Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Lojzička píše:
a nabavily jste se o tom utrošu?mě se zda,že mi knotryhel začal tak po 3měsích srovnávat a piju jen do 12DC
Ahoj holky,to já piju gravozen a přítel don juan,tak uvidíme.
Lojzička píše:
luci jak dlouho se vlastně snažíte?
od května Lojzičko
ahojte holky, my máme po ovu, ale pochybuju,
jen jednou, nějak nebyla nálada ani čas… takže asi zářijová snažilka.. achjo
už je to na mě moc dlouho, jsem si myslela, že touhle dobou už budu těhulka..
Luci tak to ještě jde ![]()
Pheobe už na moc diskuzích jsem slyšela,že jen jednou ale dobře načasováno je lepší než 30×
a ty jsi testovala ovu,že víš?Kolikátý jsi den cyklu?
Lojzička píše:
Luci tak to ještě jde
Pheobe už na moc diskuzích jsem slyšela,že jen jednou ale dobře načasováno je lepší než 30×a ty jsi testovala ovu,že víš?Kolikátý jsi den cyklu?
Tj ale už mě to nebaví,ted máme v rodině malou Barunku 16tidenní,takže je mi do breku že se nám to nedaří. ![]()
Lojzička píše:
já ti to věřím luci,ale co dr. vše v pořádku?
u dr.sem byla v na konci května a vše u mě v pořádku,tak sem si řekla že pokud do října neotěhotním,tak půjdu znovu za ním
Tak to jo ,ale můj chce vždy po mě vidět graf BT ,aby prý mohl usuzovat jak to probíhá v těle během cyklu.Měříš taky?
Lojzička píše:
Tak to jo ,ale můj chce vždy po mě vidět graf BT ,aby prý mohl usuzovat jak to probíhá v těle během cyklu.Měříš taky?
už ne,měřila sem jeden cyklus a tím to skončilo
a proč ??
![]()
běž do toho znova
a co ti ukázal graf z jednoho cyklu nic nepoznáš velice
Lojzička píše:
a proč ??![]()
běž do toho znovaa co ti ukázal graf z jednoho cyklu nic nepoznáš velice
to ne ale nemám topořádně kdy měřit,protože mladej vstává v pět ráno a já se vždy probudím,jenže chodí do práce krátkej a dlouhej tejden
no já měřím podle budíku vždy v 5 a tak měřím ať jsem v práci či ne ![]()
Lojzičko, s doktorkou jsme se o utrošu nebavily, takže netuším. Dostala jsem ten Agolutin a tímto to bylo vyřízeno
, tak nevím no … Radši bych, abych to dostavála sama než si chodila každý měsíc pro injekci
.
Phoebe, někdy stačí opravdu jen jednou a zadaří se, tak moc držím ![]()
tak být tebou zkusím jeden cyklus ten utroš a uvidíš zda to srovná ![]()