Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To ti chválím taky už jsem z toho testování a všeho unavená kašlu taky na to a budu se věnovat něčemu jinému a kolik vážíš a měříš,že chceš hubnout na fotce ti to moooc sluší
Já už jsem právě ze všeho taky unavená a najednou mám pocit, že nevím kudy a jak dál
. Ono to určitě jednou přijde, až bude ten správný čas. Jééé Ty jsi hodná
, ale vážím opravdu hodně i když to na téhle fotce zrovna nevypadá, měřím 168cm
no já jsem menší jak ty,ale taky se snažím dělat něco z váhou docela jsem lenivěla poslední dobou a tak se začnu zase více hýbat a bude to lepší nějak papám zase více tučně no musím se vrátit ke starému jídelníčku a začít vylepšovat váhu ![]()
ale ve všech diskuzích těhotní jen já ne
už nedělám ovu testy stejně je to k ničemu a v pondělí jdu k dr. tak uvidím a co ty povedlo se?
Já čekám MS zítra … Tak uvidíme, ale testovat nebudu, jen kdybych měla týden zpoždění …
a BT neměříš,kdyby byla nad 37 tak by to bylo nadějné
To já už jsem teť 8DC jedu z nova a znova stále dokola ![]()
k acka píše:
Já čekám MS zítra … Tak uvidíme, ale testovat nebudu, jen kdybych měla týden zpoždění …
určo se nám brzy taky najdou na TT // musíme to prolomit ne a brzo holky jedna z nás určitě no nic jdu makat jsem v práci ![]()
Ahojky, jen hlásím že jsem dnes 35DC a MS stále nikde, jen jeden den vlatně půl dne špinění ![]()
dorazila jsem od lékaře jinak mám odpl tento týden fuj,fuj.....
Tak dr.se teda překonal nasadil léky ,ještě jsem je nečetla teda chtěl vidět grafy a řekl jak jsem ,že jak klesala,že se asi zase pustilo a jeden cyklus anovulační tak mám léků musím to pročíst a pak řeknu co to je za patáky
dělal utz kvůli té cystě a ta je pryč a říka,že se mám vykašlat na ovu testy a prostě se milovat ve dny 11–18 nejvíce a kontrola po dobrání pokud neotěhotním
konečně se něco děje huráááá