem čekám mchu,už aj na to vypadá že brzy dojde,pobolívají mě prsa jako každý měsíc a pobolívá mě i v podbřišku,jiankráno sem si dělala test a nic,je bílej jako slovo boží ![]()
nevzdávej to luci
Kaci já mám mít ms za týden tak nad tím ještě nepřemýšlím je to daleko a radši ani nechci příznaky nemám a BT se nedá věřit páč beru ten utroš
Luci, dokud MS nedorazí je vždycky naděje a to, že je test zatím bílý mnohdy taky nic neznamená. Tak moc držím
.
Lojzičko, teda to to utíká, vždyť Ti nedávno skončila ta minulá a už zase čekáš další. Moc bych Ti přála, aby tentokrát už nedorazila a byla jsi těhulka
.
Já přemýšlela ještě o těch kapičkách Gynex, třeba by mi ten cyklus srovnaly …
já jsem celkem přesvědčená že dorazí na 99,9% Kaci já i lucka jsme na snažilkách čekající ovu srpen jsou tam super holky pojď za náma ![]()