Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
k acka píše:
Phoebe, ještě není nic ztraceno, je spousta žen, které mívají MS v těhotenství klidně až do třetího měsíce …
Ale no tak Lojzičko, ještě to nevzdávej!!!
nevím no.. ale moc tomu nevěřím… snad příští měsíc..
Tak u mne dnes MS dorazila
a to byl krásný ovu test a BT taky super asi je problém ve mě ![]()
To je mi vážně moc líto
. Lojzičko zkus si zajít k doktorovi a vyřešit problém s těmi cystami …
půjdu příští týden po ms tam zajdu
sakra tak jsem tomu ještě dny zpět věřila a teď je vše zase v prdeli
Mě má přijít MS příští týden a myslím, že skutečně dorazí, protože mám pocit, že tenhle měsíc jsem měla anovulační cyklus … Navíc teď na nějaké snažení nemám ani pomyšlení, protože jsem včera byla u zubařky na trhání moudráku ![]()
ááá zuby brr co víš třeba to zrovna vyšlo tak se drž se zubem a brzkou // ![]()
No bude to znít blbě, ale teď by to nebylo vůbec vhodné, protože jsem dostala samozřejmě inejkci a beru léky na bolest, nicméně jsem si dělala test, který ukazuje výsledek již 5DPO a nic, tak s tím ani nepočítám, ale děkuju Ti ![]()
tak se můžeme utěšovat,že snad příště i když ty už máš léky já vím že ovu mám a stejně nic
Lojzičko, ono je to teď trošku složitější, léky mi sice doktorka napsala, já si je vyzvedla a mám je doma, ale brát je zatím nebudu …
. Musím doufat, že se to povede i bez nich …
Manžel se rozhodl, že nechce, abych teď do sebe cpala nějaké hormony, takže tomu necháme do konce roku ještě volný průběh a pak kdyžtak nasadíme clostík …
aha to já jsem se rozhodla,že se budu teď soustředit na práci a děti a uvidím tak do listopadu a pak to budu řešit
Já tomu nechám teď volný průběh do konce roku, nebudu se tím nějak stresovat a naopak se budu snažit shodit přebytečná kila a třeba to vyjde a když ne, Clostík pak naběhne hned v lednu ![]()